oktober 2011

Half term almost over

30.okt.2011 @ 18:17 Hverdag 2 kommentarer

Jeg har hatt høstferie i over en uke nå, og jeg har nesten ikke blogget.. Not good! Har bare hatt en masse andre ting og gjøre. Har møtt en del venner og jeg har koset meg sammen med den nye vertsfamilien min. Rett og slett bare tatt livet med ro! Ganske deilig igrunn. Følte jeg trengte det etter alt stresset med at jeg ikke fikk byttet familien min. All deprisjon er nå long gone. Takk gud for det.. 

For noen dager siden fikk hunden vår Max, en allergisk reaksjon mot noe. Vi er veldig usikkre på hva det var, men vi tror det var gulleroten som minste gutten i huset ga han. Den var forresten varm, så kan jo selvsagt vært derfor. Men uansett, hele han ble helt opphovnet i annsiktet. Stakkars snusken fikk sove på mitt rom den natten. Var så utrolig redd for at han skulle bli verre. Synes så synd i han. Ingen av oss sov noe spesielt den natten. Heldigvis for at han begynte og bli bedre etter tre den natten. Vi tok han også med til dyrelegen, for dere som lurte : ) 

Ellers har vi fått fikset uthuset, så snart kan jeg endelig krype inn i uthuset, høre på regnet og lese en bok. Ah, skal bli så deilig og slappe av der.. 


Altså, greia har alltid stått der. Men de har fikset det finere inni den. Så nå mangler bare noen møbler før den endelig kan bli tatt i bruk! 

Hva har du gjort den siste uken?

Music

27.okt.2011 @ 00:15 Music 3 kommentarer

Justin Bieber - Mistletoe


Birdy - Shelter


Birdy - Skinny love


Skyscraper - Demi Lovato (Selv foretrekker jeg den sunget av Star Power) 

Something new

26.okt.2011 @ 22:31 innkjøp 7 kommentarer

 

Bestillte meg disse to herlighetene nå nettopp. Er kjempe salg på nelly nå, så jeg betalte akkurat 300 for dem begge. Det sier seg selv at det er et superkupp! Den rosa finner du her til en pris av 175, mens den blå er dessverre out of stock, men betalte 125 for den. Heldige meg som fikk bestilt dem før de ble utsolgt!

Tycks?

Favourite Park

26.okt.2011 @ 16:47 Hverdag 1 kommentar

Nydelig! Går hit med hunden vår Max hver eneste dag. Her får han løpe fritt akkurat som han vil. Må være litt av en befriende følelse, sånn egentlig. Tror dette er favoritt plassen til Max.. Noe jeg godt skjønner! Er jo kjempe nydelig..

Birmingham with Chris

25.okt.2011 @ 14:46 England 4 kommentarer

in picturesDro en tur til Birmingham sammen med Christop i går. Begge to hadde ett ønske om og finne ny utejakke, for her i England er det kaldt om morgene. Heldige han fant ei han likte, mens jeg.. Jeg kom hjem med enda en tykk genser + noen småting.. Kan vise bilder av det senere! 

Synes om bildene?

Anbefaling av film

22.okt.2011 @ 20:51 tips/anbefalinger 4 kommentarerFriends with benefits

Denne filmen er virkelig til å anbefale.  En ganske søt og romantisk komedie, som samtidig inneholder mye humor og morsomme scener. Filmen i seg selv handler om sex - uten forpliktelser, kjærlighet og broken hearts. Med andre ord, en typisk jentefilm! Og det som gjør filmen enda bedre er jo at selveste Justin Timberlake spiller hovedpersonen. Så jeg mener dette er en film som virkelig er verdt og se! 

New laptop

20.okt.2011 @ 20:35 innkjøp 3 kommentarer

Er ganske så fornøyd med pc'en allerede. Vet at dette er ett helt nytt merke som nettopp er ankommet England. Den har iallefall fått godt med anbefalinger, så det virket som en safe pc og kjøpe. Den har også ett utrolig fresht design. Elsker hvite pc'er! Den er jo til og med finere en mac'en.. Regner med det er mange mac elskere som ikke overhode er enig med meg der

Huset til vertsfamilien

19.okt.2011 @ 18:13 Utveksling 5 kommentarer


Selve huset utenfor 


På andre siden av huset har vi dette


Tror det er en form for ute rom, eller noe. Det var vist ikke helt ferdig enda, så møbler og slikt kommer etterhvert! 
Spisestue
Dette er badet oppe!
Og soverommet mitt.. Synes huset er nydelig. Er ikke mange hus i England som er så fine! Så sier meg selv heldig som har fått muligheten til å bo i ett så fint hus når jeg studerer her i England. Er utrolig glad for at jeg fikk muligheten til å bytte familien min, siden jeg overhode ikke trivdes med den andre. Familien er kjempe herlig, og jeg er allerede blitt godt kjent med dem! Så nå ser jeg virkelig fram til resten av året.. Can't wait! Elsker England

Out for a walk

19.okt.2011 @ 15:52 England 1 kommentar

Har endelig fått rumpa i gir og kjøpt meg ny pc. Det trengte jeg virkelig! Det er faktisk en helt ny type pc, og etter min mening er den finere enn den så kalte mac'en. Men kan vise bilde av den, senere.. 

Har forresten fått fikset alle bildene nå, siden jeg endelig fikk lagt dem over på pc'en. Så framover blir det nok mye blogging med bilder. Er jo så forbanna nydelig her!! Gikk tur med hunden vår Max istad, så tenkte å legge ut bilder av han. Han er jo så utrolig søt! Og ikke minst gal.. Herregud!


He is so freakin' cute! 

Music

13.okt.2011 @ 19:31 Music 7 kommentarer

Er det noe jeg vet, så er det at disse sangene vil minne meg om oppholdet mitt her. En dag vil jeg kunne høre noen av disse sangene, og tenke tilbake på oppholdet mitt i England. Hvilken tid det var og hva som gjorde meg glad. Jeg Elsker at sanger alltid forblir minner. Det må være det beste med og være 'hekta' på en eller flere spesielle sanger. Og akkurat nå, er jeg hekta på disse sangene;
 

Jason Derulo - It girl   


Beth - Someone like you


J Rice - Best thing I never had


Maroon 5 - Moves like jagger


Rihanna - We found love

Loveit!  

New host family!

11.okt.2011 @ 14:14 Utveksling 7 kommentarer

Fikk telefon på fredag om at dem hadde funnet en ny familie til meg. Denne gangen var det ett litt eldre parr, men 4 barn og to utvekslingsstudenter. Etter mye om og men for å få tak i familien, fikk jeg endelig tak i dem i går, og vi planla og møtes allerede idag. Vertsmoren plukket meg opp på skolen, etterfulgt med at jeg fikk se huset og prate en del med henne også kjørte hun meg back at school. Ser virkelig fram til å bytte familie nå! Jeg har lenge ikke trivdes med familien jeg ble plassert med, og etter at vertsøsteren min også flyttet, skjønte endelig EF Hastings at problemene var alvorlige og at det burde være noe som gjør at begge studentene faktisk vil flytte. Sier jo seg selv.. 

Uansett, jeg er så glad som jeg ikke har vært på .. måneder!! Er så sykt gira og klar for å bytte familie nå. Uheldigvis for at jeg må vente til lørdag før noe skjer. Men herregud!! Jeg skal bort her i fra. Jeg kan endelig føle meg trygg igjen. Noe jeg virkelig ikke har følt meg her. Vertsfaren jeg skal bo med er også politi, så da har jeg enda en grunn til å ikke føle meg utrygg. Moren fortalte meg også at vi IKKE trenger å låse dørene når vi drar ut. "herregud" tenke jeg. Der jeg bor nå kan jeg ikke forlate huset med vinduene åpne. Så det er tydeligvis stor forskjell fra byen og "bygda" .. 


Ting kunne virkelig ikke vært bedre nå!

Anbefaling av film

09.okt.2011 @ 17:28 tips/anbefalinger 6 kommentarer

  The back-up plan
Denne filmen anbefales på det sterkeste! .. spesielt om du er like glad i romantiske komedier som meg. En real love story med den perfekte mann, det perfekte forhold og en perfekt avsluttning. Hva er vell bedre med en romantisk komedie på en kjedelig søndag? En veldig klar 6'er!

Something new

08.okt.2011 @ 15:02 innkjøp 11 kommentarer


2 pund  


2 pund


2 pund 

Elsker at det er så insane billig for piercinger her. Det var 3 for prisen av 2 som vil si at jeg bare betalte 4 pund for disse herlighetene. Det er forresten bare 36 norske kroner. Herlig eller hva?

Sick of bein' sick

07.okt.2011 @ 18:49 Hverdag 4 kommentarer

Jeg er syk idag, så dette er hva jeg skal tilbringe dagen min med. Skal grave meg ekstra godt ned i vogue bladet mitt og håpe på at jeg blir bedre i helga. Er utrolig lei av og føle meg syk og slapp, så jeg synes virkelig ting kan ordne seg nå!..  

Hva er dine planer for dagen? 

Nytt design

07.okt.2011 @ 16:00 Blogg 5 kommentarerDa har jeg endelig fått fikset designet mitt igjen. Endelig sier jeg bare.. Denne gangen bruker jeg designet til Katrine, og er veldig fornøyd med det! Har fikset en del på det ja, men jeg har ikke fjernet den delen der hun har laget det. Det er godt plassert under "Design av" på toppen av bloggen min.. For dere som lurte (: Ja, er klar over at det er ganske enkelt. Men jeg liker det faktisk slik! 

Tycks? 

Solnedgang

03.okt.2011 @ 18:18 Blogg 0 kommentarer

Har vært så heldig og opplevd Englands varmeste dag i September og Oktober på hele 70 år! Det er jo faktisk bare helt sykt. Det har vært .. grusomt .. varmt! Egenltig litt for varmt. Men jeg klager ikke!! Synes faktisk det er ganske så digg og kle på seg shortsen kl 8 om morgenen, mens dere der hjemme pakker dere inn i lag på lag med varme klær. Elsker den tanken! Uheldigvis kommer nok vinteren hit snart også.. Selv om at det skal bli litt deilig. Er jo tross alt en person som elsker snø, ski og andre vinteraktiviteter. 


Down town in Wolverhampton

02.okt.2011 @ 22:48 Blogg 4 kommentarer

Wolverhampton generelt er faktisk utrolig fint. Liker meg faktisk i Wolverhampton, om du ser bort i fra at jeg bor i tidenes ghetto støk. Men ellers er det mye fint å se på her.. Elsker for eksempel at det bare er knappen en time med buss for å besøke Birmingham, som også er England's 2. største by. Bruker jeg der i mot fast train så tar det vell mindre en 15 min. Love it!

Bildene der i mot, ble ikke så veldig fine. Jeg liker virkelig ikke å ha kameraet mitt i full offentlighet i og med at jeg nå vet at det å stjele fra folk, er veldig normalt. Men det ble iallefall bilder ut av dagen. Vet at mamma var gira på å se hvordan det ser ut her nede, så da måtte det vell til. Er vell egentlig veldig fornøyd med gårsdagen. Jeg tok meg nemlig fatt og .. gikk .. ned til byen i den 27 graders varme temperaturen. Lover dere at lufa her er virkelig ikke til å holde ut med! Gleder meg faktisk til regnet kommer.. Skal bli sykt godt med normal puste temperatur.. Åhh

Anyways
, Tycks?

Spider

02.okt.2011 @ 17:14 Blogg 3 kommentarerFikk denne krabaten på rommet mit her om dagen. Herregud som jeg hater edderkopper! Hadde jo ingen anelse om at dem var så sykt store her i England. Satt heldigvis på skype med mamma, som dessverre ikke kunne gjøre noe.. Så jeg måtte virkelig mote meg opp og drepe udyret selv.. Ukas nedtur, virkelig

♥ anniken alexandersen

♥ anniken alexandersen


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits