april 2012

New in - Nelly

25.04.2012 @ 21:31 innkjøp 3 kommentarer


                                   Bandeau Dress finner du her til 199,-                                                                                  Leona dress finner du her til 150,-                                                                                                               Sleeveless body finner du her til 190,- 

So here's to us

18.04.2012 @ 15:16 Trening 0 kommentarer

Here's to ordering a salad when you really want a burger. To making an ass out of ourselves in the gym. To drinking more water than seems humanly possible. To going five more minutes on the elliptical. To working out twice as much as your skinny roomate. To saying, "screw you" to the old you. To falling in love with who you really are, the you who you want to become. To looking in the mirror and not seeing any change, throwing on your running shoes and working out anyway. To looking in the mirror and seeing major change. Here's to the carrots and shin spints. Sweety t-shirts, perseverance, and all things fat-free. Here's to the sore muscles, stinky socks, 7am and spinning classes. You fall down, but getting back up again. Here's to getting up every day and doing it all over again. Here's to us!  

Den beste tiden er den du deler med andre

17.04.2012 @ 21:26 Hverdag 2 kommentarerHar tilbringt de to siste dagene mine sammen med Christina. Utrolig koselig i grunn, til tross for at all vår tid har gått ut på shopping, fast food and girls snakk! Ellers har jeg handlet inn noen små ting til bursdagen min (som forresten er på torsdag), vært med venner og tatt livet med ro. Nå er det ikke mange dagene igjen før jeg reiser tilbake til England igjen. Noe jeg faktisk ser veldig fram til! Når jeg ankommer England har jeg bare hele syv uker før jeg flytter hjem til Norge for godt. Men nok om det, nå skal jeg nyte den siste uka med bursdag, venner og familie.

Hva har du gjort i det siste? 

New in

13.04.2012 @ 14:38 innkjøp 1 kommentarGenser // Bik bok - 399,-      Genser // Bik bok - 299,-

Music

11.04.2012 @ 15:27 Music 0 kommentarer

 

 

Birthday

11.04.2012 @ 00:46 Hverdag 0 kommentarerSom dere ser så tilbringte jeg dagen i dag i barnebursdag. Pirat-bursdag, for å være mer konkret. Ellers så var jeg sammen med Ellen i går, til langt ut på natt. Hadde planer om å gå opp på keiservarden (som btw er ett fjell) men slik ble det aldeles ikke. Istedet brukte jeg dagen på shopping med Marita. Noe som også var utrolig koselig. Etter en fire timers barnebursdag var jeg helt utslitt, så det ble en avslappende kveld utover. 

Nå sitter jeg med ansiktsmaska godt plantet over hele fjeset. Jeg er sliten, trøtt og ikke minst glad jeg kan sove lenge i morgen. Jeg har som sagt hele tretten dager mer ferie nå, så jeg missunner ikke en sjel av dere som må på skolen i morgen. Peace out, nå skal sovedyret sove.  

Norway

08.04.2012 @ 16:29 Hverdag 2 kommentarer

Kulde, snø, sol, snø, sol og enda mer snø. Jeg fryser i det ene sekundet og i det andre er jeg varm. Får humørsvigninger av slikt vær, det er bare så utrolig irriterende. Men til tross for det så er jeg glad vi har hatt mer sol, enn dårlig vær. Angrer litt på at jeg ikke tilbringe hele uka i campingvogna med pappa, hvor vi normalt sett bruker å tilbringe påska og vinterferien. Men med tanke på at hun jeg normalt tilbringer tid med der, ikke er der nå - så fristet det ikke veldig. Ellers så har jeg tilbring tid med mamma og venner. Har vært fire herlige dager! 15 left. Og gjett om jeg skal utnytte dem


Hva bruker dere deres påske på?


Norway, here i come!

04.04.2012 @ 00:10 England 3 kommentarer

Nå er kofferten pakket, siste innspurt er unnavgjort og morgendagen's outfit ligger fint på bordet. Jeg er gira og ikke minst klar for comeback på norsk jord. Men om det sant skal sies så er det ikke bare glede som har overtatt kroppen - men redsel, frykt og angst har også overtatt store deler av meg. Angsten river i meg, det legger jeg overhode ikke sjul på. Når det kommer til fly og store flyplasser så kjenner jeg virkelig at angsten kryper godt om meg. Det frister og bare grave seg ned i senga og aldri komme fram. Er det noe jeg virkelig ikke takler, så er det fly. Vel og merke opptur og nedtur. Reisen går i seg selv helt greit og jeg kan slappe av etter avgang før nedlandingen står for tur. Da er helvette løs igjen! Jeg vet selv ikke hvor denne så kalte fly skrekken kommer fra, men jeg har i tidligere år vært veldig fan av serier/filmer som kan dreie seg om fly crash osv. Vet aldeles ikke om dette er grunnen, for jeg er jo fint klar over forskjellen fra real life og film. Men ut i fra det så vet man vel samt at slikt kan hende i den virkelige verden og. 

Men jeg er ei tøff bitch as. Jeg har biti meg i leppa og fiksa med billetter selv. Jeg går nå inn på min tredje gang på fly - alene! Noe jeg sier meg selv veldig proud of. Er tross alt ikke en hver person som klarer å stå i mot sin egen frykt. Så med tanke på det, så er tøff as. Ja - selvskryting på høyt nivå. Well, haters gonna hate, right?

Hva er din største frykt? Er du redd for å fly?

♥ anniken

♥ anniken


18, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits