mai 2012

Dårlig blogging, Bieberfans og eksamen

31.05.2012 @ 16:55 England 0 kommentarer

Eneste grunnet til dårlig blogging, er enkelt fordi jeg har vært opptatt med eksamener. Det oppsto problemer, som heldigvis er løst nå! Ble utrolig fortvilet da jeg fikk vite at jeg ikke fikk ta eksamen, som vil si at jeg ikke består året. Men jeg tar ikke ett nei, for ett nei. Jeg gikk til skolens hovedmastere og fikk snakka med til nye eksamener. Som vil si at jeg får ta dem! Hurraaa.. Så derfor har jeg vært sykt opptatt den siste uka, med derfor dette. Har også fullført en eksam denne uken, skulle ha en idag (som ble avlyst) og har en i morgen. Herrefred altså! Får sommerferie i morgen, og må dessverre komme tilbake til college for å fullføre tre eksamener neste uke, noe som suger. Hva gjør ên ikke for utdanning!

Har fått med meg at store mengder med skoler er gått i streik. Inkludert to av vidregående skoler i Bodø. Heldiggriser! Men hva er vell ett helt år med studering, uten eksamen? Eksamen ser bra ut på CV og ikke minst på resten av utdanninga. Så det er nesten trist at Norge er såpass opphengt i å gå i streik. Har også fått med meg alt kaoset med Bieber. Og det eneste jeg har og vil kommentere, er flaut! Justin er bare en normal human being, slik som deg og meg. Han har en helt ok sangstemme og er overhode ikke så fin som dere skal ha det til. Så og freake ut for ett opphold for noen dagers tid, er pinadø flaut for Norge. Jeg kan fullstendig forstå 12-14 år gamle jenter, men til tross for det så er halvparten av de tusene som møtte opp der, over 18. Da er man obligatorisk voksen, som vil si ansvar. Å hyle etter en gutt (not a man) er ikke noe jeg vil kalle for ansvar. Ikke det å skape problemer for politi og andre siviliserte heller. Flaut, flaut, flaut, flaut. Skjerp dere jenter! Grow up : P Å falle for superstjerner er så totally 2001

Stresser dere like mye som meg med eksamener? Hva synes du om Bieber kaoset?

Slapp søndag

28.05.2012 @ 01:56 England 0 kommentarer

Fikk helt hetta når jeg våkna opp idag. Trodde rett og slett at jeg hadde forsovet meg! Vet ikke helt hvorfor jeg hadde Mandag's følelse idag, men tror det kan ha med at vi dro ut Fredag, og ikke Lørdag. At jeg dermed trodde det var Søndag, i går. Uff, tror aldri jeg har stressa såpass mye i hele mitt liv. Snakk om å være morgen fugl. Ellers idag har det vært alt for varmt. Har rett og slett ikke vært mulig å ligge i solen. Har derfor ikke gjort stort mye idag. Var en tur nede i byen og sa goodbye til venner på gymmen, samt trenere. Skal dessverre ikke tilbake, noe som selvsagt er veldig trist. Ellers har jeg tatt meg en joggetur, med forbedringer. Ruten jeg løper løpte jeg på 55 minutter når jeg startet i Januar, nå løper jeg på 25. Snakker om forbedringer as! Følte det ble alt for kort og ikke 'tungt' nok, så nå må jeg finne meg ei ny løype å løpe i. Trenger litt motstand!! Null poeng å løpe bare for å løpe.. 

Nå er det forresten bare 18 dager til jeg flytter hjemover til Norge. Uff, kan virkelig ikke forstå at hele ti månder har gått så ufattelig fort. Blir direkte trist med tanke på at jeg må forlate alle de herlige menneskene jeg har blitt kjent med. One of my best, Valeria flyttet hjem i går. Det samme med vertsøsteren min Carmen. Valeria kommer heldigvis tilbake i starten av Juni, så det ble ikke noen tårevåte øyeblikk - enda! 

Summer, I've been waiting for you

26.05.2012 @ 20:04 England 2 kommentarer

Torsdagen tilbringte jeg sammen med Geysa and Valeria. Vi tok oss turen til en helt random park, så vi hadde muligheten til å ligge uten topp, uten at halve England skal stirre oss ned. Noe som var veldig koselig. Til tross for det utrolig varme været, klarte vi å sitte ute hele kvelden. Tilbringte også hele formiddagen min ute i sola. Typisk meg at jeg sovner av mens jeg ligger i sola. Så nå er jeg totalt burned all over. 

Dagen i går brukte jeg også i sola. Hadde to timer college, før jeg lå som tidenes slakt ute i sola resten av dagen. Kvelden tilbringte jeg sammen med Geysa, og atter en gang endte vi opp ute på byen. Faen as! Someone's addicted.Hva har du gjort de siste dagene?

Gårsdagen's bilder!

24.05.2012 @ 21:29 England 1 kommentar


Tycs?

23-05-2012

24.05.2012 @ 02:05 England 0 kommentarerIt's summertime baby! FANTASTISK vær her i England. Hadde dagen off fra college, og våkna til 27 grader å sol. Kan livet bli bedre? Lå så og si å slakka i hagen fra 12 til klokka var 4. Samt at jeg gikk en lang tur med Max'ern. Deilig deilig! Ellers idag har jeg vært sammen med jentene. Legger ut bilder senere! Sykt å tenke på at Valeria flytter hjem til Italia først kommende Lørdag. Herregud! Hvordan skal jeg leve uten bestevenninna mi? .. Dette er jo selvsagt noe vi alle har vært klar over. Vi har lagt mye vekt på at vi må være forberedt på dette. At vi en dag vil miste kontakten helt. Noe som er helt grusomt å tenke på! Men til tross for at hun drar, så kommer hun tilbake i starten av Juni. Så jeg får møtt henne før jeg flytter hjemover til Norge. Så for denne gang - går det greit! 

Hvordan er været der du bor? Hva gjorde du idag?

Young, wild and free

20.05.2012 @ 20:41 Festligheter 2 kommentarer

Hadde en veldig herlig kveld i går! Helt fantastisk å bruke slike kvelder sammen med jentene. To av di desidert beste! Denne gangen sov vi alle sammen hos Geysa's, noe som også var utrolig koselig. Til tross for at jeg savna senga mi veldig. Ellers så er hele gjengen blitt syk og vi ligger all the three of us med influensa og vond hoste. Ugh, slik går det når vi vimser rundt uten klær klokka fem om natta. Vi har endelig lært! Hva gjorde du igår? 

New in

17.05.2012 @ 23:57 innkjøp 2 kommentarer

Bikini // h&m          Kjole // Lipsyyy          Tangle teezer // 

Kjole // Primark          Topp // Internationale          Parfyme // Boots           Undertøy // Primark 

Shopping

17.05.2012 @ 00:09 Hverdag 1 kommentar

Dro til Birmingham på shopping sammen med Geysa idag. Egentlig bare for å finne outfit for bursdag på Lørdag, men noe smått annet ble det selvsagt og. Sykt irriterende! Kjøper noe nytt så og si hver dag, noe som ikke er bra. Skal tross alt sende alt hjemover nå. Er en månde til jeg flytter hjem, og jeg må rett og slett begynne å tenke såpass langt. Amazing how fast time flies! Bilde av innkjøp legger jeg ut senere 

Hva har du gjort idag? 

Fashion

14.05.2012 @ 23:56 Fashion 1 kommentar

Love it! Tycks?

Slapp Søndag

13.05.2012 @ 23:40 Festligheter 0 kommentarer

I dag har jeg hatt en real slaskedag. Etter gårdagens festligheter valgte jeg å holde senga ut dagen i dag. Hadde egentlig planer om å dra på kino med Andy, men dette blir forhåpentligvis utsatt til litt senere i uka. Vi var begge helt utkjørt etter dagen i går. Vell fortjent! Tror aldri jeg har dansa og vrikka såpass mye på ass'n som det jeg gjorde i går. Helt fantastisk! Trengte virkelig en slik kveld ute med jentene. Vell, jenter og jenter. Vi tilbringte max tyve minutter alene før vi hadde en haug med venz og handsome Britisk snakkende gutter rundt oss. Elsker Britiske gutter! Dem er så vanvittig sjarmerende og ikke minst goodlookin'. Thank good i'm 18 og kan dra ut å leve livet. Vi klare jo selvsagt å ende opp med å spise nattmat med noen handsome randoms. Som i grunn var utrolig koselig! Nye venner er alltids stas. Og bare for å legge på litt ekstra, så er utelivet her helt vilt! Ble helt fasinert over hvor vanvittig det er. Kan virkelig ikke sammenlignes med Norge! Og det beste er som sagt at du kan kjøpe så høy prosent du bare vil:) Ser allerede fram til neste helg!

Hva gjorde du i går? Noen spennende festligheter?

 

New in - personlig planlegger

13.05.2012 @ 20:20 innkjøp 3 kommentarer


Måtte selvsagt legge til ett selvdigger bilde av meg selv : P

Er veldig fornøyd med my personal planner. Veldig kjekt å ha ettersom at jeg har drivi å tegna og notert ned hva jeg trener og når. Nå er liksom alt printa ned i ei bok, så endelig slipper jeg å måtte ta meg bryet til å gjøre det selv. Er veldig fornøyd! My new love. Vad tycks? Har du slik?

Girls night out

12.05.2012 @ 21:17 Outfit 3 kommentarer

Hva enn dere skal ikveld, have fun! Det skal iallefall jeg 

Gift from Thailand

11.05.2012 @ 23:27 England 1 kommentar

I starten av Mai fikk jeg tilsendt en gave i fra selveste Thailand. Vertsbror Seung som måtte forlate oss, sendte verdens søteste smykke til 18'års bursdagen min. Ble helt måløs! Han skrev også tidenes søteste brev og la ilamme. Herregud, ble helt satt ut når jeg åpna og fant hva som var inni der. Hadde jo tross alt ingen aning om at Seung hadde tatt seg bryet til å finne noe til meg på min dag! Herlighet. Jeg elsker det! Det betyr så mye, samt at det er utrolig fint. Gjett om dette blir godt brukt a

Lovely Friday!

11.05.2012 @ 22:42 innkjøp 0 kommentarerIdag valgte vi å ta oss turen til Merry Hill, som bare ligger en times tid unna her hvor vi bor. Gigantisk kjøpesenter med haugevis av muligheter til og gå seg bort. Det erfarte vi allerede første gang! Noe som for min del er litt i det største laget. Samt at det er drøssevis av unødvendige butikker der (!!!!!) Men det positive med dagen var at vi begge fikk handla inn hva vi var på utkikk etter.. Shoes  Kjøpte meg også ei herlig veske som jeg kan vise bilde av senere. Lovelove! I går var det forresten bare fem uker til jeg flytter hjemover til Norge. Sykt as! 

Hva har du gjort idag a?

Espen Jørgensen, du minnes i kjærlighet!

11.05.2012 @ 01:19 Hverdag 2 kommentarer

" Nils Aga brister i stemmen når han leser minneordet til Espen Jørgensen. Den erfarne strafferettsadvokaten har hatt tett kontakt med familien hans. Mange i salen gråter. Bistandsadvokaten Nils Aga leser minneordet familien har ønsket å formidle: Espen hadde vært medlem av AUF i ett år. Han vokste og utviklet seg enormt med den tilliten som han fikk i AUF. Han skulle til Utøya for første gang i fjor sommer. Det gledet han seg stort over. Han hadde det flott på Utøya og på telefonen sa han at det hadde vært den beste uken i hans liv. Han sparte aldri på gode ord, og heller ikke på bamseklemmer. Espen, savnet er utrolig stort. Du minnes i kjærlighet!"Til tross for alt fint som har hendt i dag - for all glede som er blitt delt, har dagen også hatt noen negative sider. Hans navn ble nevnt i retten idag, og smilet til 'han vi ikke nevner navnet på' ble større for hvert ord som ble talt. Alt det den hjerteløse mannen forteller, skjærer i meg. Jeg kan virkelig ikke begripe hvor mye oppmerksomhet han får. Det er ubegripelig og unødvendig til de høyeste grader. Jeg har virkelig ikke tatt meg bryet til å følge med på rettsaken og etter min mening er dette hvordan det skal være. Jeg vil aldeles ikke gi min oppmerksomhet til en mann så hjerteløs. Men når det kommer til det pungt hvor Espen blir nevnt, hvor nydelige ord blir talt og minner av den fantastiske gutten dukker opp. Er jeg selvsagt opptatt av å få med meg hva som blir sagt. Da retter jeg all min oppmerksomhet mot han og ikke 'han vi ikke nevner navnet på". Så for dere som påpeker at jeg ikke bryr meg, har apsolutt ingenting dere skulle ha sagt. Jeg er vist nok ikke den eneste som ikke følger med på rettsaken, noe jeg sier meg selv stolt av. Norge har vist verden over hvor ett fantastisk land vi er. Vi har behandlet 'han vi ikke nevner navnet på' på en latterlig bra måte, noe han ikke fortjener. Men ut i fra det, kan jeg si meg stolt over å være Norsk. Over å være beboer i ett så fantastisk land, fylt med kjærlighet ovenfor resten av folket. Vi er - og vil for alltid være, norge i rødt, hvitt og blått! 

Hver gang navnet til Espen blir nevnt, er det hundrevis av ting som går igjennom hodet på meg. Alt i fra minner, til fantastiske ord og igjen over til sorg og redsel. Enkelte ting vil aldri bli glemt, noe jeg verdsetter til de høyeste grader. Tanken på hvor mye jeg har fått oppleve av den godhjerta gutten, gir meg tårevåte øyne. Jeg er vanvittig stolt over hans familie og hvordan de har taklet dette. Det har jeg veldig stor respekt for! Jeg husker ikke stort mye av hvordan min far og hans mor, endte opp sammen. Men i fra en alder av 6, er det mye som fortsatt sitter godt i hukommelsen. Blandt annet sydenturen til Tenerife, hvor vi alle seks tilbringte to fantastiske uker sammen. Vi ble blandt annet medlem av den såkalte bamseklubben, hvor vi siste dag hadde en "bakvendt" dag hvor alt skulle gjøres bakvendt. Vi gikk blandt annet baklengs ned til resturangen utenfor hotellet og vi fikk endelig spise desserten før middagen. Husker til og med hva vi fikk servert! Noe annet jeg husker fra den turen er at jeg for første gang svømte uten hjelp. Ettersom jeg kan huske, var vell ikke Espen en av de mest svømmedyktige og jeg minnes i den grunn av "hundesvømming" når jeg tenker på det. Jeg og Camilla (da værende stesøster) fikk en spansk snakkedukke av samme sort. Selvsagt i forskjellige farver. En dukke jeg fortsatt har! Vi fikk også veldig god kontakt med to magikere som underholdte på resturangen på da værende tidspungt. Jeg har blandt annet og ett armbånd i farven rosa, som jeg minnes vi alle fire kjøpte. Dette er godt plassert rundt ankelen nå, som ett minne for Espen! 

Noe annet jeg minnes er alle turene vi har hatt til Sverige. Fra en alder av 6 og opp til 15 har vi tilbringt så og si hvert eneste år på ferie i herlige Sverige. Vi brukte og utrolig mye tid sammen i Valnesfjorden, hvor campingvogna vår sto. Noe jeg spesielt husker fra en veldig ung alder, var at jeg var fullstendig betatt av Espen. Camilla hjalp meg vell en del ganger til å snike meg inn på rommet hans for å gi han tidenes kyss på kinnet, noe Espen hatet. Camilla har vært en vanvittig stor del av livet mitt, noe jeg sier meg evig takknemmelig for. Med tårevåte øyne kan jeg si at jeg savner å være en del av familien. Hun var den søstra jeg aldri fikk og hun har vært der for meg hele veien! Ja, jeg har vært tidenes pest og plage i utallige mange år. Jeg beundrer den jenta for å ha holdt ut med meg såpass lenge. Men det er vell litt av rollen av å være ei storesøster, er det ikke? Og snike seg ut vinduet for å dra på kiosken, å oppholde badet fem minutter lengre bare for å gjøre nestemann litt ekstra sur. Slike ting er en del av å være familie. Jeg savner det! Espen og Camilla har hatt stor innflytelse på hvem jeg er i dag. Vet virkelig ikke hvor jeg ville vært nå om det ikke hadde vært for dem. Espen var så god - tvers igjennom. Og jeg ønsker så utrolig mye at jeg kunne tilbringt den siste tiden sammen med han. Tanken på at vi ikke hadde hatt kontakt på noen månders tid, gjør alt dette veldig mye verre for meg. Jeg delte aldri med venner eller familie, hvor mye dem betydde for meg. Til og med deres mor. Selvsagt er man små bitter over enkelte ting, men that's life. Jeg angrer på utallige ting og skulle virkelig ønsket jeg kunne endra på det! 

Jeg fikk aldri sjangsen til å fortelle Espen hvor glad jeg var i han.. Men et lite håp i meg sier meg at han allerede vet det. For jeg så virkelig på Espen som mitt eget kjøtt og blod, noe han da ikke var. Jeg savner deg, så uendelig mye. Og jeg er så vanvittig takknemmelig for de årene jeg fikk tilbringt med deg. Du er gull, tvers igjennom! Hvil i fred lillevenn. Du vil for alltid være en stor del av meg 

My day in pictures

10.05.2012 @ 21:02 Photos 1 kommentar
 Dagen idag har vært helt herlig! Læreren vår i ESOL møtte ikke opp til timen og jeg fikk surfa facebook til timen var over. Hurrraa!! Sosialt liv, nei.. Ellers så dro jeg rett på gymmen etter vår meningsløse time. Times tid med styrketrening er aldeles ikke feil på en torsdag. Ikke nok med det - men ettersom at være har vært helt strålende, så tok jeg også Max ut på en deilig lang tur. Noe jeg vet den bikkja verdsetter. Og over til dagens outfit

                                                                                                           genser // newlook     shorts // newlook     tights // primark     

Hva har du bedrevet dagen din med?

Dagstur til London

09.05.2012 @ 19:43 England 3 kommentarer

Hadde en helt fantastisk dag i London, sist lørdag. Var utrolig koselig, som alltid! Greia var vell at vi bare skulle møtes og kose oss i en park, men ettersom at været ikke var helt på topp de første timene, valgte vi å dra på shopping. Når været endelig ble bedre, kunne vi endelig slenge oss ute i parken og ta livet helt med ro. Til tross for at jeg bor i Wolverhampton, så tok det tre timer med coach, noe som for min del gikk helt greit. Var ute av huset allerede før syv, så jeg kunne sove på bussen bortover. Men hjemover der i mot, så klarte jeg selvsagt å miste bussen... (mulig?) Typisk meg! Men til tross for det så måtte jeg bare vente i en halvannen time før jeg kunne sette meg på neste buss hjemover. Som vil si at jeg ikke var hjemme før tre, samt at jeg måtte ta taxi hjem. Gosh, hater taxi! Mest bare fordi at jeg ikke stoler på fremmede, og missliker tanken på å sitte i samme bil med en jeg overhode ikke har aning hvem er. Men jeg overlevde, og ankom hjemme rundt tre. Planen var egentlig og møte Geysa og Zanda for å dra ut, men slik ble det altså ikke.. 

 

I'm back bitches

09.05.2012 @ 01:50 Hverdag 2 kommentarer

Etter mye om og men, er jeg endelig tilbake. Ettersom at blogg har hatt diverse problemer (som dere fleste garantert vet om), har jeg dessverre ikke hatt tilgang på godt over ei uke. Sykt irriterende at når jeg ikke har tilgang til blogging, er når blogglysten er høyest. Typisk as! Fiksa meg til og med ny blogg på bloggr, bare for å få unna ligg aggresjon.. Argh!! Ellers så har jeg vært sykt opptatt de siste dagene/ukene. Det har vært mye å gjøre, eksamener, lesing, trening and so on. Samt at jeg har tatt meg tida til festing og venner, Priceless! Nå er det faktisk bare litt over fem uker til jeg flytter hjemover til Norge. Helt sykt å tenke på! Er på en måte vanskelig og vende seg til tanken om at om fem uker, så er jeg stuck i Norge. Så da kan jeg like så godt bare takke for meg og det fine livet mitt, og snu nesa hjemover til lille drittbyen Bodø. Deprimerende.... MEN, før den tid så skal jeg utnytte tida godt, være med mine nære og kjære og slå litt ekstra på festinga nå som jeg faktisk har sjansen. Er null, nada, ziro aldersgrense på prosent her. Så er du over atten, er du rett og slett død drukken før du vet ordet av det. 


Har du vært plaget med innlogging?

♥ anniken

♥ anniken


18, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits