tips/anbefalinger

The hunger games

23.mar.2012 @ 21:39 tips/anbefalinger 1 kommentar


Fantastisk bra film! Helt klart en film som er verdt å sees

Anbefaling av filmer

11.mar.2012 @ 00:59 tips/anbefalinger 1 kommentar

Source Code

Filmen i seg selv er veldig andeledes, spennende og ikke minst søt. Handlingen kan være litt små vanskelig å holde følge med, ettersom at filmen i seg selv handler om å reise tilbake i tid. Men om du ser bort i fra det, er filmen elskbar! En real action film med både kjærlighet og action fordelt ut over filmen. Anbefales for deg som liker litt action i hverdagen. 

 

Unknown

Unknown er også en typisk film som virkelig fucker opp tankegangen din. Spennende handling med både action, love og vold involvert. Dette er også en film som kan være vanskelig å forstå, men bort i fra det er den dritbra! 

Anbefaling av film

05.mar.2012 @ 20:24 tips/anbefalinger 5 kommentarer

The woman in black

Om du ønsker en film utenom det vanlige - så anbefales denne! Historien den er bygd opp på er i seg selv utrolig spennende, og du vil selv merke at de typiske skrekk trekkene vil ta pusten i fra deg!  Jeg mener denne virkelig er verdt og se. En film utenom det vanlige, but a good one! Skal du se den eller har du allerede sett den? Hva synes du?

Anbefaling - Gosh produkter

02.mar.2012 @ 23:05 tips/anbefalinger 4 kommentarerGoosh Unique Primer
Har prøvd en del forskjellige primere lately, og den eneste jeg virkelig har fått godt resultat av er denne primeren i fra Goosh. Jeg er fantastisk fornøyd med både resultat og konsistent. Primeren gir ett glatt og jevnt resultat og fratar foundationen å "falme" i løpet av dagen. Den har også virket positivt på skjoller og har funket fint for tørr hud. Goosh Brow Kit
Jeg har alltid vært litt negativ til Brow kit's og har alltid vært fast bruker av blyant. Etter og ha prøvd denne i en uke's tid må jeg nok si meg ganske så fornøyd. Settet inneholder hele tre forskjellige farger, en mørk, en midt i mellom og en lysere tone. Det følger også med wax cream og børste til å forme brynene med. Fargene kan blandes til din naturlige farge og med den så kalte wax creamen holder fargen langt lengre enn dagen selv. Utrolig fornøyd ettersom resultatet med blyant er alt for synlig og kan lett falme i løpet av dagen. Brown kit fra Goosh gir gode resultater og ser mer nøytralt og ekte ut. Goosh Click'n concealer 
Denne concealeren i fra Goosh falt jeg pladask for tvert! Ett amazing resultat og en holdbarhet på evigheter, er jeg nå mildt sagt in love i denne nye herligheten. Fantastisk, rett og slett! 

 

Har du prøvd noen av disse produktene? Innlegget er ikke sponset

3 film anbefalinger

07.nov.2011 @ 22:48 tips/anbefalinger 2 kommentarer

                                                                                                                                                             In time
Filmen "in time" er virkelig og annbefale. En real action film som også inneholder sorg og kjærlighet. Og ikke minst - selveste Justin Timberlake spiller enda en gang hovedrollen i en av mine yndlingsfilmer. Love it! Virkelig verdt og se


                                                                                                                                                 Tron Legacy


Og for dere som er gira på en enda mer fenomenal action film, er dette virkelig ett alternativ dere burde vurdere! Filmen er rett og slett


                                                                                                                                             The happening

Og sist men ikke minst - the happening. Filmen er ikke katigorisert som action - this time, it's a scaaary movie! Så for dere som ønsker en real "happening", then go for it! Selv ble jeg skuffet over hvordan filmen endte. Men ett lite håp i meg sier at det vil bli en forfølger av denne filmen. Forhåpentligvis! Er vell lov og håpe, right? 

Anbefaling av film

22.okt.2011 @ 20:51 tips/anbefalinger 4 kommentarerFriends with benefits

Denne filmen er virkelig til å anbefale.  En ganske søt og romantisk komedie, som samtidig inneholder mye humor og morsomme scener. Filmen i seg selv handler om sex - uten forpliktelser, kjærlighet og broken hearts. Med andre ord, en typisk jentefilm! Og det som gjør filmen enda bedre er jo at selveste Justin Timberlake spiller hovedpersonen. Så jeg mener dette er en film som virkelig er verdt og se! 

Anbefaling av film

09.okt.2011 @ 17:28 tips/anbefalinger 6 kommentarer

  The back-up plan
Denne filmen anbefales på det sterkeste! .. spesielt om du er like glad i romantiske komedier som meg. En real love story med den perfekte mann, det perfekte forhold og en perfekt avsluttning. Hva er vell bedre med en romantisk komedie på en kjedelig søndag? En veldig klar 6'er!

Lag deg selv en piercing

26.sep.2011 @ 16:50 tips/anbefalinger 2 kommentarer

For deg med navle piercing, så kan dette være en ìde..


Finn deg noe interesangt som du mer enn gjerne kunne hatt i navelen. Helst noe som ikke er for tungt, gir i fra seg farge eller plastikk. Den på bildet over var faktisk på bh'en min og kan gjerne brukes som pynt i navelen. Du kan også bruke pynt i fra diverse smykker/armbånd om du måtte føle for det. 

Etter det, må du få deg en piercing uten pynt men som samtidig har en hank for å sette på egen pynt. Dette fåes kjøpt hvor piercinger selges. Tror prisen ligger på rundt 80 norske kroner. Og for dere som nå skjønner tegninga, så trenger dere også en liten ring for å feste både piercingen og pynten sammen. Get it? Trenger så aldeles ikke å være store greia, men du må selvsagt få plass til begge to. Slik ble resultatet mitt. Enkelt og greit! Tycks?

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits