Utfordring

Day 6 - Four things i appreciate

29.jan.2012 @ 17:33 Utfordring 1 kommentar

Family


Friends


My host family


Education


Hva setter du pris på?

Day 3 - Ten things i wanna do before i die

26.jan.2012 @ 19:49 Utfordring 1 kommentar

Hva vil du gjøre før du dør?

Day 1 - 15 facts about myself + a photo

25.jan.2012 @ 01:57 Utfordring 5 kommentarer

♥ Jeg er født og oppvokst i Bodø

♥ Jeg har rødt hår - også kalt ginger. Noe jeg er svært missfornøyd med! Dette har gått veldig utover selvtilitt og har ødelagt store deler av livet mitt. Men til tross for negative kommentarer, drittslenging og jealous girls har jeg nå valgt å beholdet håret mitt! Det er spesielt, andeledes og etter min mening - fint!

♥ Jeg var veldig overvektig i en lang periode i livet mitt. Noe venner og bekjente ikke tror på! Jeg var på en totalvekt av 69 i en alder av 14 og har nå gått ned til ett nummer av 52, noe jeg er meget fornøyd med! Det er snakk om hele 16 kilo, noe jeg vet jeg kan være stolt over.

♥ Jeg opplevde som ganske liten noe som ødela livet mitt totalt. For ikke å nevne hva - så gikk dette veldig ut over livet mitt. Var i perioder såpass deprimert at jeg vurderte selvmord. Selvmordstanker var iallefall en stor del av hverdagen min. Noe jeg ikke er veldig stolt over! 

♥ Jeg har alltid vært utrolig sjenert av meg. Noe som har vært den mest negative delen av personligheten min. Har i tidligere år hatt problemer med dette, noe som nå er fullstendig borte. Tror dette kommer av at jeg var redd for ukjente som liten. 

♥ Jeg er en kjæreste person. Er rett og slett avhengig av å ha noen rundt meg. Har selv hatt tre forhold, hvor to av dem var ganske seriøse. Etter ett langvarig forhold som endte nå nylig, er jeg fortsatt keen på et nytt ett. Ser på meg selv som en seriøs person når det kommer til dette. 

♥ I en alder av 13 var jeg i en veldig alvorlig ski-ulykke. Dette gikk veldig ut over høyre kne, som i ettertid aldri har blitt bra. Var i MR-rønken hvor de påsto at ingenting var galt, men som sagt.. Det var det! Har nå brukt nærmere to år på å trene opp kne'et og begynner nå og se forbedringer! 

♥ Jeg er redd for menn. Sjokkerende? - Ja. Jeg har i alle år hatt en tendens til å misslike eldre menn. Noe som selvsagt kommer av personlige grunner og erfaringer. Kommer selvsagt ann på personen, hvem han er og hvordan han oppfører seg rundt meg. 

♥ Tro det eller ei, jeg spilte håndball for noen år tilbake. Har også gått på ballett, fotball og idrettsskole. Noe som i seg selv kan være ganske så sjokkerende. Aldri vært noe spesielt fotball fan - noe som nå er forandret helt. Liker late kvelder forran tv'en med en spennende match.

♥ Jeg har en eldre bror, som også deler erfaringen med ginger- genene. Ja, twins liksom! Og for å understreke dette, så vet ingen i familien hvor våre såkalte ginger-gener kommer i fra. Synes til og med syns i mine egne fremtidlige barn om dem ender opp slik som meg. 

♥ Jeg trener stort sett flere timer om dagen. Er det noe jeg virkelig ikke kan leve foruten så er det trening. Føler dette er en del av livet mitt, og blir direkte ufin og sur om jeg ikke får brukt energien min som jeg er vant til. Jeg gikk selv idrett i fjor, noe jeg virkelig savner nå!

♥ Jeg studerer i utlandet. England, for dere som ikke har fått med dere dette. Jeg trives forresten utrolig godt og kunne aldri ha valgt noen annen vei og gå. Etter alt som har hendt - angrer jeg ikke ett sekund. 

♥ Jeg er en organisert person, noe som er en veldig positiv ting! Jeg har alltid orden på tingene mine og er alltids tids nok til planer, skole og diverse andre ting med tidsfrist. Er til og med i god tid før. Jeg får helt noia om jeg "mister" kontrollen på noe og takler overhode ikke rot. 

♥ Jeg opplevde å miste en bror under oppholdet på Utøya, 22 Juli. Noe som gikk veldig inn på meg. Vet det er utrolig mange som misstolker det når jeg påstår han var min bror. Men etter min mening var han ikke bare en jeg delte hus med. Nei, vi er ikke av samme genfall og vi delte ingen fellese foreldre, men etter hele tolv år sammen, så jeg på han som mitt eget kjøtt og blod. 

♥ Jeg lider av lengsel, savn og depprisjon. Er det noen jeg virkelig savner nå så er det den jenta som har vært min rolle modell de siste tolv åra. Pappa's gamle partner, hadde en datter - som betydde så og si alt for meg. Camilla var virkelig den personen jeg så mest opp til og jeg føler meg helt hjelpesløs uten henne i hus. Etter alle opplevelser, minner og diverse andre ting vi har opplevd sammen, sier jeg meg selv heldig som har fått dele dette sammen med henne! 

♥ Og for å legge til en ekstra - så er mamma den beste venninna jeg har. Er det noen jeg verdsetter så er det den dama. Hun er virkelig gull verdt og betyr så og si alt for meg. Hun har vært der for meg, dag inn og dag ut. Hun har stått sammen med meg i sorg og glede. Jeg deler så og si alt med henne og kunne virkelig ikke tenkt meg livet uten henne. Mom - you're the best! 

Utfordring

25.jan.2012 @ 00:40 Utfordring 1 kommentar

♥ DAG 1 - 15 fakta om meg selv + bilde

♥ DAG 2 - Noen av mine yndlingssanger akkurat nå

♥ DAG 3 - 5 ting jeg vil gjøre før jeg dør

♥ DAG 4 - 5 ting jeg elsket da jeg var yngre

♥ DAG 5 - 5 ting jeg gjør hver dag

♥ DAG 6 - 4 ting jeg setter virkelig pris på

♥ DAG 7 - Noe jeg har kjøpt i det siste

♥ DAG 8 - Hva befinner seg i sminkepungen min + bilde

♥ DAG 9 - En bok som har betydd mye for meg

♥ DAG 10 - 5 ting jeg ikke kan leve foruten

♥ DAG 11 - 3 fine blogger

♥ DAG 12 - Min favorittfilm

♥ DAG 13 - Min nåværende ønskeliste

♥ DAG 14 - Yndlingsplassen min

♥ DAG 15 - Vis det fineste bildet av min/mine bestevenner

♥ DAG 16 - Et tv-program jeg er helt oppslukt i

♥ DAG 17 - Bilde serie av hvordan det ser ut i mitt hjem

♥ DAG 18 - En kjendis jeg liker - og hvorfor

♥ DAG 19 - Et bilde av utsikten fra mitt hjem

♥ DAG 20 - En person jeg ser opp til

♥ DAG 21 - Et bilde av meg som liten

♥ DAG 22 - Bakgrunnsbildet mitt på pc'en og telefonen

♥ DAG 23 - Bilde av mine parfymer

♥ DAG 24 - Min topp 7 liste av filmer som burde sees

♥ DAG 25 - Et bilde av min håndskrift

♥ DAG 26 -  Et minne for livet + bilde

♥ DAG 27 - Et bilde av meg som er tatt samme dag + tre fine ting som har skjedd iløpet av disse 27 dagene!


♥ anniken alexandersen

♥ anniken alexandersen


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits