Hverdag

Last few days

19.06.2012 @ 21:18 Hverdag 0 kommentarerEr som sagt flyttet hjem i fra England, utrolig nok. Har gjort utrolig mye de siste dagene, og alt har egentlig bare gått i stress. Har blandt annet pakket ut, og flyttet "inn" igjen. Har fått tømt alt av kofferter og småting som jeg har tatt med meg i fra England. Har vært hos besteforeldre og familie å møtt dem. Har også vært i familie bursdag. Ellers har tiden gått til venner og trening. Har vært tre ganger oppe på keiservarden (fjell) iløpet av fire dager. Deilig deilig! Begynner endelig å føle meg litt som hjemme. Vanskelig å vende seg til å snakke norsk igjen, tenke på norsk og ikke minst været.. 

Shopping

17.05.2012 @ 00:09 Hverdag 1 kommentar

Dro til Birmingham på shopping sammen med Geysa idag. Egentlig bare for å finne outfit for bursdag på Lørdag, men noe smått annet ble det selvsagt og. Sykt irriterende! Kjøper noe nytt så og si hver dag, noe som ikke er bra. Skal tross alt sende alt hjemover nå. Er en månde til jeg flytter hjem, og jeg må rett og slett begynne å tenke såpass langt. Amazing how fast time flies! Bilde av innkjøp legger jeg ut senere 

Hva har du gjort idag? 

Espen Jørgensen, du minnes i kjærlighet!

11.05.2012 @ 01:19 Hverdag 2 kommentarer

" Nils Aga brister i stemmen når han leser minneordet til Espen Jørgensen. Den erfarne strafferettsadvokaten har hatt tett kontakt med familien hans. Mange i salen gråter. Bistandsadvokaten Nils Aga leser minneordet familien har ønsket å formidle: Espen hadde vært medlem av AUF i ett år. Han vokste og utviklet seg enormt med den tilliten som han fikk i AUF. Han skulle til Utøya for første gang i fjor sommer. Det gledet han seg stort over. Han hadde det flott på Utøya og på telefonen sa han at det hadde vært den beste uken i hans liv. Han sparte aldri på gode ord, og heller ikke på bamseklemmer. Espen, savnet er utrolig stort. Du minnes i kjærlighet!"Til tross for alt fint som har hendt i dag - for all glede som er blitt delt, har dagen også hatt noen negative sider. Hans navn ble nevnt i retten idag, og smilet til 'han vi ikke nevner navnet på' ble større for hvert ord som ble talt. Alt det den hjerteløse mannen forteller, skjærer i meg. Jeg kan virkelig ikke begripe hvor mye oppmerksomhet han får. Det er ubegripelig og unødvendig til de høyeste grader. Jeg har virkelig ikke tatt meg bryet til å følge med på rettsaken og etter min mening er dette hvordan det skal være. Jeg vil aldeles ikke gi min oppmerksomhet til en mann så hjerteløs. Men når det kommer til det pungt hvor Espen blir nevnt, hvor nydelige ord blir talt og minner av den fantastiske gutten dukker opp. Er jeg selvsagt opptatt av å få med meg hva som blir sagt. Da retter jeg all min oppmerksomhet mot han og ikke 'han vi ikke nevner navnet på". Så for dere som påpeker at jeg ikke bryr meg, har apsolutt ingenting dere skulle ha sagt. Jeg er vist nok ikke den eneste som ikke følger med på rettsaken, noe jeg sier meg selv stolt av. Norge har vist verden over hvor ett fantastisk land vi er. Vi har behandlet 'han vi ikke nevner navnet på' på en latterlig bra måte, noe han ikke fortjener. Men ut i fra det, kan jeg si meg stolt over å være Norsk. Over å være beboer i ett så fantastisk land, fylt med kjærlighet ovenfor resten av folket. Vi er - og vil for alltid være, norge i rødt, hvitt og blått! 

Hver gang navnet til Espen blir nevnt, er det hundrevis av ting som går igjennom hodet på meg. Alt i fra minner, til fantastiske ord og igjen over til sorg og redsel. Enkelte ting vil aldri bli glemt, noe jeg verdsetter til de høyeste grader. Tanken på hvor mye jeg har fått oppleve av den godhjerta gutten, gir meg tårevåte øyne. Jeg er vanvittig stolt over hans familie og hvordan de har taklet dette. Det har jeg veldig stor respekt for! Jeg husker ikke stort mye av hvordan min far og hans mor, endte opp sammen. Men i fra en alder av 6, er det mye som fortsatt sitter godt i hukommelsen. Blandt annet sydenturen til Tenerife, hvor vi alle seks tilbringte to fantastiske uker sammen. Vi ble blandt annet medlem av den såkalte bamseklubben, hvor vi siste dag hadde en "bakvendt" dag hvor alt skulle gjøres bakvendt. Vi gikk blandt annet baklengs ned til resturangen utenfor hotellet og vi fikk endelig spise desserten før middagen. Husker til og med hva vi fikk servert! Noe annet jeg husker fra den turen er at jeg for første gang svømte uten hjelp. Ettersom jeg kan huske, var vell ikke Espen en av de mest svømmedyktige og jeg minnes i den grunn av "hundesvømming" når jeg tenker på det. Jeg og Camilla (da værende stesøster) fikk en spansk snakkedukke av samme sort. Selvsagt i forskjellige farver. En dukke jeg fortsatt har! Vi fikk også veldig god kontakt med to magikere som underholdte på resturangen på da værende tidspungt. Jeg har blandt annet og ett armbånd i farven rosa, som jeg minnes vi alle fire kjøpte. Dette er godt plassert rundt ankelen nå, som ett minne for Espen! 

Noe annet jeg minnes er alle turene vi har hatt til Sverige. Fra en alder av 6 og opp til 15 har vi tilbringt så og si hvert eneste år på ferie i herlige Sverige. Vi brukte og utrolig mye tid sammen i Valnesfjorden, hvor campingvogna vår sto. Noe jeg spesielt husker fra en veldig ung alder, var at jeg var fullstendig betatt av Espen. Camilla hjalp meg vell en del ganger til å snike meg inn på rommet hans for å gi han tidenes kyss på kinnet, noe Espen hatet. Camilla har vært en vanvittig stor del av livet mitt, noe jeg sier meg evig takknemmelig for. Med tårevåte øyne kan jeg si at jeg savner å være en del av familien. Hun var den søstra jeg aldri fikk og hun har vært der for meg hele veien! Ja, jeg har vært tidenes pest og plage i utallige mange år. Jeg beundrer den jenta for å ha holdt ut med meg såpass lenge. Men det er vell litt av rollen av å være ei storesøster, er det ikke? Og snike seg ut vinduet for å dra på kiosken, å oppholde badet fem minutter lengre bare for å gjøre nestemann litt ekstra sur. Slike ting er en del av å være familie. Jeg savner det! Espen og Camilla har hatt stor innflytelse på hvem jeg er i dag. Vet virkelig ikke hvor jeg ville vært nå om det ikke hadde vært for dem. Espen var så god - tvers igjennom. Og jeg ønsker så utrolig mye at jeg kunne tilbringt den siste tiden sammen med han. Tanken på at vi ikke hadde hatt kontakt på noen månders tid, gjør alt dette veldig mye verre for meg. Jeg delte aldri med venner eller familie, hvor mye dem betydde for meg. Til og med deres mor. Selvsagt er man små bitter over enkelte ting, men that's life. Jeg angrer på utallige ting og skulle virkelig ønsket jeg kunne endra på det! 

Jeg fikk aldri sjangsen til å fortelle Espen hvor glad jeg var i han.. Men et lite håp i meg sier meg at han allerede vet det. For jeg så virkelig på Espen som mitt eget kjøtt og blod, noe han da ikke var. Jeg savner deg, så uendelig mye. Og jeg er så vanvittig takknemmelig for de årene jeg fikk tilbringt med deg. Du er gull, tvers igjennom! Hvil i fred lillevenn. Du vil for alltid være en stor del av meg 

I'm back bitches

09.05.2012 @ 01:50 Hverdag 2 kommentarer

Etter mye om og men, er jeg endelig tilbake. Ettersom at blogg har hatt diverse problemer (som dere fleste garantert vet om), har jeg dessverre ikke hatt tilgang på godt over ei uke. Sykt irriterende at når jeg ikke har tilgang til blogging, er når blogglysten er høyest. Typisk as! Fiksa meg til og med ny blogg på bloggr, bare for å få unna ligg aggresjon.. Argh!! Ellers så har jeg vært sykt opptatt de siste dagene/ukene. Det har vært mye å gjøre, eksamener, lesing, trening and so on. Samt at jeg har tatt meg tida til festing og venner, Priceless! Nå er det faktisk bare litt over fem uker til jeg flytter hjemover til Norge. Helt sykt å tenke på! Er på en måte vanskelig og vende seg til tanken om at om fem uker, så er jeg stuck i Norge. Så da kan jeg like så godt bare takke for meg og det fine livet mitt, og snu nesa hjemover til lille drittbyen Bodø. Deprimerende.... MEN, før den tid så skal jeg utnytte tida godt, være med mine nære og kjære og slå litt ekstra på festinga nå som jeg faktisk har sjansen. Er null, nada, ziro aldersgrense på prosent her. Så er du over atten, er du rett og slett død drukken før du vet ordet av det. 


Har du vært plaget med innlogging?

Den beste tiden er den du deler med andre

17.04.2012 @ 21:26 Hverdag 2 kommentarerHar tilbringt de to siste dagene mine sammen med Christina. Utrolig koselig i grunn, til tross for at all vår tid har gått ut på shopping, fast food and girls snakk! Ellers har jeg handlet inn noen små ting til bursdagen min (som forresten er på torsdag), vært med venner og tatt livet med ro. Nå er det ikke mange dagene igjen før jeg reiser tilbake til England igjen. Noe jeg faktisk ser veldig fram til! Når jeg ankommer England har jeg bare hele syv uker før jeg flytter hjem til Norge for godt. Men nok om det, nå skal jeg nyte den siste uka med bursdag, venner og familie.

Hva har du gjort i det siste? 

Birthday

11.04.2012 @ 00:46 Hverdag 0 kommentarerSom dere ser så tilbringte jeg dagen i dag i barnebursdag. Pirat-bursdag, for å være mer konkret. Ellers så var jeg sammen med Ellen i går, til langt ut på natt. Hadde planer om å gå opp på keiservarden (som btw er ett fjell) men slik ble det aldeles ikke. Istedet brukte jeg dagen på shopping med Marita. Noe som også var utrolig koselig. Etter en fire timers barnebursdag var jeg helt utslitt, så det ble en avslappende kveld utover. 

Nå sitter jeg med ansiktsmaska godt plantet over hele fjeset. Jeg er sliten, trøtt og ikke minst glad jeg kan sove lenge i morgen. Jeg har som sagt hele tretten dager mer ferie nå, så jeg missunner ikke en sjel av dere som må på skolen i morgen. Peace out, nå skal sovedyret sove.  

Norway

08.04.2012 @ 16:29 Hverdag 2 kommentarer

Kulde, snø, sol, snø, sol og enda mer snø. Jeg fryser i det ene sekundet og i det andre er jeg varm. Får humørsvigninger av slikt vær, det er bare så utrolig irriterende. Men til tross for det så er jeg glad vi har hatt mer sol, enn dårlig vær. Angrer litt på at jeg ikke tilbringe hele uka i campingvogna med pappa, hvor vi normalt sett bruker å tilbringe påska og vinterferien. Men med tanke på at hun jeg normalt tilbringer tid med der, ikke er der nå - så fristet det ikke veldig. Ellers så har jeg tilbring tid med mamma og venner. Har vært fire herlige dager! 15 left. Og gjett om jeg skal utnytte dem


Hva bruker dere deres påske på?


West Park

29.03.2012 @ 21:01 Hverdag 3 kommentarer

Dagen i dag har vært ekstremt fin. Starta med en herlig morgen (varmere enn normalt) etterfulgt med to timer Engelsk. Ganske greit i grunn. Etter det ble det ei deilig intervall økt på hele 45 minutter. Deilig! Ellers så møtte jeg jentene og dro i parken. Dessverre er Wolverhampton en typisk by hvor det blåser helt sykt, så det ser sykt varmt ut, men i utgangspungtet er det ikke det.. Fuck that shit! Håper morgen dagen blir bedre. Ellers idag så må jeg øve til eksamen, noe som i seg selv er sykt deprimerende.. Og ja, klart jeg må følge med på drama paradise. Omg, lættis

Hva gjør du idag?

Sunny day

27.03.2012 @ 20:34 Hverdag 7 kommentarerSkulle bare gi dere hjemme i Norge noe å bli missunnelig på : p

Summer time

25.03.2012 @ 19:07 Hverdag 0 kommentarer

Tidlig idag dro Seung. Det var helt forferdelig trist og si hade, med tanke på at sjangsen for å se han igjen er veldig liten. Men til tross for en dårlig start på dagen, er vi så heldige og ha over 20 grader her idag. Så jeg har selvsagt ligget som ett slagt ute i hagen og slikka sol. Ellers så har jeg vært ute på en deilig joggetur med Max og spist is med vertsbror Myles. Love it! Tanken på at jeg skal tilbake til Norge om ti dager, er svært deprimerende. Regner med det er tonnevis med snø og kulde.. 

Hva gjør du idag? 

Summer is upon us

24.03.2012 @ 21:23 Hverdag 6 kommentarerHer i Wolverhampton har det vært 20 grader, sol og skyfri himmel. Vi har spist is og virkelig bare tatt livet med ro. I morgen forlater vår kjære Seung oss, noe som er helt forferdelig. Vertsbror Seung har virkelig vært den beste broren jeg noen gang kunne bedt om å få her. Så det er utrolig trist at han må dra.. Vet helt ærlig ikke hva jeg skal gjøre uten den gutten. My "love" of my life. Min bedre halvdel. Min soulmate 

Hvordan har været vært der du er? Hva har du gjort idag?

Mothers day 18032012

18.03.2012 @ 02:16 Hverdag 1 kommentarDet er morsdag her i dag, og jeg fant ut at jeg skulle gjøre noe litt andeledes. Istede for å kjøpe blomster, plukka jeg dem selv. Kanskje litt gammeldags, men vet at mødre setter mer pris på gaver som er lagt litt arbeid i, istede for ferdig laga ting som egentlig ikke betyr så mye. Dette er forresten i fra meg og Seung, men han er som sagt i London ut helga, og fikk derfor ikke muligheten til å være med. Men, navnet hans er godt plassert i kortet.

Hva gjorde du til morsdag? Ja, er fint klar over at Norge har en annen dato. Og blomstene over var forresten til min vertsmor Jayne. Til min orginale mamma sendte jeg en stor gave hjemover med noen små ting + at laget jeg ett søtt avisinnlegg til henne, som du kan lese her

My day in Birmingham

13.03.2012 @ 20:05 Hverdag 2 kommentarerVar ferdig 11 idag, takk gud for det. Dro rett til Birmingham med vertsbror Seung etter College og vi har vært der siden. Kom hjem for bare en halvtimes tid siden og har endelig fått roen i meg. Sliten blir man - det skal være sikkert og vist! Hva har du gjort idag? 

A perfect Sunday

11.03.2012 @ 19:20 Hverdag 3 kommentarer

A perfect day ute i solen, men søte små og deilige 16 grader. Perfekt søndag! Har ikke følt meg så veldig bra i det siste og har derfor vært mye ut å inn hos legen. Dette skyldes derfor fraværet på bloggen. Men bort i fra det, så er alt veldig bra! Været har vært nydelig for tiden, det har vært mye glede og ikke minst så ser jeg veldig fram til å dra hjem en tur til Påske. Til å spise norsk mat, være med venner og ikke minst å møte familien igjen. Som forresten bare er 24 dager til! 

Hva har du brukt Søndagen din til? 

The woman in black

05.03.2012 @ 02:01 Hverdag 4 kommentarer


Jeg vet dette er et realt glansbilde, men her ser dere iallefall resutlatet etter farginga. Veldig rødt, men jeg begynner å like det nå!

Jeg og vertsbror Seung dro på kino ikveld. Vi så filmen the woman in black, som forresten var helt amazing! Veldig bra film, og ikke minst skummel. Var flere ganger hvor jeg bare ville søke dekning under kino setene. Men den var døds bra! Anbefaler den på det høyeste.. 

Hva har du gjort ikveld? Sett den? 

Gårsdagen

04.03.2012 @ 17:54 Hverdag 3 kommentarer
I går dro jeg til Walsall med Valeria og Maria. Været var nydelig, plassen var kjempe fin og vi hadde en utrolig herlig dag. Senere på dagen farget jeg og Valeria håret mitt. Denne gangen ble det en veldig rød farge. Mørk rød faktisk! Ellers så dro jeg å Valeria ut å spiste, noe som var veldig koselig. Føler det er lenge siden jeg har koset meg såpass mye, så jeg sier meg fornøyd med gårsdagen. Tror jeg trengte litt glede til tross for alt som skjer nå. De jentene er bare de beste!

Legger med resultatet senere! Hva brukte du dagen i går til?

Ice skating and evening plans

26.02.2012 @ 01:13 Hverdag 2 kommentarer

Dagen i dag har vært veldig effektiv. Kjæreste Molly "moo" fylte hele fem år og vi dro derfor en hel gjeng til Telford for å stå skøyter. Til tross for hele 19 grader å sol, ble det skøyte forhold alikavell. Telford har nemlig en innendørs (ganske stor) skøyte "park" hvor du betaler noen få quid for å være der hvor lenge du måtte føle for det. Utrolig morsomt! Ellers idag har noen av jentene vært over her for å spise natchos sammen med meg. Geysa fylte hele 20 for en ukes tid siden, og i å med at både jeg og Valeria var bortreist på dette tidspungt, planla vi en etterlengted bursdagsfeiring idag. Bedre sent enn aldri, right? 

Og bare for å nevne kvelden i går, så ble det en veldig koselig kveld alikavell. Jeg var forberet på en lang fredagskveld med nesa nedgravd i eksamen papirene. Men slik ble det heldigvis ikke. Lina og Nora (som er vertsfamiliens gamle studenter) er nå over her på besøk fra Japan og Tyskland. De hadde planer om å dra ut å spise så jeg og vertsbror Seung hengte oss på. Så til tross for herlig selskap og god middag, ble det en vellykket kveld alikavell. Nå har jeg dessverre to eksamener å pugge til, så jeg regner med det blir en lang søndag i morgen. 

Hva har du bedrevet dagen din med? Har du noen eksamener å lese til? 

Yesterday's pictures

24.02.2012 @ 16:56 Hverdag 4 kommentarerDagen i går var helt fantastisk. Vi hadde hele 19 grader, sol og skyfri himmel. Utnyttet derfor dette med to timer vell fortjent trening, ettefulgt med deilig lunch og noen timers tid ute i solen. Lovely, ikke sant? 19 grader i slutten av Februar, hvor fantastisk er ikke det? Ellers idag har vi også hatt nydelig vær. Har tilbringt to timer på gymmen idag og, men etter dagens resultat kan jeg knapt kjenne rumpa. Styrke trening er jaggu effektivt! Jeg skal forresten være flink jente å sette meg ned med lekser idag, på selveste Fredags kveld. Har en del å ta igjen + at jeg har to eksamener jeg må øve til. 

Hva har du gjort idag? Planer for kvelden?

I'm not o-fucking-key

22.02.2012 @ 20:18 Hverdag 2 kommentarer17 things every woman should say - at least once

19.02.2012 @ 23:44 Hverdag 1 kommentar

1. "In the warderobe, quick!" Because jumping out to scare your friends is funny at any age.

2. "It's not me, it's you" Because sometimes a bad date needs to know the truth.

3. "I'm not wearing any knickers." Even if you are. Men's reactions are hilarious. Weirdos. 

4. "Don't you know who I am?" Because there's a tiny chance they might actually think you're famous.

5. "I'm so sorry I never called..." When you run into a guy who didn't call you.

6. "I WON!" Whether it's millions on the lottery or first prize at karaoke, every woman should taste victory once. 

7. "I'll send my car to pick you up." We want to say this when we're 55 - to a hot date who's 25

8. "I don't care if peope are watching." Want to snog his face off at the theatre? Go for it.

9. "Thanks, I build it myself." Your dream house or an ikea coffiee table: major kudos. 

10. "I'll get my people to call your people." Usually uttered by the Hollywood set - but far funnier said dedpan to your best mate.

11. "He's not my usual type, but..." You don't know it yet, but you'll probably end up marrying him.

12. "I'll have the lobster" Double cool points if you're paying the bill yourself. 

13. "What are you doing down there?" Some men need a little directions in bed. Others need Very. Clear. Instructions.

14. "Cut it however you like." Your stylist will love you, you'll feel super brave - and it will grow back.

15. "Are you sure this is cooked properly?" Shortly before you come down with food poisoning. In future, you'll trust your instincts.

16. "Life's too short to stuff a mushroom." Why be a domestic goddess when you could be out having fun? Ditto making your own pastry and baking your own bread. Enough!

17. "I love you, but I love me more." The classig Samantha Jones break-up brush-off. Follow with a swift exit, leaving just a whiff of expensive perfume. 

Today's pictures

03.02.2012 @ 15:44 Hverdag 1 kommentarTil tross for de usle 6- vi hatt idag, så har vi hatt en helt nydelig dag! Virker overhode ikke så kaldt og solen skinner som aldri før. Dette gjør meg bare enda mer glad. Glede, glede og enda mer glede. Utnyttet derfor dette litt ekstra og tok med meg Max til parken, hvor han stor koste seg! Bare elsker slike dager. Og spesielt nå som det er fredag!! Hva synes du om bildene? 

I can't remember what it's like to not be tired

02.02.2012 @ 20:30 Hverdag 2 kommentarer

Den siste tiden har i seg selv vært utrolig tung. Jeg har følt for å være alene, tenke og rett å slett bare holde meg unna folkemengden. Har hatt søvnløse netter og tunge skoledager. Ettersom at jeg bare har to timer skole har jeg brukt mye av tiden min på soving. Dette forekommer selvsagt av en grunn. Som dere alle vet, er 22 Juli blitt til en dag vi alle vil huske. Nå 22 Januar, var det hele seks månder siden vår kjære Espen gikk i fra oss. Hele seks månder siden vi alle mistet nære og kjære. Noe som er helt uvirksomt! Det virker overhode ikke som om at det har gått hele seks månder, med tanke på hvor jeg er idag. Jeg er fortsatt på det statiet hvor ting ikke har gått helt opp for meg. At alt dette bare var en drøm.. 

Men til tross for det, har jeg nå brukt snart to uker på å sørge. Vil si det er en slags 'deppresjon' som kommer å går når den selv vil. Utrolig kjipt med tanke på at det ødelegger meg å humøret mitt. Noen dager går det ganske bra og jeg kan tenke mye på dette uten at jeg braser i gråt. Andre dager derimot er veldig mye verre! Jeg kan ha dager hvor jeg aller helst bare vil holde sengen og være for meg selv, mens andre dager er jeg i tipp topp humør og tenker "positivt" angående dette. Når jeg sier positivt, mener jeg selvsagt minner vi har skapt sammen, at jeg fikk sjansen til å bli kjent med han, and so on. Det er helt ubeskrivelig hvor mye dette har gått inn på meg, det at det kan påvirker noen så sterkt. Jeg regner med jeg vil få en masse comments på at "han var bare en du delte hus med" , "du kjente han knapt" and so on. Men der tar dere feil. Greit at dere ser på det slik - men for all del, det at dere skal komme med en masse frekke commens når jeg er sønder knust angående dette, blir totalt uakseptabelt. Jeg brydde meg om Espen. Og jeg så på han som min egen bror. Så og si ingen av dere vet hva jeg gikk igjennom når vi flyttet hver vår vei. Vi delte minner, opplevelser og andre fantastiske ting sammen, så ja.. Jeg skal bruke tid på å komme meg igjennom dette. Jeg har det overhode ikke travelt, for han vil for alltid være i mitt hjerte. Så please, spar dere bryet med å komme med slike kommentarer. Det blir bare alt for dumt! En hver person reagerer forskjellig. Det at jeg trengte psykolog og hjelp de første måndene er for meg helt normalt. Jeg har alltid vært en psykisk sterk person og har selv taklet ting alene. Ettersom dette var en veldig mye større belastning, følte jeg trang for hjelp og valgte den vei å gå! Jeg håper dere nå ser mitt synspungt av saken, istede for å komme med uhøflige kommentarer stadig vekk. Det går virkelig inn på meg og det ødelegger rett og slett bare enda mer. Vis hensyn og spar deg bryet!

My day in Birmingham

14.01.2012 @ 00:07 Hverdag 6 kommentarer
Valeria tok seg også en kjapp en på BK. Vanlig dag, med andre ord.. 


Jeg der i mot valgte ett litt sunnere alternativ.. Har hatt en awesome dag. Tilbringte først litt kjedelig tid på skolen, etterfulgt av at jeg og Geysa dro ned til byen en tur, før Valeria kom senere. Vi dro deretter til Birmingham på ♥ shopping  . Viser innkjøp osv i morgen! I morgen er forresten planene å dra på kino med Chris, ellers skal jeg ned til byen igjen å møte noen venner. 

Hva har du gjort idag? 

Mål for 2012

08.01.2012 @ 14:51 Hverdag 7 kommentarer


#1, trening!

Hoved prioriteten for 2012 er definitivt trening. Har selv vært utrolig flink med treningen nå de siste årene. Men å øke trenings nivået, kravene og inspirasjonen mer er noe jeg virkelig vil! Hadde vært deilig å for en gangs skyld vært klar for bikini sesongen. 

#2, sunnhet!

Har man i hovedsak ett ønske om å bli fit, kan sunnhet være ett veldig godt alternativ. Har aldri vært veldig usunn av meg, men i år skal jeg enda ett hakk opp på lista å legge i fra meg alt av uvaner når det kommer til mat! YES, I said it! Nå skal virkelig kostholdet mitt på topp! 

#3, økt selvbilde 

Har alltid hatt dårlig selvbilde av meg selv. Har alltid hatt lyst å være som alle andre. Slank, naturlig pen og ikke minst likt av andre. Noe som dessverre ikke har vært en suksess i mitt liv. Jeg har nå insett realiteten av det å være født med rødt hår og har derfor valgt å beholde det. Jeg har også kuttet ned bruket på selvbruning og sminke, i ett håp om at venner og familie vil like meg for den jeg er. 

#4,  the man of my dreams 

This year, is my year!
Så i år har jeg ett sterkt håp i å finne drømme gutten. Er det noe jeg virkelig ikke klarer å leve foruten, så er det følelsen av å ha noen der, uansett hva! En som tar vare på deg, hjelper deg og er der for deg.  

#5, appreciate the little things

Er det noe jeg virkelig skal i år, så er det å sette pris på små ting. Det kan være alt i fra ett takk fra en fremmed, til ett kyss på kinnet. Hva enn det måtte være, skal jeg i år være takknemmelig for hver en av dem! 

#6, reise

Er det noe jeg virkelig vil, så er det å reise. Jeg vil oppleve nye plasser, kulturer og skape nye minner. Jeg har i allefall ett mål om å få reist så mye som overhode mulig. Og desto tidligere jeg starter, jo lengre kommer jeg i verden! Noe som virkelig er verdt det, ut i fra min mening. 

#7, get another tattoo

Dette er vell ikke helt ett mål for 2012, men mer ett ønske for å vise hvor mye jeg verdsetter enkelte ting. Tok ei tattovering sist torsdag, og jeg er definitivt veldig fornøyd med det. En veldig enkelt tattovering, som for meg betyr veldig mye! 

#8, bruke mer tid sammen med familien!

I år skal jeg virkelig bruke mer tid sammen med familien. Verdsette de minuttene, dagene å årene som er igjen. Man vet tross alt ikke hva som kan skje!

#8, konsentrere meg på skolen å bestå eksamen!

Jeg skal i allefall prøve!
Starter skolen førstkommende mandag, and i'm ready to do my best! (holder garantert ut en månde før jeg går lei).. Er det noe jeg ikke er brukbar til, så er det skole og lekser. Jeg er ikke en person som overhode klarer å sitte i ro å konsentrere meg. I got to much energy. Men selvsagt, det er verdt ett forsøk! Skoler i England er som sagt waay much bedre enn i Norge.

#9, memories! 

2012 is going to be the year of memories! 

#10, få drømmekroppen

... Er i allefall lov å håpe.. 

#11, holde på venner jeg ikke kan leve foruten

Er det noe jeg ikke kan leve foruten, så er det ekte vennskap. Bestevenner som alltid er der for deg, uansett hva. Jeg har selv opplevd å miste noen, som jeg tidligere trodde var en av mine beste. I år er det ingen unntak! Jeg skal virkelig ta vare på dem jeg har. 

#12, fashion

This year, i'm gonna follow the trends. I live in England, it's cheap anyways.. 

#13, oppnå indre drømmer

2012 skal bli ett år av oppnådde drømmer!!

#13, keep in touch

with my host family!
Jeg har nå lovet meg selv å aldri miste kontakten med venner, familie og klassekamerater jeg har her i England. (gjelder selvsagt hjemme og) 

#14, stay positive

Virkelig! Skal være så positiv som overhode mulig i år

#15, be myself

Er selvsagt mange flere "mål for 2012", men dette var hva jeg kom på akkurat nå! 

2012 wishes

31.12.2011 @ 21:05 Hverdag 4 kommentarer
What do you wish for 2012? 

En koselig kveld med venner

30.12.2011 @ 21:30 Hverdag 0 kommentarerHadde en fantastisk kveld i går, sammen med herlige mennesker. Både jeg og Chris, er nå hjemme i jula, så det var ekstra koselig å kunne tilbringe en hel kveld sammen med venner vi lenge har savnet. Merker jeg har savnet enkelte personer mer enn hva jeg tidligere hadde trodd. Noe som er utrolig deilig i grunn! Merker også at det skal bli utrolig deilig å dra tilbake til England. For merkelig nok, så trives jeg veldig. Anyways.. Så håper jeg det blir flere slike kvelder. Love it!

Home sweet home

20.12.2011 @ 19:51 Hverdag 1 kommentar

Vet jeg ikke har gitt noen respons siden jeg dro hjemover, men det har vært sykt travelt og kaotisk siden jeg ankom norsk jord. Det bet ble en 16 timers lengre tur enn hva som var planen. Tidlig fredags morgen tok jeg bussen Wolverhampton - Manchester som tok bare to timer, slik at jeg ankom Manchester med god tid. Jeg fikk til og med hele tre timer på flyplassen der, før vi fikk gå om bord på flyet. Og med min flaks, ble selvsagt flyet hele tre timer forsinket. Og det værste av alt, vi satt inne på flyet! Og da ble jeg selvsagt forsinket til mitt neste fly Oslo - Bodø. Eller, forsinket og forsinket.. Var bare to minutter for sein for innsjekking av baggagen og fikk derfor ikke være med på flyet hjemover. Og er det en ting som jeg virkelig hissa meg opp for, var det at flyet var hele tjuefem minutter forsinket. Så da hadde jeg hatt nesten en times tid på å komme meg inn sikkerhets kontrollen og fram til gate'en. Anywayw, jeg ble stående på gardemoen i telefon med mamma. Hvor jeg flere ganger prøvde å få hjelp fra selve flyselskapet (Norwegian).. Men fikk verken hjelp eller medfølelse. Neste fly gikk ikke før søndags kveld (!!!!) og jeg kunne selvsagt ikke bli boende i Oslo alene i tre dager. Hva forventer de at ei 17'års gammel jente skal gjøre da liksom? Jeg var helt alene, uten at de overhode hjalp meg videre. Mamma klarte heldigvis å få fikset med tog billetter Oslo - Trondheim på hele syv timer, og Trondheim - Bodø på hele ti og en halv time. Så jeg tilbringte hele sytten timer på tog, istede for en og en halv på fly. Jævla dritt Norwegian (unnskyld språkbruket) men jeg var rett og slett pist. Hadde liksom gleda meg som en gal for å få se mamma og dem igjen, og forventningene var selvsagt kjempe høye. Og til min store fortvilelse ble jeg sittende over ett halvt døgn mer. 

MEN, nå er jeg endelig hjemme. Kom hjem halv seks på lørdags kvelden og fikk knappen noen timer sammen med mamma før det bar videre ut på fest med venner. Veldig koselig! Nå har jeg brukt de siste dagene på å møte venner å bruke tid med familien. Så forbanna deilig 
♥ 

4 days!

12.12.2011 @ 23:05 Hverdag 1 kommentar
 to go!

Sleepover!

11.12.2011 @ 17:26 Hverdag 1 kommentar

Hadde overnattings besøk av Valeria i natt, noe som var kjempe koselig! Vi tilbringte hele kvelden i går sammen, med både film og taco! Noe som forresten falt i smak hos henne. Ellers har vi bare slappet av i dag, spist og rett å slett bare tatt livet med ro. Fredagen var i seg selv litt for heftig, så en avslappet søndag var mer enn veldig fortjent! Vi er også begge blitt rammet av den så alt for kjente - influensa'en - fuck that shit! But who cares? We're wild and freee

It's the times we're so crazy, that people think we're high. it's the times we laugh so hard, that we can't help but cry. It's all the inside jokes and "remember when's". Those are all the reasons that we are best friends! 

Merry Hill

06.12.2011 @ 00:49 Hverdag 1 kommentar

Dagen i går var totalt avslappende. Tok meg en joggetur ut på kvelden, ellers så slappet jeg bare av, så noen filmer sammen med vertsbror og tok livet helt med ro. Vi var begge helt gå'en etter London turen og vi begge følte for en avslappende dag. Vi lagde forresten også taco, som er blitt familien's store favoritt! Ellers idag har jeg hatt to timer med Engelsk. Virkelig intrisangt, eller hva? før turen fortsatte til Merry Hill. I seg selv var kjøpesenteret veldig mye større enn vårt her i Wolverhampton, men av en eller annen grunn, så var det nesten for stort. Tror vi gikk oss bort nermere tre ganger.. Lite fun as! 

I morgen må jeg ned down town og få fikset bursdag's gave til Valeria, som forresten fyller 17 nå Fredag som kommer. Da blir det også koselig selskap ettefulgt med bursdag's party! Noe jeg nok en gang ser veldig fram til. Ellers, så skjer det vell ikke så utrolig mye før fredag. Tror kanskje vi tar oss turen til Birmingham om vi .. gidder! Mest sansynligvis med metro, this time! Sist gang vi tok buss dit, var det noen som røyket Cannabis på bussen !!!! Makan til frekkhet.. Vi endte selvsagt med å forlate overetasjen på bussen og fant oss heller plass nede. 

Og en ting til.. Har laget meg selv en veldig fornuftig adventskalender i år! Skal nemlig jogge 45-50 minutter hver dag fram til julaften nå, hvor jeg hver dag øker tempoet. Altså - jeg minsker minuttene for hver dag som går. Utrolig nok er kondisen min i ganske god form etter en sommer uten trening, pga en skade i ett kne. Men nå går ting oppover igjen! Jeg er happy - happy - happy'eereee! 

   
Slenger med ett bilde i fra den så kalte "underground" sammen med vertsbror i fra Thailand

The first of December

01.12.2011 @ 00:48 Hverdag 3 kommentarer

I admit, I really miss how things used to be.
But I can also admit, that I've accepted the fact that things changed. 

 First, I was like this..


.. and then I was like this.. and then I actually realized that it's only 16 DAYS (!!!!!) to I'm going home.. 
LYKKE!


16 dager! Har ikke ord.. Går bare rundt som en idiot å smiler hele dagen. Er så utrolig lykkelig!!!! 

SMILE

29.11.2011 @ 00:56 Hverdag 3 kommentarer

Nå har jeg utrolig mye planer fremover. Og sammen med alt som står under skal jeg også få tid til venner, kino og diverse andre ting. Elsker at jeg har tiden til mere nå. Hjelper så sykt på humøret! Har også fått mange flere venner nå som jeg har hatt mere "tid" til diverse andre ting. Noe som gjør alt enda bedre! Wii.. I'm so happy right now!!

1.
Manchester med Valeria 

2. London sammen med vertsbror, Seung!

3. Birmingham med Valeria.. One more time

4. Valeria's birthday
 party! 

5.
NORWAY from 16th December to 6th January 

6. Russefest med venner!! 

7. Nyttårsfest

8. Edinburg med EF - organisasjon (Skottland for dere som ikke skjønte det)

9. DUBLIN! 

10. Venne trip til London! 

11. My eighteen birthday!! Can't waait


SO FREAKIN' HAPPY! 

Three months in England

25.11.2011 @ 13:44 Hverdag 2 kommentarer

I dag er det akkurat tre måneder siden jeg flyttet til England. Det er tre måneder siden jeg måtte si farvell til familie og venner. Som akkurat da, var helt grusomt! Jeg opplever til tider at jeg angrer på at jeg dro. Men samtidig, så er jeg utrolig takknemmelig for å få sjansen til å oppleve dette. Det er en så fantastisk opplevelse! Har virkelig ikke ord om hvor mange fantastiske mennesker jeg har møtt. Og hvor mye fint jeg allerede har fått oppleve! Og sist - men ikke minst, familien jeg bor sammen med. De er fantastiske mennesker - tvers igjennom! Kunne aldri drømt om å bli plassert i en bedre familie enn the isherwood's. Er blitt så utrolig glade i dem. Kan virkelig ikke se for meg at jeg en dag - må dra i fra dem (som mamma sier; aldri ta sorgen på forskudd)..


Nå er det forresten bare tre uker til jeg setter meg på flyet hjem. Noe som er en utrolig god følelse! Gleder meg som en gal til å få se venner å familie. Bare tanken på at mamma vil stå på flyplassen, klar for å gi meg tidenes klem, er det jeg gleder meg mest til! 

Four moths since 22th July

22.11.2011 @ 20:16 Hverdag 0 kommentarer

I dag er det en av de dagene, hvor jeg aller helst bare vil grave meg ned under dyna å aldri komme fram igjen. Jeg vil rett og slett bare dra langt vekk. Leve for meg selv. Minnes over alt godt, positive tanker og følelser. Det er nemlig 22 November idag. Som vil si at det er akkurat fire måneder siden vår alles kjære Espen gikk i fra oss. Det er hele 16 uker siden vi mistet en del av familien. En bror, en sønn og ikke minst noen's barnebarn. Den elskbare gutten ble bare dratt i fra oss, helt ut av det blå, av et menneske så grusom som få! Jeg er fortsatt speakless, og har derfor ikke hatt ord nok til å i det hele tatt dele en eneste tekst på veggen hans, minnesiden eller til resten av familien. Jeg har vært helt for meg selv. Delt mine egene tanker med meg selv og sperret så alt for mye inne. Noe som nå påvirker meg uendelig mye. Jeg prøver.. Virkelig! Ingen vil aldri kunne erstatte minnene, tankene og følelsene jeg har rundt den gutten. Er så utrolig mye jeg husker, som alltid gir meg ett smil om munnen. Den gutten var full av liv og glede. En real gledesspreder! Noe som for alltid vil være i tankene mine. 

Jeg savner deg "lillebror" .. Hvil i fred! Du vil for alltid være en stor del av meg 

Christmas town

22.11.2011 @ 00:56 Hverdag 1 kommentar

Tilbringte lørdagen min i Birmingham på en real shopping runde. Har heldigvis fått handlet inn det meste av julegaver nå. Nå trenger jeg bare å plokke med meg diverse småting som familien hjemme vil ha i fra England..

Elsker at julen nermer seg.
Du tilbringer mye tid med familien og feirer en spesiell høytid med de personene du verdsetter mest. Elsker alt som har med julen å gjøre. Nå mangler bare snøen...

Et liv uten mening

20.11.2011 @ 23:15 Hverdag 10 kommentarer

De av dere som har fulgt bloggen min over lengre tid. Har opplevd og lese mye om depresjon, sorg og fortvilelse. Jeg har delt tunge tanker, aggresjon og vonde setninger. Jeg har helt ærlig fortalt dere rett ut om hva jeg har opplevd opp over årene og hvor mye dette har preget på meg.. 

Som liten opplevde jeg at foreldrene mine flyttet i fra hverandre, hvor jeg selv måtte bestemme hvor og hvem jeg ville bo med. Noe som en hver kan tenke seg til at ikke er er morsomt valg. Du velger faktisk imellom dine egene foreldre. Noe som enkelte foreldre ville tolket feil. Etter som årene gikk, ble det også nye partnere involvert og jeg måtte igjen flytte i fra venner og kjære. Jeg måtte bytte skole, klasse kamerater og miljø. Hvor jeg atter en gang, fikk dritt slengt i tryne ang håret. Jeg er - som dere alle vet - født med rødt hår. Også kalt ginger. Som igjen ikke har gjort oppveksten min til noe fint. Jeg fikk dritt slengt i trynet bare fordi at jeg var anderledes. Og som jeg har sagt før - jeg kan ikke gjøre noe som helst med det. Ja, jeg kan farge håret. Noe jeg har gjort siden jeg var 13, som i ettertid har preget pengeboka veldig. Så nå som jeg har insett at mitt naturlige røde hår er andeledes, fint og spesielt. Har jeg valgt og beholde det. 

Etterhvert som årene gikk, opplevde jeg noe en hver jente prøver og unngå. Nevner ikke detaljer her, men det har vært ett direkte helvette i ettertid (Unnskyld ordbruket).. Jeg følte meg mindreverdig atter en gang. Jeg fikk hverken hjelp eller støtte igjennom dette, og valgte å ta ansvar for dette selv. Jeg prøvde og ta tilbake livet mitt og starte på nytt. Noe som gjorde at jeg fikk sjansen til å møte verdens herligste person, som i ettertid ble verdens mest fantastiske kjæreste. Noe som virkelig gjorde livet mitt bedre. Jeg fikk endelig oppleve glede igjen. Og ikke minst følelsen av å elske noen. Alt var perfekt helt til sommeren 2011 kom. Jeg mistet gutten som gjorde meg glad og gikk inn i den såkalte "deprisjons tiden" igjen. Dette ødela virkelig store deler av meg. Jeg gjorde ting jeg aldri burde ha gjort. Noe jeg i ettertid har angret veldig på. Og i alt dette mistet jeg også jenta i mitt liv. Hun har vært den jenta som alltid har fått smilet om munnen på meg. Hun var som en søster for meg. Den jenta kapra virkelig en av de største plassene i hjertet mitt. And now, she's gone. Noe som var hennes eget valg. Men jeg skal ærlig innrømme at jeg savner henne. Og jeg kunne gjort hva som helst for å få tilbake hva vi en gang hadde.. 

Og for dere som tror at sorgen slutter her og nå - så tar dere feil. Kort tid etter fikk vi alle høre sorgen om hva som skjedde på Utøya den 22 Juli. Hvor mange nydelige personer mistet livet sitt. Hvor også min bror var en av dem. Vi mistet en bror, en sønn og ett barnebarn. Og enda en gang gikk livet mitt rett nedover. Jeg brukte timer, dager og uker på og gråte meg selv i søvn. Jeg hadde mistet to av dem jeg virkelig kunne treng og tilbringte heller tid med personer som jeg knapt kjente. De er fantastiske personer - tvert igjennom! Jeg hadde aldri klart dette uten dem. Men min bror var fortsatt gone. Jeg dro i min første begravelse, til min egen bror, bare en uke før jeg flyttet hit til England. Jeg flyttet i fra all sorg og smerte. Jeg var helt alene, redd og ødelagt. Og ikke nok med det, jeg ble plassert i en familie som ikke i det hele tatt brydde seg om meg. Vi kom ikke overens og jeg tok valget om å bytte familie. Noe jeg ikke angrer ett sekund på. Jeg går nå til psykolog hver mandag, og får hjelp fra familien jeg bor med om hva enn det måtte være. Nå igjen er det dessverre over med meg og kjæresten. Og jeg føler meg igjen fullstendig tom og ødelagt. Han er gutten i mitt liv. Og jeg ser virkelig ikke for meg livet uten han. Jeg vil ikke på skolen, være sosial eller tilbringe tid med andre. Jeg vil allerhelst bare grave meg ned under dyna og gråte meg til søvn. 

Men jeg prøver nå og se positivt på livet mitt. Jeg prøver og ha motiverende tanker og en positiv holdning. Akkurat nå gleder jeg meg bare til å dra hjem til jul. Hjem til min kjære mamma. Som forresten er verdens mest fantastiske person. Jeg vet virkelig ikke hvor jeg ville vært idag om det ikke hadde vært for henne. Hun har støttet meg når jeg har trengt det mest. Noe jeg virkelig setter pris på! Hun ga meg en skulder å gråte på når jeg var på mitt verste og hun hjalp meg opp igjen med bare oppmuntrende ord. Jeg verdsetter den dama som om at hun var gull verdt. Hun er verdens mest fantastiske kvinne og ikke minst verdens nydeligste! Så for dere som tror at livet deres er forferdelig bare på grunn av en liten ting - tro om igjen. Det vil alltid være noen som opplever noe som er ti ganger verre en deg. Så istede for å klage på livet ditt, ta heller vare på det du har, for ingenting varer evig. 

I could need a little bit of this right now

12.11.2011 @ 20:32 Hverdag 1 kommentar

                                   I'm sorry!

06.11.2011 @ 13:11 Hverdag 7 kommentarer

Den siste tiden her har vært utrolig avslappende. Jeg har rett og slett ikke giddet og blogget om noe. Har uansett ikke hatt inspirasjon til og ta bilder, og da føler jeg at jeg ikke "tilfredstiller" dere på noen måte. Som bare blir for kjedelig. Så har valgt og ikke blogge av den grunn. 

Det har faktisk vært ganske mye og ta bilder av. Jeg har bare rett og slett ikke giddet! Med andre ord - rein latskap. Men jeg kan love dere nå at det skal jeg endre på. Er det noe jeg vil, så er det og ha flere tusenvis av minner når jeg drar hjem. Og jeg burde begynne og nyte øyeblikkene mer nå. Har jo tross alt vært her i tre månder snart. Som for meg - er veldig lenge! Og for dere som synes det er utrolig morsomt og kommentere stygt ang. håret mitt - jeg skal forresten farge det rødt igjen. Nei, jeg er overhode ikke stolt over den røde fargen jeg har, men jeg har lært meg og leve med den. Det er ingenting jeg kan gjøre for og få den vekk - eller byttet den ut, på noen måte. Noe som selvsagt ikke er morsomt for meg. Så peeps, jeg har innsett fakta og bestemt meg for og få fargen min tilbake. For jeg bryr meg fint lite om hvor mye dritt du/dere slenger. Jeg er den personen jeg er, og jeg kan dessverre ikke gjøre noe med det. Så please, get a life! Det at du slenger dritt, gjør ikke deg penere : )

Half term almost over

30.10.2011 @ 18:17 Hverdag 2 kommentarer

Jeg har hatt høstferie i over en uke nå, og jeg har nesten ikke blogget.. Not good! Har bare hatt en masse andre ting og gjøre. Har møtt en del venner og jeg har koset meg sammen med den nye vertsfamilien min. Rett og slett bare tatt livet med ro! Ganske deilig igrunn. Følte jeg trengte det etter alt stresset med at jeg ikke fikk byttet familien min. All deprisjon er nå long gone. Takk gud for det.. 

For noen dager siden fikk hunden vår Max, en allergisk reaksjon mot noe. Vi er veldig usikkre på hva det var, men vi tror det var gulleroten som minste gutten i huset ga han. Den var forresten varm, så kan jo selvsagt vært derfor. Men uansett, hele han ble helt opphovnet i annsiktet. Stakkars snusken fikk sove på mitt rom den natten. Var så utrolig redd for at han skulle bli verre. Synes så synd i han. Ingen av oss sov noe spesielt den natten. Heldigvis for at han begynte og bli bedre etter tre den natten. Vi tok han også med til dyrelegen, for dere som lurte : ) 

Ellers har vi fått fikset uthuset, så snart kan jeg endelig krype inn i uthuset, høre på regnet og lese en bok. Ah, skal bli så deilig og slappe av der.. 


Altså, greia har alltid stått der. Men de har fikset det finere inni den. Så nå mangler bare noen møbler før den endelig kan bli tatt i bruk! 

Hva har du gjort den siste uken?

Favourite Park

26.10.2011 @ 16:47 Hverdag 1 kommentar

Nydelig! Går hit med hunden vår Max hver eneste dag. Her får han løpe fritt akkurat som han vil. Må være litt av en befriende følelse, sånn egentlig. Tror dette er favoritt plassen til Max.. Noe jeg godt skjønner! Er jo kjempe nydelig..

Sick of bein' sick

07.10.2011 @ 18:49 Hverdag 4 kommentarer

Jeg er syk idag, så dette er hva jeg skal tilbringe dagen min med. Skal grave meg ekstra godt ned i vogue bladet mitt og håpe på at jeg blir bedre i helga. Er utrolig lei av og føle meg syk og slapp, så jeg synes virkelig ting kan ordne seg nå!..  

Hva er dine planer for dagen? 

27 grader og sol

29.09.2011 @ 23:10 Hverdag 1 kommentarHerregud, dette er bare helt sykt! Var på tur til skolen idag, og det var knappen før halvparten av bussen fikk puste anfall. Da jeg kom meg bortover til skolen, sto hele, da mener jeg hele (!!) skolen utenfor skolen. De fortalte meg at det har vært den varmeste dagen hittil, så seint på året. Det er jo faktisk sykt. Det har forresten vært helt vindstille idag, så dere kan jo tenke dere for en hetebølge som tok over Wolverhampton idag. 

Tok meg også friheten til å forbrenne litt ekstra kalorier da jeg kom hjem. Tok meg en ganske så lang joggetur i solen. Og jeg kan med hånden på hjertet si at det kjente ut som jeg skulle dø av astma anfall for hvert skritt jeg løp. Men deilig var det! Føler meg allerede ti kilo lettere.. Er meldt like varmt i morgen, bare med mer vind!! Takk gud for det. 

Hvordan er været der du er?

15 facts about England

25.09.2011 @ 19:42 Hverdag 3 kommentarer

Etter bare litt over en måned i England, har jeg allerede lært meg en del om den engelske kulturen. Jeg har opplevd uvaner og blitt vandt til nye vaner. Noen vaner kan være ganske så ok i grunn, mens andre vaner kan være helt på trynet.Noe av dette du allerede viste? Noe jeg har glemt?

Pakke i posten!

24.09.2011 @ 18:00 Hverdag 0 kommentarer

(Dette innlegget skulle egentlig vært postet for noen dager siden) Dette inneholdt pakkenÅh! Snille kjæresten min hadde sendt dette nedover til meg. Jeg som holdt på å bli gal av å ikke spise taco. Er definitivt det beste jeg kan spise! Elsker den gutten.. 

Just another day

21.09.2011 @ 01:08 Hverdag 3 kommentarer

Enda en skoledag over, å jeg er like utslitt som vanlig. Har hatt problemer med hodepine i det siste, noe som virkelig ikke gjør seg godt på skolen. Klarer verken å konsentrere meg eller få med meg hva som skjer. Tror dette har med at jeg stresser for mye. Innleveringer, skole, papirer, mer papierer osv. Synes det kan bli mye i lengden, noe som det allerede har blitt. Heldigvis for at kjæresten oppholder meg. Han hjelper meg å holde motet oppe å gjør alltid dagene mine bedre. Hva skulle jeg gjort uten den gutten... 

Anyways, i går hadde vi besøk av så og si halve slekta til vertsmoren min. Ble skikkelig rørt da det sto to små utenfor rommet mitt med tegninger til meg. Herregud så snusk!
It made my day.. Nå er jeg så og si klar for senga. Har ikke hendt noe spesielt idag. Postet en pakke hjem til kjæresten og mamma, ellers har jeg tilbringt hele 6 timer i strekk på skolestolen. Noe som ga meg tidenes hodepine. Og igjen.. Kjæresten gjorde dagen min bra igjen! Verdens beste, uten tvil. 


                                                                            Sleep tights, peeps! ( dette er normalt å si i England)

Glansbilder

07.09.2011 @ 15:54 Hverdag 11 kommentarer

1-2....3
 

Hey you

06.09.2011 @ 23:13 Hverdag 0 kommentarer

Lite blogging idag. Men har vært stuck med skolearbeid, skole, bytur osv. Så dagen idag har vært lang og gått ganske mye i ett, egentlig. Skal bli deilig og legge seg snart. Deltok som sagt i min første time med human biology, og for å si det mildt, synes jeg det virker spennende. Men ut i fra hva læreren fortalte, er det det tyngste faget du kan velge. Og da tenker jeg tanken om at jeg kanskje burde bytte, i og med at faget er på engelsk, og jeg er still ikke verdens beste i det. Men skal prøve noen uker til. Har enda god tid på og bestemme meg! Ellers idag har jeg og Hae Jun hatt comms & culture. Som jeg rett og slett bare .. gleder meg.. til å få bytta.. Comms & Culture timen var rett og slett kjedelig. Bare masse snakk om respekt ovenfor personer og hvordan forskjeller vi har i livet. Vi fikk også en oppgave om å lage en såkalt "video" der vi selv snakker over "videoen" og forklarer om oss selv med bilder og musikk. Jeg suger i slike ting. Så har null aning om hva jeg kan finne på. Ide'er? Tips?Resten av dagen har jeg vært stuck i "human body" leksa. Jeg har også fikset enda mer papirer til skolen og meldt meg på tur til LONDON i slutten av Oktober. Can't wait!!Så jeg sier meg fornøyd med dagen.. Heldigvis for at jeg bare har tre timer i morgen!!! 
 

Church

04.09.2011 @ 17:04 Hverdag 4 kommentarerENDELIG! Tror det tok over 3 timer fra da vi ankom kirken til vi dro. Syk tanke egentlig. Er ikke normalt og bruke så lang tid, er det? Men takk gud for at denne ukas helvette er over.. 

Hva er dine planer for dagen?

Take a step back

02.09.2011 @ 18:51 Hverdag 3 kommentarer

Fucking look at yourself. You are human. You are beautiful. You are so beautiful. And you can be anything. You can be everything. Do not hate everyone because someone broke your heart, or because your parents split up, or your best friend betrayed you, the kit down the street called you fat, ugly or stupid. Do not concern yourself with things you cannot control. Cry when you need to then let go when it's time. Don't hang into painful memories just because you're afraid to forget. Let go of things that are in the past. Forget things that aren't worth remembering. Live for yourself. Fall in love. Fall out of love. Fall in love. Fall out of love. Do this over and over until you know what it really is to love someone. Question things. Tell people how you really feel. Sleep under the stars. Create. Imagine. Inspire. Share something wonderful. Meet new people. Make someone's day. Follow your dreams. Live your life to it's full potential. Just live, dammit. Let go of ll of the horrible things in your life and fucking live. And one day, when you're old, look back with no regrets. 


me, shopping and i

31.08.2011 @ 14:22 Hverdag 3 kommentarer

Tror planene for dagen i dag også er shopping. Vi skal iallefall prøve å komme oss bortover til Burmingham. Som forresten også er England's 2 største by. Så det blir forhåpentligvis mer shopping idag!! 
( ready for shopping!!)

Ha en fin dag! Hva er dine planer for dagen? 

Små ting i hverdagen

17.08.2011 @ 15:49 Hverdag 2 kommentarer                                                                                                             Hvilke små ting i hverdagen gjør akkurat deg glad?

You puts the color inside of my world

17.08.2011 @ 01:31 Hverdag 6 kommentarer

Irriterer meg sykt at jeg ikke har noe kamera å ta bilder meg! Har ikke akkurat gjort noe spesielt de siste dagene, men fortsatt. Elsker å ta bilder, så det at jeg har mista minnekortet mitt er jo virkelig en - i hverdagen. Heldigvis for at jeg skal og handle meg nytt nå snarest. Minnekortet var uansett ødelagt. Skikkelig fasinerende for dere lesere å lese, men deler det med dere uansett : ) så snill er jeg! 

Dagen i dag har bare gått ut på å slappe av. Sov hos mamma inatt, så ble en real jentekveld i går. Elsker dager som det. Er utrolig deilig og få seg litt tid med mamma, alene. Er jo ikke lenge til jeg reiser, og hun er som sagt den personen som betyr mest for meg - min beste venninne!  Ellers idag har jeg ryddet og tømt rommet, før jeg dro til Lars. Her blir det film og kos resten av kvelden! 


Har forresten også spist taco og tilbringt tid sammen med familien til Lars. Ekstra kos! 

Noen som har aning om hva slike minnekort koster? 

Sunshine!

14.08.2011 @ 17:01 Hverdag 4 kommentarerEtter uker med regn, vind og høst følelse, titter endelig solen fram i Bodø også! Noe jeg vil si er veldig fortjent, etter min mening. Uheldigvis for dette, skal Lars sitte inne å se Manchester United spille kamp. Unødvendig, spør du meg! Men hva vet vell jeg. Jeg har fått tvinga han med meg på en tur til Keiservarden ikveld. Noe han skal gjennomføre!! (!!!!) Så er litt fornøyd med dagen. Utenom den delen hvor vi begge sov - alt - for - lenge. Uvane! Dette skal endres på..

Hva er dine planer for dagen? 

♥ anniken

♥ anniken


18, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits