Trening

So here's to us

18.04.2012 @ 15:16 Trening 0 kommentarer

Here's to ordering a salad when you really want a burger. To making an ass out of ourselves in the gym. To drinking more water than seems humanly possible. To going five more minutes on the elliptical. To working out twice as much as your skinny roomate. To saying, "screw you" to the old you. To falling in love with who you really are, the you who you want to become. To looking in the mirror and not seeing any change, throwing on your running shoes and working out anyway. To looking in the mirror and seeing major change. Here's to the carrots and shin spints. Sweety t-shirts, perseverance, and all things fat-free. Here's to the sore muscles, stinky socks, 7am and spinning classes. You fall down, but getting back up again. Here's to getting up every day and doing it all over again. Here's to us!  

Training

28.02.2012 @ 01:14 Trening 3 kommentarer

Jeg er utmattet, sliten og trøtt. Etter ei lang treningsøkt etterfulgt med en lang dusj og en times tid i ei glovarm bastu, er jeg mer enn tilfredstilt. Mandag er er en typisk styrke dag, hvor jeg trener styrke for fult. Elsker det. Men så kommer tirsdag med kondis. Fuck kondisen liksom.. Bahh.. 

Anyways, idag har jeg bestilt billetter hjem til Norge. Skal nemlig hjem fra den 4 April til den 23. Gleder meg helt sykt! Får treffe mamma igjen, som er årets høydepungt. No kidding! Også er planene å dra til Sverige med pappa, møte venner and so on. Skal bli deilig med norsk mat igjen. Er det noe jeg savner så er det norsk mat. For å være ærlig så er det noe av det eneste jeg faktisk savner veldig.. Weird! 


Nå skal forresten jeg og Max finne senga. Er serdeles trøtt etter en times gåtur med vertsbror Seung. Hva gjør man ikke for cola da?! Hahah..

Denne ukas trening

10.02.2012 @ 17:08 Trening 3 kommentarer

Har vært utrolig effektiv. Til tross for at jeg har smerte i ett kne, har jeg virkelig stått på denne uka. Glemte forresten å fortelle dere om den personlige treneren jeg hadde Onsdag. Var så utslitt og nedpeisa at jeg fant senga allerede før 11! Noe som for meg er big deal. I allefall, så er jeg veldig fornøyd med innsatsen. Han sto virkelig å pusha som aldri før. Noe som har gjort vondt i dagesvis. Han tok også diverse mål av kroppen min og skrev ned trenings-målene mine for treningen på deres gym. Dette er selvsagt for å se forskjellen fra start til slutt. I går hadde jeg store vanskeligheter for å komme meg opp av senga, noe som i seg selv er ett slit på en kald vinterdag. Dro på trening allerede rett etter skoletid og sov så og si ut halve dagen. Deilig! Men det sier iallefall hvor mye jeg har stått på denne uka. Er helt utslitt! 

Dro også nedover på gymmen idag, noe som nå gjør at kroppen er mer effektiv for å bevege seg. Har tatt en real uttøying idag, etterfulgt med en times tid i bastu 
♥ Love! Vertssøskene mine Carmen og Seung har forresten dratt oppover til Skottland ut helga. Apropos Skottland, så drar jeg allerede Mandag. Så regner med det blir null blogging før jeg er vell hjemme igjen på Torsdag. 


Hva er deres planer for helga?

Let it snow, let it snow, let it snow

08.02.2012 @ 14:14 Trening 8 kommentarer

God ettermiddag, lesere! Jeg hadde mock eksamen i business idag (skriftlig) og var derfor ferdig tidlig. Utrolig herlig i grunn! Ikke det at jeg har tidenes lengste dager, men jeg har fått utnyttet tiden litt ekstra godt idag. Tok meg utrolig nok en ganske så lang tur med Max, posta noe hjem til mamma og nå sitter jeg å propper i meg banan og youghurt. Om en drøy times tid skal jeg dra nedover til byen igjen, for jeg skal nemlig ned på gymmen. I dag skal hun personlig veilede meg, noe jeg ser veldig fram til! Tror også jeg skal dra på endten zumba eller, bums, tums og legs. Vanskelig valg, eller hva? Jeg skal iallefall løpe noen km for det tror jeg rumpa har godt av etter gårdagens trening!

Ha en fin dag! Hva er dine planer for dagen? 

Sports babe!

02.02.2012 @ 23:54 Trening 3 kommentarerHar vært ute på tidenes løpetur. Nok en gang ble det enda ei intervall økt, så skal få skjerpa meg der. Skal ned down town i morgen å få medlemsskap på girl gym. Det fine med denne jente gymmen er at det overhode ikke er en masse pedofile menn som stirrer på deg når du trener. Opplever så og si hver gang menn som stirrer ut av bilene når jeg løper eller som rett og slett stopper bilen. Disgusting? Ja, nemlig! Derfor er denne jente gymmen perfekt!! 

Og det beste av alt må jo definitivt være at de har eget spa annlegg (!!!!) samt massage om det måtte ønskes. Selvsagt er dette kostbart, men for all del da.. Cheap anyways! Så håper på ett godt resultat nå. Har hatt tipp topp trenings motivasjon nå de siste måndene, og mer skal det bli. For jeg skal ha drømme kroppen når bikinisesongen kommer!

Hva får du motivasjon/inspirasjon av?

Keiservarden

14.08.2011 @ 23:08 Trening 6 kommentarer

Nå har vi akkurat ankommet hjem igjen, etter en herlig tur på Keiservarden. Nydelig vær, fin solnedgang  og en god temperatur. Hva kunne vell vært bedre?! Absolutt ingenting. Var rett å slett utrolig deilig og gå. Og spesielt siden jeg gikk sammen med Lars. Vi har vell begge utrolig godt av å gjøre noe annet enn å bare sitte inne. Resten av kvelden skal vi slappe av, se en film og ellers bare ta livet med ro. Hva har du gjort i kveld?


                                                                                      Bildene er forresten tatt med digitalkamera. Derfor bildene er så utrolig dårlige! 
 

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits