Festligheter

70'års dag

28.10.2012 @ 13:21 Festligheter 4 kommentarer

I går feiret farfaren min 70'års dag og hele familien ble invitert til fest. Festen ble holdt på båten "gamle salten" og vi fikk servert deilig delicious mat. Med tanke på at det bare er mamma og pappa som har møtt Simon, ble han også invitert. Er overlykkelig for at familien tok han så godt i mot og at han stor koste seg så mye i familien's selskap. 

Young, wild and free

20.05.2012 @ 20:41 Festligheter 2 kommentarer

Hadde en veldig herlig kveld i går! Helt fantastisk å bruke slike kvelder sammen med jentene. To av di desidert beste! Denne gangen sov vi alle sammen hos Geysa's, noe som også var utrolig koselig. Til tross for at jeg savna senga mi veldig. Ellers så er hele gjengen blitt syk og vi ligger all the three of us med influensa og vond hoste. Ugh, slik går det når vi vimser rundt uten klær klokka fem om natta. Vi har endelig lært! Hva gjorde du igår? 

Slapp Søndag

13.05.2012 @ 23:40 Festligheter 0 kommentarer

I dag har jeg hatt en real slaskedag. Etter gårdagens festligheter valgte jeg å holde senga ut dagen i dag. Hadde egentlig planer om å dra på kino med Andy, men dette blir forhåpentligvis utsatt til litt senere i uka. Vi var begge helt utkjørt etter dagen i går. Vell fortjent! Tror aldri jeg har dansa og vrikka såpass mye på ass'n som det jeg gjorde i går. Helt fantastisk! Trengte virkelig en slik kveld ute med jentene. Vell, jenter og jenter. Vi tilbringte max tyve minutter alene før vi hadde en haug med venz og handsome Britisk snakkende gutter rundt oss. Elsker Britiske gutter! Dem er så vanvittig sjarmerende og ikke minst goodlookin'. Thank good i'm 18 og kan dra ut å leve livet. Vi klare jo selvsagt å ende opp med å spise nattmat med noen handsome randoms. Som i grunn var utrolig koselig! Nye venner er alltids stas. Og bare for å legge på litt ekstra, så er utelivet her helt vilt! Ble helt fasinert over hvor vanvittig det er. Kan virkelig ikke sammenlignes med Norge! Og det beste er som sagt at du kan kjøpe så høy prosent du bare vil:) Ser allerede fram til neste helg!

Hva gjorde du i går? Noen spennende festligheter?

 

♥ anniken

♥ anniken


19, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits