juni 2012

Photo shoot med Tommy Angelsen

21.06.2012 @ 20:25 Photos 5 kommentarer


Foto: Tommy Angelsen. For mer bilder, finner du bloggen hans her 

Last few days

19.06.2012 @ 21:18 Hverdag 0 kommentarerEr som sagt flyttet hjem i fra England, utrolig nok. Har gjort utrolig mye de siste dagene, og alt har egentlig bare gått i stress. Har blandt annet pakket ut, og flyttet "inn" igjen. Har fått tømt alt av kofferter og småting som jeg har tatt med meg i fra England. Har vært hos besteforeldre og familie å møtt dem. Har også vært i familie bursdag. Ellers har tiden gått til venner og trening. Har vært tre ganger oppe på keiservarden (fjell) iløpet av fire dager. Deilig deilig! Begynner endelig å føle meg litt som hjemme. Vanskelig å vende seg til å snakke norsk igjen, tenke på norsk og ikke minst været.. 

Finally moving back to Norway

13.06.2012 @ 22:02 England 1 kommentar

Endelig er dagen snart her. I morgen har jeg bodd her i England i ti månder, og dagen for å flytte hjemover til Norge er endelig her. Jeg gleder meg som en gal! Men på samme tid er det utrolig trist å reise i fra nære og kjære her. Jeg har fått venner for livet, lært om den Engelske kulturen og ikke minst bodd med den mest fantastiske vertsfamilien jeg noen sinne kunne bedt om. Jeg har opplevd en masse, gått igjennom mye tungt men har alltids kommet meg på bena igjen. Er så uendelig takknemmelig for at jeg fikk sjangsen til å bo her. Og ikke minst for at mine foreldre betalte for meg. The best year of my life (so far)

 

New dress

07.06.2012 @ 21:54 innkjøp 3 kommentarerKjøpte meg en supersøt kjole her om dagen. Veldig søt men også veldig enkel. Passer til så og si det meste og kan brukes til hverdagslig bruk nå som sommeren nærmer seg. Love it! Utrolig nok betalte jeg for under hundrelappen for den. Amazing, eller hur? Tycks?

Song dedicated to 22. July 2011

05.06.2012 @ 16:22 Music 2 kommentarer

Nydeligste sangen noen sinne! Har ikke ord

Seven exams done, three more to go!

02.06.2012 @ 19:17 England 0 kommentarer

Å våkne opp til dagen i går, var helt vanvittig. Jeg var kvalm og følte meg overhode ikke bra. Ettersom at jeg hadde fått en ny sjangse til å ha min siste speking exam, så var jeg kjapp opp av senga. Hadde det ikke vært for herlige Linda, hadde jeg ikke fått denne muligheten. Jeg skrev sent Torsdag på en facebook status "the feeling you have, when you know you're going to fail your exam". Jeg var hundre prosent sikker på at jeg ville trekke meg ut. Jeg hadde selv fått valgt med meg tre medelever til å se på, men også for å stille spørsmål. Men vet dere hva? Lærerens første ord når jeg var ferdig med presentasjonen min var " a perfect level two exam. One of the best ones". Herregud! Jeg var i lykkerus så og si i hele går. For første gang, når jeg skal ha min aller første presentasjon for noen (på både norsk og engelsk) så får jeg den tilbake meldingen. # Den følelsen kan ikke forklares.

De tre medelevene samt læreren som filmet, gråt. Tror jeg klarte og gi en ganske så god forklaring på hva som hendte den 22 Juli. Jeg felte selvsagt noen tårer underveis, for dette var ikke enkelt for meg heller. Men til tross for det, så fikk jeg mye skryt! Og mine nærmeste var utrolig stolt over meg. Happiness! Ellers idag har jeg rett og slett bare ligget i senga og sett film, pakket og tatt livet med ro. Er døds sliten etter ei uke med stress og eksamener. Vanvittig deilig at jeg bare har tre skriftlige igjen neste uke før jeg er done. Har fått sommerferie nå, noe som er maaad deilig. Må bare tilbake Onsdag og Torsdag for å fullføre de tre siste eksamene. And I'm ready to come home! Back to Norway. Hurraaa!!!! Happy chick over here

Har du gjort eksamener i år? Positive comebacks? 

♥ anniken

♥ anniken


18, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits