september 2011

27 grader og sol

29.sep.2011 @ 23:10 Hverdag 1 kommentarHerregud, dette er bare helt sykt! Var på tur til skolen idag, og det var knappen før halvparten av bussen fikk puste anfall. Da jeg kom meg bortover til skolen, sto hele, da mener jeg hele (!!) skolen utenfor skolen. De fortalte meg at det har vært den varmeste dagen hittil, så seint på året. Det er jo faktisk sykt. Det har forresten vært helt vindstille idag, så dere kan jo tenke dere for en hetebølge som tok over Wolverhampton idag. 

Tok meg også friheten til å forbrenne litt ekstra kalorier da jeg kom hjem. Tok meg en ganske så lang joggetur i solen. Og jeg kan med hånden på hjertet si at det kjente ut som jeg skulle dø av astma anfall for hvert skritt jeg løp. Men deilig var det! Føler meg allerede ti kilo lettere.. Er meldt like varmt i morgen, bare med mer vind!! Takk gud for det. 

Hvordan er været der du er?

New accessories

29.sep.2011 @ 20:10 innkjøp 1 kommentarDet var tre for prisen av to. Betalte for navle piercingen (5 pund) og tungepiercingene (2 pund) også fikk jeg ringen med på kjøpet.. 5 pund er jo faktisk sykt lite for en pris til piercing og være. Hjemme betalte jeg 250kr for bare en liten piercing, og her betaler jeg knappen 50.. Elsker England! 

Lag deg selv en piercing

26.sep.2011 @ 16:50 tips/anbefalinger 2 kommentarer

For deg med navle piercing, så kan dette være en ìde..


Finn deg noe interesangt som du mer enn gjerne kunne hatt i navelen. Helst noe som ikke er for tungt, gir i fra seg farge eller plastikk. Den på bildet over var faktisk på bh'en min og kan gjerne brukes som pynt i navelen. Du kan også bruke pynt i fra diverse smykker/armbånd om du måtte føle for det. 

Etter det, må du få deg en piercing uten pynt men som samtidig har en hank for å sette på egen pynt. Dette fåes kjøpt hvor piercinger selges. Tror prisen ligger på rundt 80 norske kroner. Og for dere som nå skjønner tegninga, så trenger dere også en liten ring for å feste både piercingen og pynten sammen. Get it? Trenger så aldeles ikke å være store greia, men du må selvsagt få plass til begge to. Slik ble resultatet mitt. Enkelt og greit! Tycks?

15 facts about England

25.sep.2011 @ 19:42 Hverdag 3 kommentarer

Etter bare litt over en måned i England, har jeg allerede lært meg en del om den engelske kulturen. Jeg har opplevd uvaner og blitt vandt til nye vaner. Noen vaner kan være ganske så ok i grunn, mens andre vaner kan være helt på trynet.Noe av dette du allerede viste? Noe jeg har glemt?

Drittdag

25.sep.2011 @ 01:53 England 2 kommentarer

Som du allerede leser i overskriften "drittdag" så skjønner du nok at det ikke har vært tidenes beste dag. Altså, jeg og kjæresten har faktisk vært sammen i 1 år idag. Noe jeg er utrolig stolt og glad for! Jeg er tidenes heldigste jente som har den gutten, ingen tvil om det. Jeg er bare utrolig skuffa over hva han bestemte seg for å bruke dagen til.. Han brukte 1. års dagen vår, på å spille fotballkamp og SE fotballkamp med kompiser. Skikkelig koselig... Vi har ikke snakket idag, sånn egentlig og jeg er bare egentlig utrolig skuffa. Var ikke slik jeg så for meg at dagen vår skulle være.. 

Og enda en ting som har ødelagt dagen idag, var at jeg tok meg turen til Birmingham, for jeg hadde planer om å møte EF representanten min.. Men jeg fant jo selvsagt ikke frem. Så jeg tok 1 og en halv time med buss for ingenting... Så jeg handla meg mat og satt på bussen 1 og en halv time til!!!! Helvette heller.. Sorry.. Men jeg er drittlei! D R I T T D A G 

Pakke i posten!

24.sep.2011 @ 18:00 Hverdag 0 kommentarer

(Dette innlegget skulle egentlig vært postet for noen dager siden) Dette inneholdt pakkenÅh! Snille kjæresten min hadde sendt dette nedover til meg. Jeg som holdt på å bli gal av å ikke spise taco. Er definitivt det beste jeg kan spise! Elsker den gutten.. 

Just another day

21.sep.2011 @ 01:08 Hverdag 3 kommentarer

Enda en skoledag over, å jeg er like utslitt som vanlig. Har hatt problemer med hodepine i det siste, noe som virkelig ikke gjør seg godt på skolen. Klarer verken å konsentrere meg eller få med meg hva som skjer. Tror dette har med at jeg stresser for mye. Innleveringer, skole, papirer, mer papierer osv. Synes det kan bli mye i lengden, noe som det allerede har blitt. Heldigvis for at kjæresten oppholder meg. Han hjelper meg å holde motet oppe å gjør alltid dagene mine bedre. Hva skulle jeg gjort uten den gutten... 

Anyways, i går hadde vi besøk av så og si halve slekta til vertsmoren min. Ble skikkelig rørt da det sto to små utenfor rommet mitt med tegninger til meg. Herregud så snusk!
It made my day.. Nå er jeg så og si klar for senga. Har ikke hendt noe spesielt idag. Postet en pakke hjem til kjæresten og mamma, ellers har jeg tilbringt hele 6 timer i strekk på skolestolen. Noe som ga meg tidenes hodepine. Og igjen.. Kjæresten gjorde dagen min bra igjen! Verdens beste, uten tvil. 


                                                                            Sleep tights, peeps! ( dette er normalt å si i England)

Ensomhet

15.sep.2011 @ 23:43 England 7 kommentarer

Jeg er klar over at det er lenge siden jeg har blogget. Men ting går ikke så alt for bra her nede. Jeg savner familie og venner. Jeg savner følelsen av og legge meg i armkroken til kjæresten og jeg savner definitivt mamma. Jeg kommer ikke overens med familien og jeg føler meg rett og slett ikke helt som " en av dem ". Vi har derfor prøvd og fikse dette. Så fraværet i fra bloggingen skyldes dette. Er ikke enkelt og føle seg så fortapt og alene så langt unna alle man elsker. Jeg har taklet ting helt for meg selv. Noe som har vært tungt. Men jeg har også opplevd erfaringer. Noe som er positivt. Men samtidig er det ikke positivt å føle seg alene. Heldigvis for at jeg har verdens beste venner, familie og ikke minst kjæreste.

Har ikke skjedd spesielt mye de siste dagene. Føler hverdagen er alt for kjedelig, og ting begynner virkelig og gå meg på nervene. Jeg sover, drar på skolen, gjør lekser, slapper av og ser glee. Har lovet meg selv lenge at jeg skal begynne og trene igjen. Men jeg utsetter dette pga jeg misstrives her og jeg er definitivt redd for å gå ut alene. Så jeg håper noe skjer snart.. For jeg trives virkelig ikke. Og det er av personlige grunner
Jeg farget som sagt håret. Som forresten skulle bli brunt......... Har også klipt halvparten (lover)..


Og jeg har fått student kortet mitt, som forresten er grusomt. (Legg ekstra godt merke til etterveksten) haha.. 

Rolig fredagskveld

10.sep.2011 @ 00:12 Blogg 2 kommentarer

Etter en lang dag med både human biology, comms & culture og math var jeg mektig sliten etter skolen. Var ikke hjemme før nermere 5, og da falt jeg pladask ut over senga. Jeg må iallefall ha sovet bort 2 timer, for når jeg sprang ut døra her i stad var det bek mørkt ute. Well, jeg er fornøyd med og ha fullført min første skoleuke i England. Og jeg er faktisk ikke så sliten som jeg hadde trodd jeg skulle være. Glede! Uansett, planene for kvelden er å slappe fult og helt av. Jeg trenger det akkurat nå! Og i morgen blir det vell forhåpentligvis shopping i Birmingham igjen (litt vell mye shopping kanskje) .... Love it!                                                                                                                   Hva er dine planer for kvelden?

Shopping

08.sep.2011 @ 18:37 innkjøp 4 kommentarer

Enda en gang... 
Og denne gangen inneholder det


dongeribukse // primark - 9 pund                 cardigan //  new look - 9.99 pund            cardigan // primark - 5 pund 

BilligBilligBILLIG! + at jeg har skaffet meg hårfarge. gled dere til resultatet! hva synes du om innkjøpet?

Something new

07.sep.2011 @ 23:44 innkjøp 2 kommentarer

Startet dagen i dag med tre timer math, som i seg selv er mitt verste mareritt. Er det noe jeg virkelig ikke klarer, så er det matte. Jeg er generelt bare ikke klok nok for matte. Uheldigvis for at jeg må ha matte for å komme inn til tredjeåret hjemme. Anyways, tok meg turen til byen idag og. Handler alltids mat der før jeg drar hjemover siden jeg allerede er i byen. Ble derfor en ekstra genser på meg idag.. lykke! Jeg trenger virkelig klær. Så jeg regner med at det blir en liten shopping runde i morgen. For det trenger jeg, virkelig.. 

My new in

Elsker den! Tycks? 

Glansbilder

07.sep.2011 @ 15:54 Hverdag 11 kommentarer

1-2....3
 

Hey you

06.sep.2011 @ 23:13 Hverdag 0 kommentarer

Lite blogging idag. Men har vært stuck med skolearbeid, skole, bytur osv. Så dagen idag har vært lang og gått ganske mye i ett, egentlig. Skal bli deilig og legge seg snart. Deltok som sagt i min første time med human biology, og for å si det mildt, synes jeg det virker spennende. Men ut i fra hva læreren fortalte, er det det tyngste faget du kan velge. Og da tenker jeg tanken om at jeg kanskje burde bytte, i og med at faget er på engelsk, og jeg er still ikke verdens beste i det. Men skal prøve noen uker til. Har enda god tid på og bestemme meg! Ellers idag har jeg og Hae Jun hatt comms & culture. Som jeg rett og slett bare .. gleder meg.. til å få bytta.. Comms & Culture timen var rett og slett kjedelig. Bare masse snakk om respekt ovenfor personer og hvordan forskjeller vi har i livet. Vi fikk også en oppgave om å lage en såkalt "video" der vi selv snakker over "videoen" og forklarer om oss selv med bilder og musikk. Jeg suger i slike ting. Så har null aning om hva jeg kan finne på. Ide'er? Tips?Resten av dagen har jeg vært stuck i "human body" leksa. Jeg har også fikset enda mer papirer til skolen og meldt meg på tur til LONDON i slutten av Oktober. Can't wait!!Så jeg sier meg fornøyd med dagen.. Heldigvis for at jeg bare har tre timer i morgen!!! 
 

The scary corner

05.sep.2011 @ 22:06 Photos 6 kommentarerTycks?

First day at school!

05.sep.2011 @ 19:36 England 6 kommentarer

Gikk utrolig nok veldig bra! Bortsett fra den delen at jeg og Hae Jun satt hele fire timer på kontoret å ventet på og ha det såkalte intervjuet som varte i fem minutter. Utenom det fikk jeg være sammen med matte klassen. Ganske fornøyd med den! Virker som en superklasse og jeg klarer knapt å vente til at skoleåret er i gang igjen. Synes jeg har hatt en alt for lang sommerferie i år, så det skal bli sykt deilig å gå tilbake til hverdagen. 


Her er da timeplanen min. Jeg har bare fire fag, som er; Maths, Common & Culture, English Language og Human Biology.  Utrolig spent på den siste der. Måtte velge noe innenfor "naturfag" så valget sto i mellom Human Biology og Art. Men jeg tester ut noe nytt! 


Jeg er blitt elev ved City of Wolverhampton college 
Og jeg har fylt inn over - tusen - papirer! Låver, jeg overdriver ikke.. 

I morgen begynner jeg med Comms & Culture som etterfølges av Human Biologi. Så det blir seks lange timer i morgen. Men jeg gleder meg faktisk! Utrolig nok.. Synes det er mer spennende og gå skole her enn i Norge. Alt er mye mer andeledes her, ting gjøres på andre måter og ikke minst fordi alt er på engelsk. 

Noen som har aning om hva Human Biologi går ut på? Tester rett og slett bare ut noe nytt!  

First day at college tomorrow!

04.sep.2011 @ 23:19 England 5 kommentarer

Det er sommerfugler, det er glede, det er redsel og nervøsitet. En blanding av mye følelser. Gleder meg som en gal til å bli sosial igjen, til å få venner og bare det å omgås med ungdommer. Men samtidig er jeg nervøs. Jeg er nervøs fordi den eneste personen jeg kjenner er vertsøsteren min. Jeg er nervøs fordi jeg ikke har aning om når jeg begynner, hvilke fag jeg skal ha, eller hvor timene er. Stikker iallefall tidlig på skolen i morgen for å få fikset opp i det. Håper bare jeg finner fram til alt av timer osv. Det er det som er vanskelig med college. Wish me luck


Veldig klar for senga og!
God natt.. 
 

Church

04.sep.2011 @ 17:04 Hverdag 4 kommentarerENDELIG! Tror det tok over 3 timer fra da vi ankom kirken til vi dro. Syk tanke egentlig. Er ikke normalt og bruke så lang tid, er det? Men takk gud for at denne ukas helvette er over.. 

Hva er dine planer for dagen?

New in

03.sep.2011 @ 18:56 innkjøp 8 kommentarer

Dagene her i England går til mye av det samme. Føler shopping, soving og hodepine er en del av hverdagen her. Gleder meg som en gal til å begynne å trene igjen. Jeg gleder meg også til skolen begynner på mandag. Nå har jeg hatt en så alt for lang sommerferie og jeg ser fram til en normal hverdag. En hverdag med venner, trening og enda mer trening. Ah, lovely! Er forresten utrolig ensom her. Have no friends!  Men jeg regner med at jeg vil få venner og henge med etterhvert. 

Anyways.. Jeg og Hae Jun bestemte oss for å finne "city of Wolverhampton" og tok dermed bussen ned down town for og se om det var noe. Utrolig nok var byen ganske stor (?) .. Ble nesten litt sjokka. Trodde det skulle være mye mindre her. Men herregud, klager ikke! Er egentlig døds glad. Det er jo til og med topshop her, så shopping blir det nok av. 


One happy girl! Handlet inn noen skolesaker til skolestart på mandag.. Elsker alt her! Billig, mye og velge i mellom + at det er 10 ganger bedre enn i Norge. 

Ikke tro jeg er super barnslig nå. Var på barne avdelinga og handa dette. Men de var ti ganger søtere enn det til de eldre. Regner med jeg er den eneste med barne penal, men det får så være. Elsker det. Det var jo super søt, sant? Kjøpte også ei veske i og med at jeg må ha skole sakene mine ett sted. Viser bilde av den senere! Tycks?

Take a step back

02.sep.2011 @ 18:51 Hverdag 3 kommentarer

Fucking look at yourself. You are human. You are beautiful. You are so beautiful. And you can be anything. You can be everything. Do not hate everyone because someone broke your heart, or because your parents split up, or your best friend betrayed you, the kit down the street called you fat, ugly or stupid. Do not concern yourself with things you cannot control. Cry when you need to then let go when it's time. Don't hang into painful memories just because you're afraid to forget. Let go of things that are in the past. Forget things that aren't worth remembering. Live for yourself. Fall in love. Fall out of love. Fall in love. Fall out of love. Do this over and over until you know what it really is to love someone. Question things. Tell people how you really feel. Sleep under the stars. Create. Imagine. Inspire. Share something wonderful. Meet new people. Make someone's day. Follow your dreams. Live your life to it's full potential. Just live, dammit. Let go of ll of the horrible things in your life and fucking live. And one day, when you're old, look back with no regrets. 


Innkjøp 31082011

01.sep.2011 @ 16:28 innkjøp 1 kommentar

Vi dro som sagt til Birmingham i går, på shopping. Og til min store fortvilelse kom jeg ikke hjem med mye. Regner med at det blir mer shopping etterhvert. Nå leter jeg bare etter ting jeg trenger, som jeg f.eks la igjen hjemme. Som kremmer, dusj utstyr, sminke osv. Men handlet da noeee... 


Topp // h&m - 7.99 pund


Hair remover // B&M - 1.99 pund             Foundation // Boots - 9.99 pund                Nails - 1.99 pund


Hår kur // Boots - 2.40 pund              Lip balm // The body shop - 0.99 pence Vet ikke helt hva planene er i dag. Tror vi skal slappe av, for en gangs skyld. Ellers er det superfint vær og over 30 grader her idag. Så tror nok dagen skal tilbringes ute. Lovely! Deilig og ha halveis sommer her enda. Vet at familie og venner hjemme har det kaldt. Så tanken på at jeg fortsatt har ferie, sommer og sol er kjempe digg! Elsker livet akkurat nå.. 

Hope you all are jealous !!! Hugs and kisses from England

♥ anniken alexandersen

♥ anniken alexandersen


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits