januar 2012

Wants from Gina Tricot

31.jan.2012 @ 16:33 Fashion 5 kommentarer


Aldri vært noe spesielt fan av Gina Tricot, men ut av et engangs tilfelle fant jeg faktisk noe som intrisserte meg der. Jeansen er allerede kjøpt, så det skal bli spennende å se om det er brukbart! Veldig typisk at jeg finner interessen for Gina, først når jeg er flyttet i fra Norge. Hva synes du?

Gira på konkurranse?

30.jan.2012 @ 21:22 Konkurranse 10 kommentarer

Nå har jeg tatt steget lengre og vurdert tanken om å kjøre i gang en konkurranse. Vet dette er utrolig moderne blandt dagens moteblogger, og har derfor valgt å kjøre igang med dette. Men da lurer jeg på - Er det noen som er keen på dette? Her i England finnes det jo selvsagt utrolig mye fint. Og premier kan være alt i fra sminke og accessorize til større herligheter. Sikler dere etter accessorize fra Forever21, Topshop og New Look? Fortvil ikke. Dette kan selvsagt bli ett alternativ til premieutvalg.Kunne dette vært en fair deal? I allefall, så vil jeg gjerne høre deres mening angående dette. Om dette er noe som vil bli populært blandt dere, og om dere er keen på å være med! Please, let me know (: 

Pictures - A humans best friend

29.jan.2012 @ 18:47 Photos 9 kommentarer
Han er bare verdens søteste! Tycks?

Day 6 - Four things i appreciate

29.jan.2012 @ 17:33 Utfordring 1 kommentar

Family


Friends


My host family


Education


Hva setter du pris på?

Details in the natur

28.jan.2012 @ 17:54 Photos 16 kommentarer
vad tycks?

New in - Accessorize

28.jan.2012 @ 16:08 innkjøp 4 kommentarer


Øredobber // Forever 21 - 3.99,-  (fint klar over at det mangler to stener. null aning om hvorfor)


(usikker på hvor i fra)


Øredobber // Inter national - 3.99,-


Ring // Primark - 2.99,-

Tycks?

Today's dream outfit

27.jan.2012 @ 16:32 Fashion 3 kommentarer


Genser // Brown fashion - finner du her, Tights // Far fetch - finner du her, Sko // Nelly - finner du her, Bag // H&M - finner du her, Ring // H&M - finner du her og Øredobber // House of fraser - finner du her 

Like or dislike?

Day 3 - Ten things i wanna do before i die

26.jan.2012 @ 19:49 Utfordring 1 kommentar

Hva vil du gjøre før du dør?

Day 2 - My favorite songs

25.jan.2012 @ 21:18 Music 5 kommentarer


Selena Gomes & The Scene - Hit the lights

The wanted - Glad you came


Adam Lambert - Better than i know myself 


Gym Class Heroes - Ass back home


Labrinth - Earthquake


Rihanna - Where have you been 

Har en utrolig varierende musikk smak. Kan like alt i fra nytt, til gammelt. Er også en person som liker og høre gamle sanger om igjen, og om igjen. Mest fordi at de gamle sangene alltid minner meg om noe spesielt. Men anyways. Dette er ett fåtall av mine favorittsanger nå. Flere sanger finner du her. Har også flere sanger liggende her på bloggen. Så om du går på 'Kategorier' og 'Music' så regner jeg med du finner fler :' ) Enjoy!

Hva er dine favoritt sanger? Noen tips til meg? 

Five months in England

25.jan.2012 @ 18:11 England 3 kommentarer

I dag er det den 25 Januar, som vil si at det er hele fem månder siden jeg flyttet til England. Utolig hvor fort tiden går når man trives. Virker som tiden rett og slett bare har gått i fra meg, at jeg ikke har fått brukt den godt nok, and so on. Men til tross for at jeg har vært her i hele frem månder, er det også akkurat fem månder til jeg skal tilbake til Norge igjen. Tror datoen ligger rundt den 20 Juni, om jeg husker rett. Og er det noe jeg virkelig ikke ser fram til, så er det å flytte hjem igjen. Er tross alt bare to personer hjemme som gjør livet mitt godt nok til at jeg velger å bli boende der. Forresten, var også å så litt rundt på diverse vidregående skoler i går. I og med at jeg må ta 2. året på nytt, tror jeg valget enda en gang faller for idrett. Trivdes utrolig godt der, og jeg merker at jeg savner veldig å være så mye i aktivitet som det vi var. Er selvsagt en del negative ting med idrett, i og med at jeg har en såpass stor skade i ett kne, men ellers så elsker jeg det. Så utrolig nok var valget veldig lett. Men jeg har fortsatt en del usikkerhet når det kommer til valget, og er still forberedt på å kanskje måtte endre dette.. 

Hva skal du gå til neste år?

Day 1 - 15 facts about myself + a photo

25.jan.2012 @ 01:57 Utfordring 5 kommentarer

♥ Jeg er født og oppvokst i Bodø

♥ Jeg har rødt hår - også kalt ginger. Noe jeg er svært missfornøyd med! Dette har gått veldig utover selvtilitt og har ødelagt store deler av livet mitt. Men til tross for negative kommentarer, drittslenging og jealous girls har jeg nå valgt å beholdet håret mitt! Det er spesielt, andeledes og etter min mening - fint!

♥ Jeg var veldig overvektig i en lang periode i livet mitt. Noe venner og bekjente ikke tror på! Jeg var på en totalvekt av 69 i en alder av 14 og har nå gått ned til ett nummer av 52, noe jeg er meget fornøyd med! Det er snakk om hele 16 kilo, noe jeg vet jeg kan være stolt over.

♥ Jeg opplevde som ganske liten noe som ødela livet mitt totalt. For ikke å nevne hva - så gikk dette veldig ut over livet mitt. Var i perioder såpass deprimert at jeg vurderte selvmord. Selvmordstanker var iallefall en stor del av hverdagen min. Noe jeg ikke er veldig stolt over! 

♥ Jeg har alltid vært utrolig sjenert av meg. Noe som har vært den mest negative delen av personligheten min. Har i tidligere år hatt problemer med dette, noe som nå er fullstendig borte. Tror dette kommer av at jeg var redd for ukjente som liten. 

♥ Jeg er en kjæreste person. Er rett og slett avhengig av å ha noen rundt meg. Har selv hatt tre forhold, hvor to av dem var ganske seriøse. Etter ett langvarig forhold som endte nå nylig, er jeg fortsatt keen på et nytt ett. Ser på meg selv som en seriøs person når det kommer til dette. 

♥ I en alder av 13 var jeg i en veldig alvorlig ski-ulykke. Dette gikk veldig ut over høyre kne, som i ettertid aldri har blitt bra. Var i MR-rønken hvor de påsto at ingenting var galt, men som sagt.. Det var det! Har nå brukt nærmere to år på å trene opp kne'et og begynner nå og se forbedringer! 

♥ Jeg er redd for menn. Sjokkerende? - Ja. Jeg har i alle år hatt en tendens til å misslike eldre menn. Noe som selvsagt kommer av personlige grunner og erfaringer. Kommer selvsagt ann på personen, hvem han er og hvordan han oppfører seg rundt meg. 

♥ Tro det eller ei, jeg spilte håndball for noen år tilbake. Har også gått på ballett, fotball og idrettsskole. Noe som i seg selv kan være ganske så sjokkerende. Aldri vært noe spesielt fotball fan - noe som nå er forandret helt. Liker late kvelder forran tv'en med en spennende match.

♥ Jeg har en eldre bror, som også deler erfaringen med ginger- genene. Ja, twins liksom! Og for å understreke dette, så vet ingen i familien hvor våre såkalte ginger-gener kommer i fra. Synes til og med syns i mine egne fremtidlige barn om dem ender opp slik som meg. 

♥ Jeg trener stort sett flere timer om dagen. Er det noe jeg virkelig ikke kan leve foruten så er det trening. Føler dette er en del av livet mitt, og blir direkte ufin og sur om jeg ikke får brukt energien min som jeg er vant til. Jeg gikk selv idrett i fjor, noe jeg virkelig savner nå!

♥ Jeg studerer i utlandet. England, for dere som ikke har fått med dere dette. Jeg trives forresten utrolig godt og kunne aldri ha valgt noen annen vei og gå. Etter alt som har hendt - angrer jeg ikke ett sekund. 

♥ Jeg er en organisert person, noe som er en veldig positiv ting! Jeg har alltid orden på tingene mine og er alltids tids nok til planer, skole og diverse andre ting med tidsfrist. Er til og med i god tid før. Jeg får helt noia om jeg "mister" kontrollen på noe og takler overhode ikke rot. 

♥ Jeg opplevde å miste en bror under oppholdet på Utøya, 22 Juli. Noe som gikk veldig inn på meg. Vet det er utrolig mange som misstolker det når jeg påstår han var min bror. Men etter min mening var han ikke bare en jeg delte hus med. Nei, vi er ikke av samme genfall og vi delte ingen fellese foreldre, men etter hele tolv år sammen, så jeg på han som mitt eget kjøtt og blod. 

♥ Jeg lider av lengsel, savn og depprisjon. Er det noen jeg virkelig savner nå så er det den jenta som har vært min rolle modell de siste tolv åra. Pappa's gamle partner, hadde en datter - som betydde så og si alt for meg. Camilla var virkelig den personen jeg så mest opp til og jeg føler meg helt hjelpesløs uten henne i hus. Etter alle opplevelser, minner og diverse andre ting vi har opplevd sammen, sier jeg meg selv heldig som har fått dele dette sammen med henne! 

♥ Og for å legge til en ekstra - så er mamma den beste venninna jeg har. Er det noen jeg verdsetter så er det den dama. Hun er virkelig gull verdt og betyr så og si alt for meg. Hun har vært der for meg, dag inn og dag ut. Hun har stått sammen med meg i sorg og glede. Jeg deler så og si alt med henne og kunne virkelig ikke tenkt meg livet uten henne. Mom - you're the best! 

Utfordring

25.jan.2012 @ 00:40 Utfordring 1 kommentar

♥ DAG 1 - 15 fakta om meg selv + bilde

♥ DAG 2 - Noen av mine yndlingssanger akkurat nå

♥ DAG 3 - 5 ting jeg vil gjøre før jeg dør

♥ DAG 4 - 5 ting jeg elsket da jeg var yngre

♥ DAG 5 - 5 ting jeg gjør hver dag

♥ DAG 6 - 4 ting jeg setter virkelig pris på

♥ DAG 7 - Noe jeg har kjøpt i det siste

♥ DAG 8 - Hva befinner seg i sminkepungen min + bilde

♥ DAG 9 - En bok som har betydd mye for meg

♥ DAG 10 - 5 ting jeg ikke kan leve foruten

♥ DAG 11 - 3 fine blogger

♥ DAG 12 - Min favorittfilm

♥ DAG 13 - Min nåværende ønskeliste

♥ DAG 14 - Yndlingsplassen min

♥ DAG 15 - Vis det fineste bildet av min/mine bestevenner

♥ DAG 16 - Et tv-program jeg er helt oppslukt i

♥ DAG 17 - Bilde serie av hvordan det ser ut i mitt hjem

♥ DAG 18 - En kjendis jeg liker - og hvorfor

♥ DAG 19 - Et bilde av utsikten fra mitt hjem

♥ DAG 20 - En person jeg ser opp til

♥ DAG 21 - Et bilde av meg som liten

♥ DAG 22 - Bakgrunnsbildet mitt på pc'en og telefonen

♥ DAG 23 - Bilde av mine parfymer

♥ DAG 24 - Min topp 7 liste av filmer som burde sees

♥ DAG 25 - Et bilde av min håndskrift

♥ DAG 26 -  Et minne for livet + bilde

♥ DAG 27 - Et bilde av meg som er tatt samme dag + tre fine ting som har skjedd iløpet av disse 27 dagene!


Music - DJ Earworm

23.jan.2012 @ 18:20 Music 4 kommentarer

Plans for the weekend

19.jan.2012 @ 20:31 England 1 kommentar

I dag har jeg rett og slett bare sovet bort dagen. Hadde vanskeligheter med å sovne i går kveld å ble i stede liggende oppe å se dear john (som forresten er verdens fineste film) til langt på natt. Og dere kan vell tenke dere til hvem som dro rett hjem etter skoletid å fant senga - jo, jeg! Sov i maximum fem timer.. Noe jeg nå angrer veldig på. Kan tenke meg til at det blir enda en sleepless natt.. Takk til døgnrytmen som fucker opp livet mitt. Forhåpentligvis får jeg bruke helgen på å ta tilbake litt søvn..

Men, tilbake til overskriften. Planene for helgen er å dra og besøke Chris, som feirer sin 18'års dag først kommende søndag. I denne anledning ble vi enige om å møtes og "feire" dette, så han slipper å tilbringe dagen sin alene. Eller, han ville jo selvsagt ikke feiret den alene, men det er tross alt 18'års dagen, og den vil man som oftest feire sammen med familie eller nære venner. Vi har hatt ett veldig nært forhold i noen år nå, så jeg vet han setter pris på det! Skal uansett blir deilig å komme seg litt bort. Aldri opplevd Oxford før, så det skal bli spennende! Heldigvis for at det bare er to timer med tog, så kanskje jeg får sovet litt før jeg ankommer. Jeg drar forresten allerede imorgen (rundt ett) og er ikke hjemme igjen før mandag (etter skoletid), så er usikker angående bloggingen, men jeg lover i minstefall å oppdatere dere. 


Håper dere alle får en super helg, og nyter tiden mens dere kan! Det skal iallefall jeg :')

Bomb alarm

18.jan.2012 @ 18:30 England 5 kommentarer

Mandags morgen hadde jeg møtt opp ganske så tidlig på skolen (vi starter normalt 11 på Mandager) og bare noen få minutter etter at timen hadde startet, gikk brannalarmen. Eller, vi trodde så. Etter en times venting uten for skolen, ble vi alle sammen flytta ut av skolens eiendom. Vi fryktet fred og ingen fare helt til politiet ankom, og slapp inn hunder på skolens område. Politiet gikk ikke inn engang! Geysa freaka selvsagt ut, i og med at dette aldri hadde hendt før. Og til tross for de usle 3- så ble vi endelig sluppet inn igjen, og fikk beskjeden om at det var bombe alarmen som hadde gått av. Tror den vonde følelsen i magen min enda er der. Vi satt inne på skolen, to timer etter hendelsen og ingen hadde sjekka skolen ordentlig. Er snakk om noen usle hunder.. Hva vet vell dem? - er tross alt snakk om flere hundre liv. Men anyways, læreren begynte og snakke om dette. Og lovet hver enkelt av oss at vi var trygge nå, så hun fortsatte undervisningen. 

Altså, når det kommer til slike hendelser, er det lov å være redde. Er ikke hver dag at selveste bombe alarmen på skolen går av. Og når dette er første gang ever, så skjønner jeg godt reaksjonen på hver og enkelt av elevene. Hadde rett og slett bare lyst å forlate skolen i øyeblikket hun fortalte det. Har alt for mye å oppleve igjen til å ta en risiko om det hadde vært ei bombe der. Men, shit happens. Går normalt til skolen fortsatt, som om at ingenting hendte. Lærerne nekter og gi elevene mer informasjon og vi sitter igjen som idioter. Herregud.. Er snakk om ei bombe for god's sake! But hey, i'm still alive! And i'm fucking smiling! 

People will always talk about you

18.jan.2012 @ 14:44 Fashion 4 kommentarer

Might as well give them something to talk about, then (:

Fall down seven times, stand up eight! 
 

Dedicated to Valeria

17.jan.2012 @ 17:03 England 0 kommentarerSometimes in life, you find a special friend. Someone who changes your life just by being part of it. Someone who makes you laugh until you can't stop. Someone who makes you believe that there really is good in the world. Someone who convinces you that there really is an unlocked door just waiting for you to open it. This is forever friendship. When you're down and the world seems dark and empty, your forever friend lifts you up in spirit and makes that dark and empty world suddenly seem bright and full. Your forever friend gets you through the hard times, the sad times and the confused times. If you turn and walk away, your forever friend follows. If you lose your way, your forever friend guides you and cheers you on. Your forever friend hold your hand and tells you that everything is going to be okey. And if you find such a friend, you feel happy and complete because you not need to worry. You have a forever friend and forever has no end. You dear, is my forever friend 

Innkjøp Fredag 13.

14.jan.2012 @ 13:31 innkjøp 9 kommentarer


Ring // Forever 21 - 3.40 pund ,-


Piercing // Neoglory - 8 pund ,-


Trenings genser // Sports Direct - 6.99 pund ,-              Tights // Primark - 3 pund ,- (for each of them)                Refkels // Sports Direct - 1.99 ,-

Body Butter // The body shop - 2.99 ,-

Har også kjøpt diverse andre ting som hårproducter, badedrakt (til trening selvsagt), undertøy and so on. Tycks?

My day in Birmingham

14.jan.2012 @ 00:07 Hverdag 6 kommentarer
Valeria tok seg også en kjapp en på BK. Vanlig dag, med andre ord.. 


Jeg der i mot valgte ett litt sunnere alternativ.. Har hatt en awesome dag. Tilbringte først litt kjedelig tid på skolen, etterfulgt av at jeg og Geysa dro ned til byen en tur, før Valeria kom senere. Vi dro deretter til Birmingham på ♥ shopping  . Viser innkjøp osv i morgen! I morgen er forresten planene å dra på kino med Chris, ellers skal jeg ned til byen igjen å møte noen venner. 

Hva har du gjort idag? 

My tattoo

12.jan.2012 @ 18:14 Fashion 9 kommentarerI dag er det akkurat en uke siden jeg tok tattoveringa mi. Og for dere som lurer - nei, jeg har ikke plastikken på fortsatt. Er noen dager siden jeg tok den av, men det er fortsatt tape klistra rundt tattoveringa, så jeg får legge ut bilde når det ser bedre ut. Og for dere som ikke klarer å se hva det står, så står det; fall down seven times, stand up eight

Tycks?

Hvilken kjole?

11.jan.2012 @ 00:22 Fashion 18 kommentarer

  

 
Jeg trenger virkelig din hjelp! Er ikke mange månder igjen før jeg fyller 18, og jeg trenger hjelp av dere til valg av kjole. Vil ikke ha en enkel en, men en mer elegant (ikke slutty) og pen kjole. Er tross alt 18'års dagen min, og jeg vil at alt skal være så perfekt som ovehode mulig. Og det beste av alt - mamma kommer kanskje !!!

Så hvilken syns du jeg bør velge? Har du andre forslag? 

Starbucks Coffie

10.jan.2012 @ 18:20 Photos 1 kommentar


Can't get enough

Mål for 2012

08.jan.2012 @ 14:51 Hverdag 7 kommentarer


#1, trening!

Hoved prioriteten for 2012 er definitivt trening. Har selv vært utrolig flink med treningen nå de siste årene. Men å øke trenings nivået, kravene og inspirasjonen mer er noe jeg virkelig vil! Hadde vært deilig å for en gangs skyld vært klar for bikini sesongen. 

#2, sunnhet!

Har man i hovedsak ett ønske om å bli fit, kan sunnhet være ett veldig godt alternativ. Har aldri vært veldig usunn av meg, men i år skal jeg enda ett hakk opp på lista å legge i fra meg alt av uvaner når det kommer til mat! YES, I said it! Nå skal virkelig kostholdet mitt på topp! 

#3, økt selvbilde 

Har alltid hatt dårlig selvbilde av meg selv. Har alltid hatt lyst å være som alle andre. Slank, naturlig pen og ikke minst likt av andre. Noe som dessverre ikke har vært en suksess i mitt liv. Jeg har nå insett realiteten av det å være født med rødt hår og har derfor valgt å beholde det. Jeg har også kuttet ned bruket på selvbruning og sminke, i ett håp om at venner og familie vil like meg for den jeg er. 

#4,  the man of my dreams 

This year, is my year!
Så i år har jeg ett sterkt håp i å finne drømme gutten. Er det noe jeg virkelig ikke klarer å leve foruten, så er det følelsen av å ha noen der, uansett hva! En som tar vare på deg, hjelper deg og er der for deg.  

#5, appreciate the little things

Er det noe jeg virkelig skal i år, så er det å sette pris på små ting. Det kan være alt i fra ett takk fra en fremmed, til ett kyss på kinnet. Hva enn det måtte være, skal jeg i år være takknemmelig for hver en av dem! 

#6, reise

Er det noe jeg virkelig vil, så er det å reise. Jeg vil oppleve nye plasser, kulturer og skape nye minner. Jeg har i allefall ett mål om å få reist så mye som overhode mulig. Og desto tidligere jeg starter, jo lengre kommer jeg i verden! Noe som virkelig er verdt det, ut i fra min mening. 

#7, get another tattoo

Dette er vell ikke helt ett mål for 2012, men mer ett ønske for å vise hvor mye jeg verdsetter enkelte ting. Tok ei tattovering sist torsdag, og jeg er definitivt veldig fornøyd med det. En veldig enkelt tattovering, som for meg betyr veldig mye! 

#8, bruke mer tid sammen med familien!

I år skal jeg virkelig bruke mer tid sammen med familien. Verdsette de minuttene, dagene å årene som er igjen. Man vet tross alt ikke hva som kan skje!

#8, konsentrere meg på skolen å bestå eksamen!

Jeg skal i allefall prøve!
Starter skolen førstkommende mandag, and i'm ready to do my best! (holder garantert ut en månde før jeg går lei).. Er det noe jeg ikke er brukbar til, så er det skole og lekser. Jeg er ikke en person som overhode klarer å sitte i ro å konsentrere meg. I got to much energy. Men selvsagt, det er verdt ett forsøk! Skoler i England er som sagt waay much bedre enn i Norge.

#9, memories! 

2012 is going to be the year of memories! 

#10, få drømmekroppen

... Er i allefall lov å håpe.. 

#11, holde på venner jeg ikke kan leve foruten

Er det noe jeg ikke kan leve foruten, så er det ekte vennskap. Bestevenner som alltid er der for deg, uansett hva. Jeg har selv opplevd å miste noen, som jeg tidligere trodde var en av mine beste. I år er det ingen unntak! Jeg skal virkelig ta vare på dem jeg har. 

#12, fashion

This year, i'm gonna follow the trends. I live in England, it's cheap anyways.. 

#13, oppnå indre drømmer

2012 skal bli ett år av oppnådde drømmer!!

#13, keep in touch

with my host family!
Jeg har nå lovet meg selv å aldri miste kontakten med venner, familie og klassekamerater jeg har her i England. (gjelder selvsagt hjemme og) 

#14, stay positive

Virkelig! Skal være så positiv som overhode mulig i år

#15, be myself

Er selvsagt mange flere "mål for 2012", men dette var hva jeg kom på akkurat nå! 

New nails

07.jan.2012 @ 22:09 Fashion 7 kommentarerLove it! Tycks?

Best friends

05.jan.2012 @ 23:41 Blogg 2 kommentarer

friendship is like a book. it takes few seconds to burn, but it takes years to write

Photos of New Years Eve

01.jan.2012 @ 02:50 Photos 3 kommentarer


♥ anniken alexandersen

♥ anniken alexandersen


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits