november 2011

The first of December

01.des.2011 @ 00:48 Hverdag 3 kommentarer

I admit, I really miss how things used to be.
But I can also admit, that I've accepted the fact that things changed. 

 First, I was like this..


.. and then I was like this.. and then I actually realized that it's only 16 DAYS (!!!!!) to I'm going home.. 
LYKKE!


16 dager! Har ikke ord.. Går bare rundt som en idiot å smiler hele dagen. Er så utrolig lykkelig!!!! 

Go ahead

30.nov.2011 @ 01:29 Blogg 0 kommentarer

text him first, he might be checking his phone, waiting for you. Turn on your iPod and run as far as you can.Say hi to a stranger. You never know what they'll become for you. Have a mental healt day - you know you need it. Don't go on Facebook for a day and see what you can accomplish. Give money to a charity, your good karma will come around eventually. Sneak out, you might get caught, but it will be 100% worth it. Tell that one person that you like him, what's the worst that can happen? he doesn't like you back. Then he doesn't deserve you anyways. Right? cry when you need to. Laugh till your somach hurts. Smile at a stranger, it could make their day. Wink, it's sexy and make you feel confident, after all, you are pretty hot. Go for someone who is totally wrong for you, they may not be totally wrong after all. Say "I love you". Stand up for yourself, because if you don't, who will? you only live once. 

              


 

SMILE

29.nov.2011 @ 00:56 Hverdag 3 kommentarer

Nå har jeg utrolig mye planer fremover. Og sammen med alt som står under skal jeg også få tid til venner, kino og diverse andre ting. Elsker at jeg har tiden til mere nå. Hjelper så sykt på humøret! Har også fått mange flere venner nå som jeg har hatt mere "tid" til diverse andre ting. Noe som gjør alt enda bedre! Wii.. I'm so happy right now!!

1.
Manchester med Valeria 

2. London sammen med vertsbror, Seung!

3. Birmingham med Valeria.. One more time

4. Valeria's birthday
 party! 

5.
NORWAY from 16th December to 6th January 

6. Russefest med venner!! 

7. Nyttårsfest

8. Edinburg med EF - organisasjon (Skottland for dere som ikke skjønte det)

9. DUBLIN! 

10. Venne trip til London! 

11. My eighteen birthday!! Can't waait


SO FREAKIN' HAPPY! 

Three months in England

25.nov.2011 @ 13:44 Hverdag 2 kommentarer

I dag er det akkurat tre måneder siden jeg flyttet til England. Det er tre måneder siden jeg måtte si farvell til familie og venner. Som akkurat da, var helt grusomt! Jeg opplever til tider at jeg angrer på at jeg dro. Men samtidig, så er jeg utrolig takknemmelig for å få sjansen til å oppleve dette. Det er en så fantastisk opplevelse! Har virkelig ikke ord om hvor mange fantastiske mennesker jeg har møtt. Og hvor mye fint jeg allerede har fått oppleve! Og sist - men ikke minst, familien jeg bor sammen med. De er fantastiske mennesker - tvers igjennom! Kunne aldri drømt om å bli plassert i en bedre familie enn the isherwood's. Er blitt så utrolig glade i dem. Kan virkelig ikke se for meg at jeg en dag - må dra i fra dem (som mamma sier; aldri ta sorgen på forskudd)..


Nå er det forresten bare tre uker til jeg setter meg på flyet hjem. Noe som er en utrolig god følelse! Gleder meg som en gal til å få se venner å familie. Bare tanken på at mamma vil stå på flyplassen, klar for å gi meg tidenes klem, er det jeg gleder meg mest til! 

Music

24.nov.2011 @ 19:16 Music 1 kommentar


Ronan Parke - Jar of hearts


Ronan Parke - A tousand miles, sangen finner du på spotify her


Ed Sheeran - Lego house, sangen finner du på spotify her

Four moths since 22th July

22.nov.2011 @ 20:16 Hverdag 0 kommentarer

I dag er det en av de dagene, hvor jeg aller helst bare vil grave meg ned under dyna å aldri komme fram igjen. Jeg vil rett og slett bare dra langt vekk. Leve for meg selv. Minnes over alt godt, positive tanker og følelser. Det er nemlig 22 November idag. Som vil si at det er akkurat fire måneder siden vår alles kjære Espen gikk i fra oss. Det er hele 16 uker siden vi mistet en del av familien. En bror, en sønn og ikke minst noen's barnebarn. Den elskbare gutten ble bare dratt i fra oss, helt ut av det blå, av et menneske så grusom som få! Jeg er fortsatt speakless, og har derfor ikke hatt ord nok til å i det hele tatt dele en eneste tekst på veggen hans, minnesiden eller til resten av familien. Jeg har vært helt for meg selv. Delt mine egene tanker med meg selv og sperret så alt for mye inne. Noe som nå påvirker meg uendelig mye. Jeg prøver.. Virkelig! Ingen vil aldri kunne erstatte minnene, tankene og følelsene jeg har rundt den gutten. Er så utrolig mye jeg husker, som alltid gir meg ett smil om munnen. Den gutten var full av liv og glede. En real gledesspreder! Noe som for alltid vil være i tankene mine. 

Jeg savner deg "lillebror" .. Hvil i fred! Du vil for alltid være en stor del av meg 

Christmas town

22.nov.2011 @ 00:56 Hverdag 1 kommentar

Tilbringte lørdagen min i Birmingham på en real shopping runde. Har heldigvis fått handlet inn det meste av julegaver nå. Nå trenger jeg bare å plokke med meg diverse småting som familien hjemme vil ha i fra England..

Elsker at julen nermer seg.
Du tilbringer mye tid med familien og feirer en spesiell høytid med de personene du verdsetter mest. Elsker alt som har med julen å gjøre. Nå mangler bare snøen...

Et liv uten mening

20.nov.2011 @ 23:15 Hverdag 10 kommentarer

De av dere som har fulgt bloggen min over lengre tid. Har opplevd og lese mye om depresjon, sorg og fortvilelse. Jeg har delt tunge tanker, aggresjon og vonde setninger. Jeg har helt ærlig fortalt dere rett ut om hva jeg har opplevd opp over årene og hvor mye dette har preget på meg.. 

Som liten opplevde jeg at foreldrene mine flyttet i fra hverandre, hvor jeg selv måtte bestemme hvor og hvem jeg ville bo med. Noe som en hver kan tenke seg til at ikke er er morsomt valg. Du velger faktisk imellom dine egene foreldre. Noe som enkelte foreldre ville tolket feil. Etter som årene gikk, ble det også nye partnere involvert og jeg måtte igjen flytte i fra venner og kjære. Jeg måtte bytte skole, klasse kamerater og miljø. Hvor jeg atter en gang, fikk dritt slengt i tryne ang håret. Jeg er - som dere alle vet - født med rødt hår. Også kalt ginger. Som igjen ikke har gjort oppveksten min til noe fint. Jeg fikk dritt slengt i trynet bare fordi at jeg var anderledes. Og som jeg har sagt før - jeg kan ikke gjøre noe som helst med det. Ja, jeg kan farge håret. Noe jeg har gjort siden jeg var 13, som i ettertid har preget pengeboka veldig. Så nå som jeg har insett at mitt naturlige røde hår er andeledes, fint og spesielt. Har jeg valgt og beholde det. 

Etterhvert som årene gikk, opplevde jeg noe en hver jente prøver og unngå. Nevner ikke detaljer her, men det har vært ett direkte helvette i ettertid (Unnskyld ordbruket).. Jeg følte meg mindreverdig atter en gang. Jeg fikk hverken hjelp eller støtte igjennom dette, og valgte å ta ansvar for dette selv. Jeg prøvde og ta tilbake livet mitt og starte på nytt. Noe som gjorde at jeg fikk sjansen til å møte verdens herligste person, som i ettertid ble verdens mest fantastiske kjæreste. Noe som virkelig gjorde livet mitt bedre. Jeg fikk endelig oppleve glede igjen. Og ikke minst følelsen av å elske noen. Alt var perfekt helt til sommeren 2011 kom. Jeg mistet gutten som gjorde meg glad og gikk inn i den såkalte "deprisjons tiden" igjen. Dette ødela virkelig store deler av meg. Jeg gjorde ting jeg aldri burde ha gjort. Noe jeg i ettertid har angret veldig på. Og i alt dette mistet jeg også jenta i mitt liv. Hun har vært den jenta som alltid har fått smilet om munnen på meg. Hun var som en søster for meg. Den jenta kapra virkelig en av de største plassene i hjertet mitt. And now, she's gone. Noe som var hennes eget valg. Men jeg skal ærlig innrømme at jeg savner henne. Og jeg kunne gjort hva som helst for å få tilbake hva vi en gang hadde.. 

Og for dere som tror at sorgen slutter her og nå - så tar dere feil. Kort tid etter fikk vi alle høre sorgen om hva som skjedde på Utøya den 22 Juli. Hvor mange nydelige personer mistet livet sitt. Hvor også min bror var en av dem. Vi mistet en bror, en sønn og ett barnebarn. Og enda en gang gikk livet mitt rett nedover. Jeg brukte timer, dager og uker på og gråte meg selv i søvn. Jeg hadde mistet to av dem jeg virkelig kunne treng og tilbringte heller tid med personer som jeg knapt kjente. De er fantastiske personer - tvert igjennom! Jeg hadde aldri klart dette uten dem. Men min bror var fortsatt gone. Jeg dro i min første begravelse, til min egen bror, bare en uke før jeg flyttet hit til England. Jeg flyttet i fra all sorg og smerte. Jeg var helt alene, redd og ødelagt. Og ikke nok med det, jeg ble plassert i en familie som ikke i det hele tatt brydde seg om meg. Vi kom ikke overens og jeg tok valget om å bytte familie. Noe jeg ikke angrer ett sekund på. Jeg går nå til psykolog hver mandag, og får hjelp fra familien jeg bor med om hva enn det måtte være. Nå igjen er det dessverre over med meg og kjæresten. Og jeg føler meg igjen fullstendig tom og ødelagt. Han er gutten i mitt liv. Og jeg ser virkelig ikke for meg livet uten han. Jeg vil ikke på skolen, være sosial eller tilbringe tid med andre. Jeg vil allerhelst bare grave meg ned under dyna og gråte meg til søvn. 

Men jeg prøver nå og se positivt på livet mitt. Jeg prøver og ha motiverende tanker og en positiv holdning. Akkurat nå gleder jeg meg bare til å dra hjem til jul. Hjem til min kjære mamma. Som forresten er verdens mest fantastiske person. Jeg vet virkelig ikke hvor jeg ville vært idag om det ikke hadde vært for henne. Hun har støttet meg når jeg har trengt det mest. Noe jeg virkelig setter pris på! Hun ga meg en skulder å gråte på når jeg var på mitt verste og hun hjalp meg opp igjen med bare oppmuntrende ord. Jeg verdsetter den dama som om at hun var gull verdt. Hun er verdens mest fantastiske kvinne og ikke minst verdens nydeligste! Så for dere som tror at livet deres er forferdelig bare på grunn av en liten ting - tro om igjen. Det vil alltid være noen som opplever noe som er ti ganger verre en deg. Så istede for å klage på livet ditt, ta heller vare på det du har, for ingenting varer evig. 

love is a never ending feeling

18.nov.2011 @ 23:51 Music 2 kommentarer

You'll always be in my heart. 

Bilder fra Bilston Market

17.nov.2011 @ 22:54 Photos 0 kommentarer

Eneste grunnen for at bildene er så utrolig dårlige er fordi læreren vår tok dem med MOBIL kamera... that sucks!


I can't remember what it's like to not be tired

15.nov.2011 @ 14:28 England 1 kommentar

Akkurat nå ligger jeg hjemme, syk og helt forjævlig. Har fått nummeret til legen av vertsmoren min, men med min skrekk, blir jeg nok aldri og klare å ringe selv. Er det noe jeg virkelig hater - så er det leger. Arg ;@ Det er både kleint og ukonfortabelt på en og samme tid. Kunne bare ikke livet som mennesker vært problemfritt? hadde vært så mye lettere!! 

Anyways
, jeg fikk en søt liten ting i posten igår. Er en stund siden jeg "bestillte" den. Her i England kan du nemlig samle opp koder for og få en gratis "bowl" til cornflaksen din. Noe jeg syns var utrolig fengende, så jeg måtte selvsagt teste det ut. Og i går kom den i posten. Slik ser den ut;
Elsker den, hahah!

Photos

13.nov.2011 @ 15:46 Photos 3 kommentarerDen siste tiden har vært stressende, lang og tung. Det har skjedd ting som jeg overhode ikke kan leve foruten, og det har virkelig gått inn på humøret mitt. Uansett, jeg har nå planlagt med min mor, at jeg skal hjem til Norge i fra den 16 Desember til den 6 Januar. Tror ikke det finnes ord om hvor mye jeg gleder meg til og se venner og familie igjen. Det skal bli så forbanna deilig!! Og selv om at ting nå virker som om at alt går rett vest, prøver jeg virkelig og holdet motet oppe. Er jo bare èn måned til jeg sitter på flyet hjem!!

I could need a little bit of this right now

12.nov.2011 @ 20:32 Hverdag 1 kommentar

                                   New haircolour

12.nov.2011 @ 16:18 Blogg 5 kommentarerSier meg selv veldig fornøyd! Satt i hele 3 og en halv time hos frisøren i går, noe som tok livet av tålmodigheten min. Men det var virkelig verdt det. Jeg avfarget håret, farget det rødt og klippet det. Nå er det dessverre waaay to short, men med mitt hår så vil det være ute igjen på under 3 månder.. håper jeg! 

Frisørsalongen het forresten Rapunzel. Tror aldri jeg har opplevd så god service som det jeg gjorde der. Fikk til og med massasje i stolen jeg satt i når hun vasket ut hårfargen i håret. Åhh! Hva er vell bedre enn at noen holder på med håret ditt mens du får deilig massasje???! Jeg skal definitivt tilbake..

Tycks? 

New purse

09.nov.2011 @ 18:21 innkjøp 5 kommentarer
love it!

3 film anbefalinger

07.nov.2011 @ 22:48 tips/anbefalinger 2 kommentarer

                                                                                                                                                             In time
Filmen "in time" er virkelig og annbefale. En real action film som også inneholder sorg og kjærlighet. Og ikke minst - selveste Justin Timberlake spiller enda en gang hovedrollen i en av mine yndlingsfilmer. Love it! Virkelig verdt og se


                                                                                                                                                 Tron Legacy


Og for dere som er gira på en enda mer fenomenal action film, er dette virkelig ett alternativ dere burde vurdere! Filmen er rett og slett


                                                                                                                                             The happening

Og sist men ikke minst - the happening. Filmen er ikke katigorisert som action - this time, it's a scaaary movie! Så for dere som ønsker en real "happening", then go for it! Selv ble jeg skuffet over hvordan filmen endte. Men ett lite håp i meg sier at det vil bli en forfølger av denne filmen. Forhåpentligvis! Er vell lov og håpe, right? 

I'm sorry!

06.nov.2011 @ 13:11 Hverdag 7 kommentarer

Den siste tiden her har vært utrolig avslappende. Jeg har rett og slett ikke giddet og blogget om noe. Har uansett ikke hatt inspirasjon til og ta bilder, og da føler jeg at jeg ikke "tilfredstiller" dere på noen måte. Som bare blir for kjedelig. Så har valgt og ikke blogge av den grunn. 

Det har faktisk vært ganske mye og ta bilder av. Jeg har bare rett og slett ikke giddet! Med andre ord - rein latskap. Men jeg kan love dere nå at det skal jeg endre på. Er det noe jeg vil, så er det og ha flere tusenvis av minner når jeg drar hjem. Og jeg burde begynne og nyte øyeblikkene mer nå. Har jo tross alt vært her i tre månder snart. Som for meg - er veldig lenge! Og for dere som synes det er utrolig morsomt og kommentere stygt ang. håret mitt - jeg skal forresten farge det rødt igjen. Nei, jeg er overhode ikke stolt over den røde fargen jeg har, men jeg har lært meg og leve med den. Det er ingenting jeg kan gjøre for og få den vekk - eller byttet den ut, på noen måte. Noe som selvsagt ikke er morsomt for meg. Så peeps, jeg har innsett fakta og bestemt meg for og få fargen min tilbake. For jeg bryr meg fint lite om hvor mye dritt du/dere slenger. Jeg er den personen jeg er, og jeg kan dessverre ikke gjøre noe med det. Så please, get a life! Det at du slenger dritt, gjør ikke deg penere : )

More new in

02.nov.2011 @ 23:53 innkjøp 4 kommentarer

   
   Genser - 99,-                                                                                                                    Jakke - 399,-

   
          Shorts - 145,-                                                                                               Veske - 199,-


  
   Tubeskjerf - 99,-                                                                                                             Sko - 79,- (til kjæresten selvsagt)


tycks?

♥ anniken alexandersen

♥ anniken alexandersen


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits