desember 2011

2012 wishes

31.des.2011 @ 21:05 Hverdag 4 kommentarer
What do you wish for 2012? 

En koselig kveld med venner

30.des.2011 @ 21:30 Hverdag 0 kommentarerHadde en fantastisk kveld i går, sammen med herlige mennesker. Både jeg og Chris, er nå hjemme i jula, så det var ekstra koselig å kunne tilbringe en hel kveld sammen med venner vi lenge har savnet. Merker jeg har savnet enkelte personer mer enn hva jeg tidligere hadde trodd. Noe som er utrolig deilig i grunn! Merker også at det skal bli utrolig deilig å dra tilbake til England. For merkelig nok, så trives jeg veldig. Anyways.. Så håper jeg det blir flere slike kvelder. Love it!

SØTESTE!

27.des.2011 @ 21:35 Music 0 kommentarer


"hey, guess what? Claire! me, her, kissed on the lips!"

Home sweet home

20.des.2011 @ 19:51 Hverdag 1 kommentar

Vet jeg ikke har gitt noen respons siden jeg dro hjemover, men det har vært sykt travelt og kaotisk siden jeg ankom norsk jord. Det bet ble en 16 timers lengre tur enn hva som var planen. Tidlig fredags morgen tok jeg bussen Wolverhampton - Manchester som tok bare to timer, slik at jeg ankom Manchester med god tid. Jeg fikk til og med hele tre timer på flyplassen der, før vi fikk gå om bord på flyet. Og med min flaks, ble selvsagt flyet hele tre timer forsinket. Og det værste av alt, vi satt inne på flyet! Og da ble jeg selvsagt forsinket til mitt neste fly Oslo - Bodø. Eller, forsinket og forsinket.. Var bare to minutter for sein for innsjekking av baggagen og fikk derfor ikke være med på flyet hjemover. Og er det en ting som jeg virkelig hissa meg opp for, var det at flyet var hele tjuefem minutter forsinket. Så da hadde jeg hatt nesten en times tid på å komme meg inn sikkerhets kontrollen og fram til gate'en. Anywayw, jeg ble stående på gardemoen i telefon med mamma. Hvor jeg flere ganger prøvde å få hjelp fra selve flyselskapet (Norwegian).. Men fikk verken hjelp eller medfølelse. Neste fly gikk ikke før søndags kveld (!!!!) og jeg kunne selvsagt ikke bli boende i Oslo alene i tre dager. Hva forventer de at ei 17'års gammel jente skal gjøre da liksom? Jeg var helt alene, uten at de overhode hjalp meg videre. Mamma klarte heldigvis å få fikset med tog billetter Oslo - Trondheim på hele syv timer, og Trondheim - Bodø på hele ti og en halv time. Så jeg tilbringte hele sytten timer på tog, istede for en og en halv på fly. Jævla dritt Norwegian (unnskyld språkbruket) men jeg var rett og slett pist. Hadde liksom gleda meg som en gal for å få se mamma og dem igjen, og forventningene var selvsagt kjempe høye. Og til min store fortvilelse ble jeg sittende over ett halvt døgn mer. 

MEN, nå er jeg endelig hjemme. Kom hjem halv seks på lørdags kvelden og fikk knappen noen timer sammen med mamma før det bar videre ut på fest med venner. Veldig koselig! Nå har jeg brukt de siste dagene på å møte venner å bruke tid med familien. Så forbanna deilig 
♥ 

Norway, here i come!

15.des.2011 @ 19:38 England 2 kommentarer

I morgen er endelig dagen her! Dagen jeg har ventet på, gledet meg til og gruet meg til. I over en måned har jeg vista om denne lille trip'en hjemover, og heldigvis for at tiden har gått såpass fort. Det skal bli så utrolig deilig å komme hjem igjen. Til å møte venner og familie igjen. Har så alt for mange planer med venner allerede, ting jeg skal få gjort, personer jeg skal møte osv. Men anyways, er det noe jeg overhode ikke ser fram til, så er det også dagen i morgen. Jeg må nemlig opp rundt 5 i morgen tidlig, for bussen min går i fra byen litt før 7. Den tar hele to timer til Manchester, hvor også noen timer med venting står for turen. Flyet fra Manchester til Oslo tar rundt 3 timer, om jeg ikke husker feil, og hvor jeg atter en gang må vente på flyplassen. Hvor jeg igjen må på ett nytt fly hjemover til Bodø. Som forresten er på hele en og en halv time. OG DA, da vil min kjære familie stå klar på flyplassen for å ta i mot meg. Lovelovelove! 

Og som jeg har sagt tidligere, så hater jeg fly, tog og alt som følger rekka. Men fly er definitivt den verste parten! Har heller ingen å holde i hånden på flyet. Noe som gjør at jeg dør litt inni meg, hver gang jeg tenker på det. Men herregud! Jeg skal hjem. Har seg jo faktisk slik at jeg må gjøre dette på tur tilbake også...... Nå har forresten familien min fått inn julepynten. Endelig litt julestemning! Og juleønsket mitt kommer mest sannsynlig i oppfyllelse over natten. SNØ! Peace out. Wish me luck for tomorrow!
 

HUGE spider!

13.des.2011 @ 16:38 Photos 4 kommentarerTenkte jeg skulle dele litt sorg og fortvilelse med dere lesere i dag. Vertsbroren min på fjorten har nemlig en gigantisk edderkopp i bur.. oppe, på rommet! Noe som verken jeg eller vertssøsteren min synes noe om. Vi er begge livredde for denne lille skapningen, eller.. Lille og lille! Synes han er ganske stor for bare å være en edderkopp! Anyways, poenget mitt var at her om dagen, så kom han ned med denne og plasserte den godt opp i annsiktet på meg, før han la den på pc'en min og gikk. Han bare GIKK! Og jeg ble sittende igjen med denne gigantiske tingen på tastaturet mitt. Og som dere vet, er edderkopper farlige. Hvem tror dere freaka ut? Satt til og med på skype med mamma og hyla! Tror hun er tidenes vitne på at halve Wolverhampton skal ha hørt hylinga mi. Og da tenker dere vell " hvem hyler forran en edderkopp, som muligens vil angripe deg " .. Joda! Tenkte jo selvsagt ikke såpass langt da. Jeg var halvveis på gråten. Ja, greit! det er en edderkopp. Men halo, den er HUGE!! But hey, I'm still alive. 

4 days!

12.des.2011 @ 23:05 Hverdag 1 kommentar
 to go!

Sleepover!

11.des.2011 @ 17:26 Hverdag 1 kommentar

Hadde overnattings besøk av Valeria i natt, noe som var kjempe koselig! Vi tilbringte hele kvelden i går sammen, med både film og taco! Noe som forresten falt i smak hos henne. Ellers har vi bare slappet av i dag, spist og rett å slett bare tatt livet med ro. Fredagen var i seg selv litt for heftig, så en avslappet søndag var mer enn veldig fortjent! Vi er også begge blitt rammet av den så alt for kjente - influensa'en - fuck that shit! But who cares? We're wild and freee

It's the times we're so crazy, that people think we're high. it's the times we laugh so hard, that we can't help but cry. It's all the inside jokes and "remember when's". Those are all the reasons that we are best friends! 

Birthday party

09.des.2011 @ 23:49 Photos 1 kommentar
Veldig koselig kveld med koselige mennesker! Ble ingen bilder av før og etter middagen på pizza hut. Synes rett og slett at bildene ble for private. 

Hva har du brukt kvelden din til?

Music - Jar of hearts

08.des.2011 @ 18:08 Music 1 kommentar

Pictures

07.des.2011 @ 19:41 Photos 3 kommentarer


Søte kattepusen! Tycks?

Innkjøp London

06.des.2011 @ 23:40 innkjøp 2 kommentarer


T-skjorte - 7 pund                Undertøy - 2 pund              Gaver - 15 pund


Kjøpte bare noen småting når jeg var der. Mest bare suvernier, noe jeg ikke angrer ett sekund på! Ellers ble pengene brukt på tog, underground, m&m's, diverse attraksjoner osv. Kjøpte også en del ting til familien hjemme. Så jeg gleder meg veldig til å se fjeset på dem når dem får dem! Må definitivt være den beste delen av å gi noen noe

Merry Hill

06.des.2011 @ 00:49 Hverdag 1 kommentar

Dagen i går var totalt avslappende. Tok meg en joggetur ut på kvelden, ellers så slappet jeg bare av, så noen filmer sammen med vertsbror og tok livet helt med ro. Vi var begge helt gå'en etter London turen og vi begge følte for en avslappende dag. Vi lagde forresten også taco, som er blitt familien's store favoritt! Ellers idag har jeg hatt to timer med Engelsk. Virkelig intrisangt, eller hva? før turen fortsatte til Merry Hill. I seg selv var kjøpesenteret veldig mye større enn vårt her i Wolverhampton, men av en eller annen grunn, så var det nesten for stort. Tror vi gikk oss bort nermere tre ganger.. Lite fun as! 

I morgen må jeg ned down town og få fikset bursdag's gave til Valeria, som forresten fyller 17 nå Fredag som kommer. Da blir det også koselig selskap ettefulgt med bursdag's party! Noe jeg nok en gang ser veldig fram til. Ellers, så skjer det vell ikke så utrolig mye før fredag. Tror kanskje vi tar oss turen til Birmingham om vi .. gidder! Mest sansynligvis med metro, this time! Sist gang vi tok buss dit, var det noen som røyket Cannabis på bussen !!!! Makan til frekkhet.. Vi endte selvsagt med å forlate overetasjen på bussen og fant oss heller plass nede. 

Og en ting til.. Har laget meg selv en veldig fornuftig adventskalender i år! Skal nemlig jogge 45-50 minutter hver dag fram til julaften nå, hvor jeg hver dag øker tempoet. Altså - jeg minsker minuttene for hver dag som går. Utrolig nok er kondisen min i ganske god form etter en sommer uten trening, pga en skade i ett kne. Men nå går ting oppover igjen! Jeg er happy - happy - happy'eereee! 

   
Slenger med ett bilde i fra den så kalte "underground" sammen med vertsbror i fra Thailand

London del 2!

04.des.2011 @ 14:29 England 2 kommentarer


M&M world! Tror ærlig at dette var en av  favoritt plassene som vi besøkte iløpet av gårsdagen. Etter at jeg flytta til England har m&m's blitt til en av mine favoritter. Elsker det! Trodde nesten jeg skulle gå gal på hele FEM etasjer med m&m's. 

Dagstur til London - Del 1!

04.des.2011 @ 00:20 Photos 2 kommentarer


London eye and big ben!
Fantastisk rett og slett. Er det noe jeg anbefaler å oppleve så er det virkelig London! 

♥ anniken alexandersen

♥ anniken alexandersen


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits