februar 2012

Photos 290212

29.feb.2012 @ 19:31 Photos 5 kommentarerVæret her i England er for tiden helt nydelig. Det er varmt, skyfri himmel og lukten av grønt gress. Ah, som jeg elsker det. De siste ukene har vi hatt alt i fra 19 grader ned til 14. Selv ute nå er det 12 grader. Noe som i seg selv sier at vi har hatt en helt herlig dag. Og ikke nok med det så er jeg utrolig fornøyd med dagens trening og. Idag sto spinning på planen, og i morgen er det styrke - mage & rumpe. Love it! 

Hvordan er været der du bor? 

Training

28.feb.2012 @ 01:14 Trening 3 kommentarer

Jeg er utmattet, sliten og trøtt. Etter ei lang treningsøkt etterfulgt med en lang dusj og en times tid i ei glovarm bastu, er jeg mer enn tilfredstilt. Mandag er er en typisk styrke dag, hvor jeg trener styrke for fult. Elsker det. Men så kommer tirsdag med kondis. Fuck kondisen liksom.. Bahh.. 

Anyways, idag har jeg bestilt billetter hjem til Norge. Skal nemlig hjem fra den 4 April til den 23. Gleder meg helt sykt! Får treffe mamma igjen, som er årets høydepungt. No kidding! Også er planene å dra til Sverige med pappa, møte venner and so on. Skal bli deilig med norsk mat igjen. Er det noe jeg savner så er det norsk mat. For å være ærlig så er det noe av det eneste jeg faktisk savner veldig.. Weird! 


Nå skal forresten jeg og Max finne senga. Er serdeles trøtt etter en times gåtur med vertsbror Seung. Hva gjør man ikke for cola da?! Hahah..

Ice skating and evening plans

26.feb.2012 @ 01:13 Hverdag 2 kommentarer

Dagen i dag har vært veldig effektiv. Kjæreste Molly "moo" fylte hele fem år og vi dro derfor en hel gjeng til Telford for å stå skøyter. Til tross for hele 19 grader å sol, ble det skøyte forhold alikavell. Telford har nemlig en innendørs (ganske stor) skøyte "park" hvor du betaler noen få quid for å være der hvor lenge du måtte føle for det. Utrolig morsomt! Ellers idag har noen av jentene vært over her for å spise natchos sammen med meg. Geysa fylte hele 20 for en ukes tid siden, og i å med at både jeg og Valeria var bortreist på dette tidspungt, planla vi en etterlengted bursdagsfeiring idag. Bedre sent enn aldri, right? 

Og bare for å nevne kvelden i går, så ble det en veldig koselig kveld alikavell. Jeg var forberet på en lang fredagskveld med nesa nedgravd i eksamen papirene. Men slik ble det heldigvis ikke. Lina og Nora (som er vertsfamiliens gamle studenter) er nå over her på besøk fra Japan og Tyskland. De hadde planer om å dra ut å spise så jeg og vertsbror Seung hengte oss på. Så til tross for herlig selskap og god middag, ble det en vellykket kveld alikavell. Nå har jeg dessverre to eksamener å pugge til, så jeg regner med det blir en lang søndag i morgen. 

Hva har du bedrevet dagen din med? Har du noen eksamener å lese til? 

Yesterday's pictures

24.feb.2012 @ 16:56 Hverdag 4 kommentarerDagen i går var helt fantastisk. Vi hadde hele 19 grader, sol og skyfri himmel. Utnyttet derfor dette med to timer vell fortjent trening, ettefulgt med deilig lunch og noen timers tid ute i solen. Lovely, ikke sant? 19 grader i slutten av Februar, hvor fantastisk er ikke det? Ellers idag har vi også hatt nydelig vær. Har tilbringt to timer på gymmen idag og, men etter dagens resultat kan jeg knapt kjenne rumpa. Styrke trening er jaggu effektivt! Jeg skal forresten være flink jente å sette meg ned med lekser idag, på selveste Fredags kveld. Har en del å ta igjen + at jeg har to eksamener jeg må øve til. 

Hva har du gjort idag? Planer for kvelden?

I'm not o-fucking-key

22.feb.2012 @ 20:18 Hverdag 2 kommentarerPhotos - Nature

22.feb.2012 @ 14:51 Photos 2 kommentarer

Alle bildene er tatt av meg. Tycks?

17 things every woman should say - at least once

19.feb.2012 @ 23:44 Hverdag 1 kommentar

1. "In the warderobe, quick!" Because jumping out to scare your friends is funny at any age.

2. "It's not me, it's you" Because sometimes a bad date needs to know the truth.

3. "I'm not wearing any knickers." Even if you are. Men's reactions are hilarious. Weirdos. 

4. "Don't you know who I am?" Because there's a tiny chance they might actually think you're famous.

5. "I'm so sorry I never called..." When you run into a guy who didn't call you.

6. "I WON!" Whether it's millions on the lottery or first prize at karaoke, every woman should taste victory once. 

7. "I'll send my car to pick you up." We want to say this when we're 55 - to a hot date who's 25

8. "I don't care if peope are watching." Want to snog his face off at the theatre? Go for it.

9. "Thanks, I build it myself." Your dream house or an ikea coffiee table: major kudos. 

10. "I'll get my people to call your people." Usually uttered by the Hollywood set - but far funnier said dedpan to your best mate.

11. "He's not my usual type, but..." You don't know it yet, but you'll probably end up marrying him.

12. "I'll have the lobster" Double cool points if you're paying the bill yourself. 

13. "What are you doing down there?" Some men need a little directions in bed. Others need Very. Clear. Instructions.

14. "Cut it however you like." Your stylist will love you, you'll feel super brave - and it will grow back.

15. "Are you sure this is cooked properly?" Shortly before you come down with food poisoning. In future, you'll trust your instincts.

16. "Life's too short to stuff a mushroom." Why be a domestic goddess when you could be out having fun? Ditto making your own pastry and baking your own bread. Enough!

17. "I love you, but I love me more." The classig Samantha Jones break-up brush-off. Follow with a swift exit, leaving just a whiff of expensive perfume. 

I need your help!

18.feb.2012 @ 23:43 Blogg 1 kommentar

Jeg driver fortsatt å vimser fram å tilbake med designet. Vil jo veldig gjerne ha designet slik som det er nå, men headeren stopper halveis av hva tekstfeltet mitt er og jeg sliter enda med å få sidemenyen opp til toppen igjen. Fant ut av dette var fordi at tekstfeltet mitt tydeligvis er for bredt. Men jeg liker det bredt, så prøver på en måte å finne en løsning til å få den opp igjen. Noen som kan hjelpe? Jeg vil som sagt veldig gjerne at bildene mine er 900x og jeg har rett å slett null aning om hvordan å fikse dette.. 


Scotland day three

17.feb.2012 @ 21:15 England 1 kommentar

Tredje dagen startet vi med å dra til Edinburg Castle. Noe som i seg selv var helt ok. Morsomt med slike minner, men for å være ærlig - var det ikke akkurat noe å gjøre. Vet så og si ingenting om historien til Skottland, så føler det ødelegger litt. Hadde jeg vista mer, hadde det vært noe helt andeledes å oppleve dette. Ellers kunne vi velge å dra på National History Museom of Scotland, noe vi valgte å ikke gjøre. Vi dro istede på shopping og en herlig "lunch" på Pizza Hut. Elsker Pizza Hut! Valgte selvsagt "spis så mye du vil" og "unlimited" med iskrem. LOVE! Ellers så dro resten av gjengen på bowling. Jeg og Tonje følte oss dessverre ikke så bra, så vi valgte å bli på hostellet istede. Men til tross for det, ble jeg å Ingrid sittende oppe helt til kl 5 sammen med en gjeng med gutter. Er vell egentlig dette som er det mest sosiale og artige med slike turer. Bare utrolig kjipt (og typisk, ikke minst) at vi ble kjent med andre den siste kvelden, og ikke før. 

Anyways, så har jeg hatt ett supert opphold, blitt kjent med herlige personer (jentene, ikke minst) og oppleve Skottland på sitt beste. Er blitt helt forelsket i Skottland jeg. Synes bare alt av tradisjoner, hvordan det ser ut og ja.. Alt er bare så forbanna nydelig! Naturen og landskapet, ikke minst. Love it


Scotland day two

16.feb.2012 @ 23:02 England 7 kommentarer

Dag to startet vell egentlig litt for tidlig for min del. Er ett typisk B-menneske som kan sove så og si hele dagen. Frokosten var fra 8-10 og vi hadde oppmøte allerde halv 11. Makan til forventninger as. Neida, jeg bare tuller. Jeg overlever jo selvsagt slike dager en gang i blandt. Vi startet forresten dagen med en bus tour rundt omkring Edinburgh, etterfulgt med lunch på Hard Rock Cafè. Skjønner ikke helt hvorfor enkelte synes Hard Rock Cafè er en så 'big deal'. Er jo bare en normal Cafè jo! Resten av dagen ble brukt på shopping. Helt klart favoritten denne dagen. Ble ikke store innkjøpet, men det ble selvsagt noe. Ellers hadde vi innetid 11, noe som i seg selv er helt korka. Hvor gammel tror de vi er a? 10? Don't think soo.

Hva synes du om bildene? Opplevd noe av det samme som meg a?

Scotland day one

16.feb.2012 @ 22:18 England 2 kommentarer

Skottland er helt fantastisk! Klarer virkelig ikke å sette ord på hvor hjemme koselig, nydelig og ikke minst tradisjonelt Skottland er. Når jeg sier hjemme koselig, så mener jeg hvordan byen er bygd opp. Hvor gammeldags og koselig den egentlig er. Tradisjon tror jeg nok de fleste av dere forstår. Så og si de fleste vet at Skottland er kjent for kilt, haggis, sekkepiper and so on. Amazing, rett og slett!

Allerede første dagen dro vi på Witchery tour, som er en slags gjennvisning av gammel historie, bygg og diverse andre Skotske viktige detaljer. Var egentlig helt greit i grunn. Ikke helt keen på gammel historie, hvor mange som døde og hvordan de døde, om jeg kan si det slik. Det eneste morsomme med denne attraksjonen var at han som leda gruppa var utkledd som den døde Adam Lyal, og litt nå og da kom det hoppende fram diverse andre skapninger. Så dere kan jo tenke dere til for ei livredd gruppe vi var. Pyser hele gjengen!
(Ikke akkurat de peneste bildene, men disse får duge)

Noen som har vært med på dette?

SCOTLAND!

15.feb.2012 @ 21:47 Blogg 0 kommentarer

bare elsker det!

Scotland tomorrow

12.feb.2012 @ 17:50 England 2 kommentarer

Idag har jeg bare en avslappende dag. Tror jeg trenger å ta livet med ro en gang i blandt. Har vært sykt stressende den siste tiden. Og ikke nok med det, men i morgen tar jeg turen oppover til Skottland, hvor jeg blir helt til Torsdag. Gleder meg selvsagt, men kunne også tenke meg til å bruke half term til å slappe av litt ekstra. Men slik blir det altså ikke! Halm term - da dere, er det samme som vintererie (?) .. Dere i Norge får ferie i slutten av månden om jeg ikke tar helt feil, mens vi her i England har allerede startet vår! Deilig  Akkurat nå som jeg trenger det. Timingen kunne virkelig ikke vært bedre! Denne søtnosen har forresten tatt over senga mi. Snusk! Hva er deres planer for half term?

Outfit + jentekveld

11.feb.2012 @ 23:44 Blogg 6 kommentarer


Hals - h&m // Jakke - h&m // Jeans - Gina Tricot // 

Ble en aldri så liten jentekveld idag. Dro på bowling med Geysa og Zanda hvor jeg forresten møtte verdens heiteste mann! (no kiddin') etterfulgt med at vi dro ut å spiste. Vi skulle videre, men det viste seg at en stk sjalu kjæreste måtte ødelegge alt. Fuck love, eller hva? Iallefall så hadde jeg en koselig kveld så lenge det varte..ble sykt mye om og men med navnene når vi dro på bowlingen. Jenta øverst heter forresten Geysa, ikke Geysha og mitt navn der i mot er ikke ANNE, men Anniken. Veldig morsomt! Forresten, ser dere hvem som vinner a?
Hva har du gjort idag? Planer for kvelden? 

Denne ukas trening

10.feb.2012 @ 17:08 Trening 3 kommentarer

Har vært utrolig effektiv. Til tross for at jeg har smerte i ett kne, har jeg virkelig stått på denne uka. Glemte forresten å fortelle dere om den personlige treneren jeg hadde Onsdag. Var så utslitt og nedpeisa at jeg fant senga allerede før 11! Noe som for meg er big deal. I allefall, så er jeg veldig fornøyd med innsatsen. Han sto virkelig å pusha som aldri før. Noe som har gjort vondt i dagesvis. Han tok også diverse mål av kroppen min og skrev ned trenings-målene mine for treningen på deres gym. Dette er selvsagt for å se forskjellen fra start til slutt. I går hadde jeg store vanskeligheter for å komme meg opp av senga, noe som i seg selv er ett slit på en kald vinterdag. Dro på trening allerede rett etter skoletid og sov så og si ut halve dagen. Deilig! Men det sier iallefall hvor mye jeg har stått på denne uka. Er helt utslitt! 

Dro også nedover på gymmen idag, noe som nå gjør at kroppen er mer effektiv for å bevege seg. Har tatt en real uttøying idag, etterfulgt med en times tid i bastu 
♥ Love! Vertssøskene mine Carmen og Seung har forresten dratt oppover til Skottland ut helga. Apropos Skottland, så drar jeg allerede Mandag. Så regner med det blir null blogging før jeg er vell hjemme igjen på Torsdag. 


Hva er deres planer for helga?

Noen som kan hjelpe meg?

09.feb.2012 @ 23:22 Blogg 2 kommentarer

Jeg driver å fikser designet mitt nå, i håp om å bli fornøyd. Er en del ting jeg mangler, som header. Men det kommer vell etterhvert. Og som dere sikkert har skjønt, liker jeg simple og easy'e design. Men denne gangen har jeg valgt og ha sidemenyen og. Men der kommer problemet inn - den havna nederst da jeg "utvidet" selve bloggen.. Noen som vet hvordan jeg får den opp på normal plass igjen? Takk på forhånd ♥♥

Picture - Nature

09.feb.2012 @ 20:28 Photos 8 kommentarer


Tycks?

Let it snow, let it snow, let it snow

08.feb.2012 @ 14:14 Trening 8 kommentarer

God ettermiddag, lesere! Jeg hadde mock eksamen i business idag (skriftlig) og var derfor ferdig tidlig. Utrolig herlig i grunn! Ikke det at jeg har tidenes lengste dager, men jeg har fått utnyttet tiden litt ekstra godt idag. Tok meg utrolig nok en ganske så lang tur med Max, posta noe hjem til mamma og nå sitter jeg å propper i meg banan og youghurt. Om en drøy times tid skal jeg dra nedover til byen igjen, for jeg skal nemlig ned på gymmen. I dag skal hun personlig veilede meg, noe jeg ser veldig fram til! Tror også jeg skal dra på endten zumba eller, bums, tums og legs. Vanskelig valg, eller hva? Jeg skal iallefall løpe noen km for det tror jeg rumpa har godt av etter gårdagens trening!

Ha en fin dag! Hva er dine planer for dagen? 

Pictures - Favorite cat

07.feb.2012 @ 20:03 Photos 4 kommentarer

Til hele 19 år å være er han ganske fin, right? Nydelig 

Fuck, it's Monday tomorrow

05.feb.2012 @ 22:37 England 1 kommentar

Men om det fortsetter å snø slik som det gjør nå, regner jeg med at det blir null College på meg i morgen. Med andre ord, no exam! Love life. Idag er en av de typiske slaske dagene. I og med at Englands befolkning har krøpet i hi, har jeg også lagt meg under dyna med en varm kopp med kakao. Ganske kjedelig i grunn, men utrolig deilig med tanke på at det står ei ny uke for turen.

I morgen er det forresten bare ei uke til jeg drar til Skottland, noe jeg gleder meg som en gal til! Det eneste kjipe er selvsagt at alle mine norske venner har dratt hjem igjen, så jeg drar sammen med en masse randoms. Well, if that's how it's supposed to be.. I'll let it be like that. Regner med jeg blir å få en masse nye venner, så det ser jeg veldig fram til. 


Hva har du brukt dagen din på? 

My weekend

05.feb.2012 @ 15:28 England 5 kommentarer

Jeg må få unnskylde for lite blogging. Jeg satt barnevakt med Valeria både Fredag og Lørdag, og det var utrolig sent begge dagene før jeg var hjemme igjen. I går dro jeg ganske tidlig ned til byen, så hadde ikke tid da heller. Anyways, i går skjedde det noe veldig uventet. Som dere vet er England ett land som ikke overhode er vant til snø og kulde. Og gjett hva? Det begynte å snø. I selveste Januar!! Så da jeg planla og dra hjem i fra Valeria i går kveld, var det overhode ingen buss som gikk i fra plassen hvor hun bor. Jeg måtte derfor ta risken å gå i en times tid for å se om nr 1 gikk som vanlig, noe den heldigvis gjorde. Og enda en gang, takk gud for at min buss til Codsall gikk! Vet ikke hva jeg ville gjort om den ikke hadde gått.. Jeg brukte rundt 3 og en halv time på og komme meg hjem i går. Jeg var kald,
våt og følte meg som crap. Som i dag tilsvarer en enda verre forkjølelse enn det jeg allerede har hatt..

Det værste med at snøen nå er her, er definitivt at alt stopper. Trafikken stopper, butikkene stenger og bussene stopper og gå. Folkemengden gjemmer seg bort og det er så og si ikke en sjel å se ute. Ikke engang unger er ute å leker, noe som i seg selv er helt absurd. Men til tross for det, så blir kanskje skolen stengt i morgen. Wiho! Men jeg må fortsatt tilbringe dagen inne.. Alene.. 


Hva har din weekend gått ut på? Er det snø hvor du bor? 

Today's outfit and evening plans

03.feb.2012 @ 16:39 Outfit 5 kommentarer

Her er dagen's outfit, for så og si første gang. Creds for den! Ikveld skal jeg down town til Valeria og sitte barnevakt. Vertsmoren fyller 30 idag, og skal derfor ut med noen venner/partner. Regner med det blir koselig med en real jentekveld.. Begynner å bli lenge siden! Forresten, min såkalte storebror fyller 21 idag.. Gratulerer så mye med dagen, verdens beste boa!


Hva er dine planer for kvelden? Hva enn det måtte være, kos dere! 

Today's pictures

03.feb.2012 @ 15:44 Hverdag 1 kommentarTil tross for de usle 6- vi hatt idag, så har vi hatt en helt nydelig dag! Virker overhode ikke så kaldt og solen skinner som aldri før. Dette gjør meg bare enda mer glad. Glede, glede og enda mer glede. Utnyttet derfor dette litt ekstra og tok med meg Max til parken, hvor han stor koste seg! Bare elsker slike dager. Og spesielt nå som det er fredag!! Hva synes du om bildene? 

Sports babe!

02.feb.2012 @ 23:54 Trening 3 kommentarerHar vært ute på tidenes løpetur. Nok en gang ble det enda ei intervall økt, så skal få skjerpa meg der. Skal ned down town i morgen å få medlemsskap på girl gym. Det fine med denne jente gymmen er at det overhode ikke er en masse pedofile menn som stirrer på deg når du trener. Opplever så og si hver gang menn som stirrer ut av bilene når jeg løper eller som rett og slett stopper bilen. Disgusting? Ja, nemlig! Derfor er denne jente gymmen perfekt!! 

Og det beste av alt må jo definitivt være at de har eget spa annlegg (!!!!) samt massage om det måtte ønskes. Selvsagt er dette kostbart, men for all del da.. Cheap anyways! Så håper på ett godt resultat nå. Har hatt tipp topp trenings motivasjon nå de siste måndene, og mer skal det bli. For jeg skal ha drømme kroppen når bikinisesongen kommer!

Hva får du motivasjon/inspirasjon av?

I can't remember what it's like to not be tired

02.feb.2012 @ 20:30 Hverdag 2 kommentarer

Den siste tiden har i seg selv vært utrolig tung. Jeg har følt for å være alene, tenke og rett å slett bare holde meg unna folkemengden. Har hatt søvnløse netter og tunge skoledager. Ettersom at jeg bare har to timer skole har jeg brukt mye av tiden min på soving. Dette forekommer selvsagt av en grunn. Som dere alle vet, er 22 Juli blitt til en dag vi alle vil huske. Nå 22 Januar, var det hele seks månder siden vår kjære Espen gikk i fra oss. Hele seks månder siden vi alle mistet nære og kjære. Noe som er helt uvirksomt! Det virker overhode ikke som om at det har gått hele seks månder, med tanke på hvor jeg er idag. Jeg er fortsatt på det statiet hvor ting ikke har gått helt opp for meg. At alt dette bare var en drøm.. 

Men til tross for det, har jeg nå brukt snart to uker på å sørge. Vil si det er en slags 'deppresjon' som kommer å går når den selv vil. Utrolig kjipt med tanke på at det ødelegger meg å humøret mitt. Noen dager går det ganske bra og jeg kan tenke mye på dette uten at jeg braser i gråt. Andre dager derimot er veldig mye verre! Jeg kan ha dager hvor jeg aller helst bare vil holde sengen og være for meg selv, mens andre dager er jeg i tipp topp humør og tenker "positivt" angående dette. Når jeg sier positivt, mener jeg selvsagt minner vi har skapt sammen, at jeg fikk sjansen til å bli kjent med han, and so on. Det er helt ubeskrivelig hvor mye dette har gått inn på meg, det at det kan påvirker noen så sterkt. Jeg regner med jeg vil få en masse comments på at "han var bare en du delte hus med" , "du kjente han knapt" and so on. Men der tar dere feil. Greit at dere ser på det slik - men for all del, det at dere skal komme med en masse frekke commens når jeg er sønder knust angående dette, blir totalt uakseptabelt. Jeg brydde meg om Espen. Og jeg så på han som min egen bror. Så og si ingen av dere vet hva jeg gikk igjennom når vi flyttet hver vår vei. Vi delte minner, opplevelser og andre fantastiske ting sammen, så ja.. Jeg skal bruke tid på å komme meg igjennom dette. Jeg har det overhode ikke travelt, for han vil for alltid være i mitt hjerte. Så please, spar dere bryet med å komme med slike kommentarer. Det blir bare alt for dumt! En hver person reagerer forskjellig. Det at jeg trengte psykolog og hjelp de første måndene er for meg helt normalt. Jeg har alltid vært en psykisk sterk person og har selv taklet ting alene. Ettersom dette var en veldig mye større belastning, følte jeg trang for hjelp og valgte den vei å gå! Jeg håper dere nå ser mitt synspungt av saken, istede for å komme med uhøflige kommentarer stadig vekk. Det går virkelig inn på meg og det ødelegger rett og slett bare enda mer. Vis hensyn og spar deg bryet!

Ny header

01.feb.2012 @ 20:20 Blogg 11 kommentarerTenkte det var på sin plass med noe nytt og enkelt, enda en gang. Dessverre har jeg overhode ikke erfaring når det kommer til design og headere, så dere må enda en gang overleve med en enkel en. Hva synes du? Burde jeg beholde den gamle?

Something new

01.feb.2012 @ 17:31 innkjøp 4 kommentarer


Ring // New Look - 2.99,-


Øredobb // River Island - 3.99,-

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits