mars 2012

Wants from Gina Tricot

31.03.2012 @ 21:38 Fashion 7 kommentarerEr så utrolig typisk meg at jeg finner ting jeg liker, på butikker som ikke finnes hvor jeg bor. Har aldri vært noe fan av Gina Tricot, men så fort jeg er ute av by'n så blir jeg totalt forelska i enkelte ting. Gahh, så utrolig typisk meg. Men til tross for det så skal jeg jo hjem om bare fire dager, og da dere, da skal selveste shoppaholicer'en på shopping as. Likes or dislike? 

West Park

29.03.2012 @ 21:01 Hverdag 3 kommentarer

Dagen i dag har vært ekstremt fin. Starta med en herlig morgen (varmere enn normalt) etterfulgt med to timer Engelsk. Ganske greit i grunn. Etter det ble det ei deilig intervall økt på hele 45 minutter. Deilig! Ellers så møtte jeg jentene og dro i parken. Dessverre er Wolverhampton en typisk by hvor det blåser helt sykt, så det ser sykt varmt ut, men i utgangspungtet er det ikke det.. Fuck that shit! Håper morgen dagen blir bedre. Ellers idag så må jeg øve til eksamen, noe som i seg selv er sykt deprimerende.. Og ja, klart jeg må følge med på drama paradise. Omg, lættis

Hva gjør du idag?

Sunny day

27.03.2012 @ 20:34 Hverdag 7 kommentarerSkulle bare gi dere hjemme i Norge noe å bli missunnelig på : p

Today's pictures and new in

27.03.2012 @ 01:03 innkjøp 1 kommentarVæret her i Wolverhampton er fortsatt forbanna fint! Blir rett og slett bare varmere for hver dag som går, noe jeg selvsagt ikke klager på. Idag har jeg rett og slett vært ute hele dagen og sola meg (sunbathing" som dem sier her). Har tilbringt så og si hele dagen med Valeria, noe som har vært helt fantastisk. Den jenta gjør virkelig dagen min bedre. Love her


Og over til dagens new in

Dårlig bilde, i know! Men i hovedsak så viser det innkjøp:) T-skjorte fra International og Shorts fra New look 

Hvad tycks? 

Summer time

25.03.2012 @ 19:07 Hverdag 0 kommentarer

Tidlig idag dro Seung. Det var helt forferdelig trist og si hade, med tanke på at sjangsen for å se han igjen er veldig liten. Men til tross for en dårlig start på dagen, er vi så heldige og ha over 20 grader her idag. Så jeg har selvsagt ligget som ett slagt ute i hagen og slikka sol. Ellers så har jeg vært ute på en deilig joggetur med Max og spist is med vertsbror Myles. Love it! Tanken på at jeg skal tilbake til Norge om ti dager, er svært deprimerende. Regner med det er tonnevis med snø og kulde.. 

Hva gjør du idag? 

Summer is upon us

24.03.2012 @ 21:23 Hverdag 6 kommentarerHer i Wolverhampton har det vært 20 grader, sol og skyfri himmel. Vi har spist is og virkelig bare tatt livet med ro. I morgen forlater vår kjære Seung oss, noe som er helt forferdelig. Vertsbror Seung har virkelig vært den beste broren jeg noen gang kunne bedt om å få her. Så det er utrolig trist at han må dra.. Vet helt ærlig ikke hva jeg skal gjøre uten den gutten. My "love" of my life. Min bedre halvdel. Min soulmate 

Hvordan har været vært der du er? Hva har du gjort idag?

Photos

24.03.2012 @ 20:26 Photos 5 kommentarer


Orginalen 


Bilde 1


Bilde 2

Hvilke bilde likte du best? 

The hunger games

23.03.2012 @ 21:39 tips/anbefalinger 1 kommentar


Fantastisk bra film! Helt klart en film som er verdt å sees

Mye glede!

22.03.2012 @ 18:25 England 1 kommentarSelvsagt er det mye annet som skjer og, men dette er hva jeg gleder meg mest til. Helt sykt å tenke på at jeg blir 18 om under en månde, og ikke minst at jeg skal på prom. Herregud! Glede, glede gleeeede

14 days

21.03.2012 @ 19:51 England 4 kommentarerNå er det bare to uker igjen før jeg sitter på flyet hjemover til Norge. Vet det kan høres utrolig teit ut at jeg vil tilbringe nesten en månde hjemme i Norge, når jeg bare har 2 og en halv her i England igjen. Men ærlig, så savner jeg venner, norsk mat og ikke minst familien. Fikk forresten avreise dato her om dagen, så 14 Juni flytter jeg hjem for godt. Noe jeg ser fram til! Jeg trives utrolig godt her i England, så det skal bli utrolig trist å måtte flytte hjem igjen. Men jeg har innsett mye de siste syv måndene, så jeg gleder meg til å tilbringe masse tid med nære og kjære. Ikke minst familien min! 

Bildet som du ser ovenfor er typisk meg og Max etter skolen. Jeg drar på gymmen, kommer hjem, tar Max ut på en lang tur til parken etterfulgt med at vi begge sovner. Max er så nydelig når han sover, noe han selvsagt er generelt sett og. Men se a! Han er jo bare til å spise opp.. 

Er det noe du gleder deg spesielt til?

Mothers day 18032012

18.03.2012 @ 02:16 Hverdag 1 kommentarDet er morsdag her i dag, og jeg fant ut at jeg skulle gjøre noe litt andeledes. Istede for å kjøpe blomster, plukka jeg dem selv. Kanskje litt gammeldags, men vet at mødre setter mer pris på gaver som er lagt litt arbeid i, istede for ferdig laga ting som egentlig ikke betyr så mye. Dette er forresten i fra meg og Seung, men han er som sagt i London ut helga, og fikk derfor ikke muligheten til å være med. Men, navnet hans er godt plassert i kortet.

Hva gjorde du til morsdag? Ja, er fint klar over at Norge har en annen dato. Og blomstene over var forresten til min vertsmor Jayne. Til min orginale mamma sendte jeg en stor gave hjemover med noen små ting + at laget jeg ett søtt avisinnlegg til henne, som du kan lese her

New in 130312

14.03.2012 @ 00:52 innkjøp 1 kommentar


T-skjorte // Hypnotic  - 4.99,-          Genser // New Look - 5.99,-          Topp // H&M - 6.99,-          Genser // New Look - 7.99,-


Tube bh // Primark - 2.99,-          Singlett // International - 5.99,-          Jeans // International - 13,-          Jeans // Primark - 12,- 


Øredobber // Forever 21 - 1.50,-

Må få unnskylde for dårlig kvalitet. Gadd rett og slett ikke å lage noe stort ut av dette, så simple greier får duge for denne gang. Engangstilfelle, lover! Ellers har jeg handlet inn noe sminke, undertøy og andre nødvendige saker. Gidder ikke finne fram alt. Er ikke spesielt spennende uansett! Hva synes du?

My day in Birmingham

13.03.2012 @ 20:05 Hverdag 2 kommentarerVar ferdig 11 idag, takk gud for det. Dro rett til Birmingham med vertsbror Seung etter College og vi har vært der siden. Kom hjem for bare en halvtimes tid siden og har endelig fått roen i meg. Sliten blir man - det skal være sikkert og vist! Hva har du gjort idag? 

A perfect Sunday

11.03.2012 @ 19:20 Hverdag 3 kommentarer

A perfect day ute i solen, men søte små og deilige 16 grader. Perfekt søndag! Har ikke følt meg så veldig bra i det siste og har derfor vært mye ut å inn hos legen. Dette skyldes derfor fraværet på bloggen. Men bort i fra det, så er alt veldig bra! Været har vært nydelig for tiden, det har vært mye glede og ikke minst så ser jeg veldig fram til å dra hjem en tur til Påske. Til å spise norsk mat, være med venner og ikke minst å møte familien igjen. Som forresten bare er 24 dager til! 

Hva har du brukt Søndagen din til? 

Anbefaling av filmer

11.03.2012 @ 00:59 tips/anbefalinger 1 kommentar

Source Code

Filmen i seg selv er veldig andeledes, spennende og ikke minst søt. Handlingen kan være litt små vanskelig å holde følge med, ettersom at filmen i seg selv handler om å reise tilbake i tid. Men om du ser bort i fra det, er filmen elskbar! En real action film med både kjærlighet og action fordelt ut over filmen. Anbefales for deg som liker litt action i hverdagen. 

 

Unknown

Unknown er også en typisk film som virkelig fucker opp tankegangen din. Spennende handling med både action, love og vold involvert. Dette er også en film som kan være vanskelig å forstå, men bort i fra det er den dritbra! 

Jenny Skavland - Nypult

08.03.2012 @ 20:23 Video 2 kommentarer


Herregud, hold på å le meg i hjel av denne! Amazing, rett og slett

Summer feeling

06.03.2012 @ 16:41 Photos 4 kommentarer


Love

Anbefaling av film

05.03.2012 @ 20:24 tips/anbefalinger 5 kommentarer

The woman in black

Om du ønsker en film utenom det vanlige - så anbefales denne! Historien den er bygd opp på er i seg selv utrolig spennende, og du vil selv merke at de typiske skrekk trekkene vil ta pusten i fra deg!  Jeg mener denne virkelig er verdt og se. En film utenom det vanlige, but a good one! Skal du se den eller har du allerede sett den? Hva synes du?

The woman in black

05.03.2012 @ 02:01 Hverdag 4 kommentarer


Jeg vet dette er et realt glansbilde, men her ser dere iallefall resutlatet etter farginga. Veldig rødt, men jeg begynner å like det nå!

Jeg og vertsbror Seung dro på kino ikveld. Vi så filmen the woman in black, som forresten var helt amazing! Veldig bra film, og ikke minst skummel. Var flere ganger hvor jeg bare ville søke dekning under kino setene. Men den var døds bra! Anbefaler den på det høyeste.. 

Hva har du gjort ikveld? Sett den? 

Gårsdagen

04.03.2012 @ 17:54 Hverdag 3 kommentarer
I går dro jeg til Walsall med Valeria og Maria. Været var nydelig, plassen var kjempe fin og vi hadde en utrolig herlig dag. Senere på dagen farget jeg og Valeria håret mitt. Denne gangen ble det en veldig rød farge. Mørk rød faktisk! Ellers så dro jeg å Valeria ut å spiste, noe som var veldig koselig. Føler det er lenge siden jeg har koset meg såpass mye, så jeg sier meg fornøyd med gårsdagen. Tror jeg trengte litt glede til tross for alt som skjer nå. De jentene er bare de beste!

Legger med resultatet senere! Hva brukte du dagen i går til?

Anbefaling - Gosh produkter

02.03.2012 @ 23:05 tips/anbefalinger 4 kommentarerGoosh Unique Primer
Har prøvd en del forskjellige primere lately, og den eneste jeg virkelig har fått godt resultat av er denne primeren i fra Goosh. Jeg er fantastisk fornøyd med både resultat og konsistent. Primeren gir ett glatt og jevnt resultat og fratar foundationen å "falme" i løpet av dagen. Den har også virket positivt på skjoller og har funket fint for tørr hud. Goosh Brow Kit
Jeg har alltid vært litt negativ til Brow kit's og har alltid vært fast bruker av blyant. Etter og ha prøvd denne i en uke's tid må jeg nok si meg ganske så fornøyd. Settet inneholder hele tre forskjellige farger, en mørk, en midt i mellom og en lysere tone. Det følger også med wax cream og børste til å forme brynene med. Fargene kan blandes til din naturlige farge og med den så kalte wax creamen holder fargen langt lengre enn dagen selv. Utrolig fornøyd ettersom resultatet med blyant er alt for synlig og kan lett falme i løpet av dagen. Brown kit fra Goosh gir gode resultater og ser mer nøytralt og ekte ut. Goosh Click'n concealer 
Denne concealeren i fra Goosh falt jeg pladask for tvert! Ett amazing resultat og en holdbarhet på evigheter, er jeg nå mildt sagt in love i denne nye herligheten. Fantastisk, rett og slett! 

 

Har du prøvd noen av disse produktene? Innlegget er ikke sponset

Animated gif - marihøne

01.03.2012 @ 18:54 Photos 1 kommentar

k2AraX on Make A Gif, Animated Gifs

                                                       Elsker dette! Spesielt det andre bildet hvor marihøna akkurat er på vei å fly. Bare flaks at jeg egentlig fikk det på bilde! Tycks?
♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits