England

Finally moving back to Norway

13.06.2012 @ 22:02 England 1 kommentar

Endelig er dagen snart her. I morgen har jeg bodd her i England i ti månder, og dagen for å flytte hjemover til Norge er endelig her. Jeg gleder meg som en gal! Men på samme tid er det utrolig trist å reise i fra nære og kjære her. Jeg har fått venner for livet, lært om den Engelske kulturen og ikke minst bodd med den mest fantastiske vertsfamilien jeg noen sinne kunne bedt om. Jeg har opplevd en masse, gått igjennom mye tungt men har alltids kommet meg på bena igjen. Er så uendelig takknemmelig for at jeg fikk sjangsen til å bo her. Og ikke minst for at mine foreldre betalte for meg. The best year of my life (so far)

 

Seven exams done, three more to go!

02.06.2012 @ 19:17 England 0 kommentarer

Å våkne opp til dagen i går, var helt vanvittig. Jeg var kvalm og følte meg overhode ikke bra. Ettersom at jeg hadde fått en ny sjangse til å ha min siste speking exam, så var jeg kjapp opp av senga. Hadde det ikke vært for herlige Linda, hadde jeg ikke fått denne muligheten. Jeg skrev sent Torsdag på en facebook status "the feeling you have, when you know you're going to fail your exam". Jeg var hundre prosent sikker på at jeg ville trekke meg ut. Jeg hadde selv fått valgt med meg tre medelever til å se på, men også for å stille spørsmål. Men vet dere hva? Lærerens første ord når jeg var ferdig med presentasjonen min var " a perfect level two exam. One of the best ones". Herregud! Jeg var i lykkerus så og si i hele går. For første gang, når jeg skal ha min aller første presentasjon for noen (på både norsk og engelsk) så får jeg den tilbake meldingen. # Den følelsen kan ikke forklares.

De tre medelevene samt læreren som filmet, gråt. Tror jeg klarte og gi en ganske så god forklaring på hva som hendte den 22 Juli. Jeg felte selvsagt noen tårer underveis, for dette var ikke enkelt for meg heller. Men til tross for det, så fikk jeg mye skryt! Og mine nærmeste var utrolig stolt over meg. Happiness! Ellers idag har jeg rett og slett bare ligget i senga og sett film, pakket og tatt livet med ro. Er døds sliten etter ei uke med stress og eksamener. Vanvittig deilig at jeg bare har tre skriftlige igjen neste uke før jeg er done. Har fått sommerferie nå, noe som er maaad deilig. Må bare tilbake Onsdag og Torsdag for å fullføre de tre siste eksamene. And I'm ready to come home! Back to Norway. Hurraaa!!!! Happy chick over here

Har du gjort eksamener i år? Positive comebacks? 

Dårlig blogging, Bieberfans og eksamen

31.05.2012 @ 16:55 England 0 kommentarer

Eneste grunnet til dårlig blogging, er enkelt fordi jeg har vært opptatt med eksamener. Det oppsto problemer, som heldigvis er løst nå! Ble utrolig fortvilet da jeg fikk vite at jeg ikke fikk ta eksamen, som vil si at jeg ikke består året. Men jeg tar ikke ett nei, for ett nei. Jeg gikk til skolens hovedmastere og fikk snakka med til nye eksamener. Som vil si at jeg får ta dem! Hurraaa.. Så derfor har jeg vært sykt opptatt den siste uka, med derfor dette. Har også fullført en eksam denne uken, skulle ha en idag (som ble avlyst) og har en i morgen. Herrefred altså! Får sommerferie i morgen, og må dessverre komme tilbake til college for å fullføre tre eksamener neste uke, noe som suger. Hva gjør ên ikke for utdanning!

Har fått med meg at store mengder med skoler er gått i streik. Inkludert to av vidregående skoler i Bodø. Heldiggriser! Men hva er vell ett helt år med studering, uten eksamen? Eksamen ser bra ut på CV og ikke minst på resten av utdanninga. Så det er nesten trist at Norge er såpass opphengt i å gå i streik. Har også fått med meg alt kaoset med Bieber. Og det eneste jeg har og vil kommentere, er flaut! Justin er bare en normal human being, slik som deg og meg. Han har en helt ok sangstemme og er overhode ikke så fin som dere skal ha det til. Så og freake ut for ett opphold for noen dagers tid, er pinadø flaut for Norge. Jeg kan fullstendig forstå 12-14 år gamle jenter, men til tross for det så er halvparten av de tusene som møtte opp der, over 18. Da er man obligatorisk voksen, som vil si ansvar. Å hyle etter en gutt (not a man) er ikke noe jeg vil kalle for ansvar. Ikke det å skape problemer for politi og andre siviliserte heller. Flaut, flaut, flaut, flaut. Skjerp dere jenter! Grow up : P Å falle for superstjerner er så totally 2001

Stresser dere like mye som meg med eksamener? Hva synes du om Bieber kaoset?

Slapp søndag

28.05.2012 @ 01:56 England 0 kommentarer

Fikk helt hetta når jeg våkna opp idag. Trodde rett og slett at jeg hadde forsovet meg! Vet ikke helt hvorfor jeg hadde Mandag's følelse idag, men tror det kan ha med at vi dro ut Fredag, og ikke Lørdag. At jeg dermed trodde det var Søndag, i går. Uff, tror aldri jeg har stressa såpass mye i hele mitt liv. Snakk om å være morgen fugl. Ellers idag har det vært alt for varmt. Har rett og slett ikke vært mulig å ligge i solen. Har derfor ikke gjort stort mye idag. Var en tur nede i byen og sa goodbye til venner på gymmen, samt trenere. Skal dessverre ikke tilbake, noe som selvsagt er veldig trist. Ellers har jeg tatt meg en joggetur, med forbedringer. Ruten jeg løper løpte jeg på 55 minutter når jeg startet i Januar, nå løper jeg på 25. Snakker om forbedringer as! Følte det ble alt for kort og ikke 'tungt' nok, så nå må jeg finne meg ei ny løype å løpe i. Trenger litt motstand!! Null poeng å løpe bare for å løpe.. 

Nå er det forresten bare 18 dager til jeg flytter hjemover til Norge. Uff, kan virkelig ikke forstå at hele ti månder har gått så ufattelig fort. Blir direkte trist med tanke på at jeg må forlate alle de herlige menneskene jeg har blitt kjent med. One of my best, Valeria flyttet hjem i går. Det samme med vertsøsteren min Carmen. Valeria kommer heldigvis tilbake i starten av Juni, så det ble ikke noen tårevåte øyeblikk - enda! 

Summer, I've been waiting for you

26.05.2012 @ 20:04 England 2 kommentarer

Torsdagen tilbringte jeg sammen med Geysa and Valeria. Vi tok oss turen til en helt random park, så vi hadde muligheten til å ligge uten topp, uten at halve England skal stirre oss ned. Noe som var veldig koselig. Til tross for det utrolig varme været, klarte vi å sitte ute hele kvelden. Tilbringte også hele formiddagen min ute i sola. Typisk meg at jeg sovner av mens jeg ligger i sola. Så nå er jeg totalt burned all over. 

Dagen i går brukte jeg også i sola. Hadde to timer college, før jeg lå som tidenes slakt ute i sola resten av dagen. Kvelden tilbringte jeg sammen med Geysa, og atter en gang endte vi opp ute på byen. Faen as! Someone's addicted.Hva har du gjort de siste dagene?

Gårsdagen's bilder!

24.05.2012 @ 21:29 England 1 kommentar


Tycs?

23-05-2012

24.05.2012 @ 02:05 England 0 kommentarerIt's summertime baby! FANTASTISK vær her i England. Hadde dagen off fra college, og våkna til 27 grader å sol. Kan livet bli bedre? Lå så og si å slakka i hagen fra 12 til klokka var 4. Samt at jeg gikk en lang tur med Max'ern. Deilig deilig! Ellers idag har jeg vært sammen med jentene. Legger ut bilder senere! Sykt å tenke på at Valeria flytter hjem til Italia først kommende Lørdag. Herregud! Hvordan skal jeg leve uten bestevenninna mi? .. Dette er jo selvsagt noe vi alle har vært klar over. Vi har lagt mye vekt på at vi må være forberedt på dette. At vi en dag vil miste kontakten helt. Noe som er helt grusomt å tenke på! Men til tross for at hun drar, så kommer hun tilbake i starten av Juni. Så jeg får møtt henne før jeg flytter hjemover til Norge. Så for denne gang - går det greit! 

Hvordan er været der du bor? Hva gjorde du idag?

Gift from Thailand

11.05.2012 @ 23:27 England 1 kommentar

I starten av Mai fikk jeg tilsendt en gave i fra selveste Thailand. Vertsbror Seung som måtte forlate oss, sendte verdens søteste smykke til 18'års bursdagen min. Ble helt måløs! Han skrev også tidenes søteste brev og la ilamme. Herregud, ble helt satt ut når jeg åpna og fant hva som var inni der. Hadde jo tross alt ingen aning om at Seung hadde tatt seg bryet til å finne noe til meg på min dag! Herlighet. Jeg elsker det! Det betyr så mye, samt at det er utrolig fint. Gjett om dette blir godt brukt a

Dagstur til London

09.05.2012 @ 19:43 England 3 kommentarer

Hadde en helt fantastisk dag i London, sist lørdag. Var utrolig koselig, som alltid! Greia var vell at vi bare skulle møtes og kose oss i en park, men ettersom at været ikke var helt på topp de første timene, valgte vi å dra på shopping. Når været endelig ble bedre, kunne vi endelig slenge oss ute i parken og ta livet helt med ro. Til tross for at jeg bor i Wolverhampton, så tok det tre timer med coach, noe som for min del gikk helt greit. Var ute av huset allerede før syv, så jeg kunne sove på bussen bortover. Men hjemover der i mot, så klarte jeg selvsagt å miste bussen... (mulig?) Typisk meg! Men til tross for det så måtte jeg bare vente i en halvannen time før jeg kunne sette meg på neste buss hjemover. Som vil si at jeg ikke var hjemme før tre, samt at jeg måtte ta taxi hjem. Gosh, hater taxi! Mest bare fordi at jeg ikke stoler på fremmede, og missliker tanken på å sitte i samme bil med en jeg overhode ikke har aning hvem er. Men jeg overlevde, og ankom hjemme rundt tre. Planen var egentlig og møte Geysa og Zanda for å dra ut, men slik ble det altså ikke.. 

 

Norway, here i come!

04.04.2012 @ 00:10 England 3 kommentarer

Nå er kofferten pakket, siste innspurt er unnavgjort og morgendagen's outfit ligger fint på bordet. Jeg er gira og ikke minst klar for comeback på norsk jord. Men om det sant skal sies så er det ikke bare glede som har overtatt kroppen - men redsel, frykt og angst har også overtatt store deler av meg. Angsten river i meg, det legger jeg overhode ikke sjul på. Når det kommer til fly og store flyplasser så kjenner jeg virkelig at angsten kryper godt om meg. Det frister og bare grave seg ned i senga og aldri komme fram. Er det noe jeg virkelig ikke takler, så er det fly. Vel og merke opptur og nedtur. Reisen går i seg selv helt greit og jeg kan slappe av etter avgang før nedlandingen står for tur. Da er helvette løs igjen! Jeg vet selv ikke hvor denne så kalte fly skrekken kommer fra, men jeg har i tidligere år vært veldig fan av serier/filmer som kan dreie seg om fly crash osv. Vet aldeles ikke om dette er grunnen, for jeg er jo fint klar over forskjellen fra real life og film. Men ut i fra det så vet man vel samt at slikt kan hende i den virkelige verden og. 

Men jeg er ei tøff bitch as. Jeg har biti meg i leppa og fiksa med billetter selv. Jeg går nå inn på min tredje gang på fly - alene! Noe jeg sier meg selv veldig proud of. Er tross alt ikke en hver person som klarer å stå i mot sin egen frykt. Så med tanke på det, så er tøff as. Ja - selvskryting på høyt nivå. Well, haters gonna hate, right?

Hva er din største frykt? Er du redd for å fly?

Mye glede!

22.03.2012 @ 18:25 England 1 kommentarSelvsagt er det mye annet som skjer og, men dette er hva jeg gleder meg mest til. Helt sykt å tenke på at jeg blir 18 om under en månde, og ikke minst at jeg skal på prom. Herregud! Glede, glede gleeeede

14 days

21.03.2012 @ 19:51 England 4 kommentarerNå er det bare to uker igjen før jeg sitter på flyet hjemover til Norge. Vet det kan høres utrolig teit ut at jeg vil tilbringe nesten en månde hjemme i Norge, når jeg bare har 2 og en halv her i England igjen. Men ærlig, så savner jeg venner, norsk mat og ikke minst familien. Fikk forresten avreise dato her om dagen, så 14 Juni flytter jeg hjem for godt. Noe jeg ser fram til! Jeg trives utrolig godt her i England, så det skal bli utrolig trist å måtte flytte hjem igjen. Men jeg har innsett mye de siste syv måndene, så jeg gleder meg til å tilbringe masse tid med nære og kjære. Ikke minst familien min! 

Bildet som du ser ovenfor er typisk meg og Max etter skolen. Jeg drar på gymmen, kommer hjem, tar Max ut på en lang tur til parken etterfulgt med at vi begge sovner. Max er så nydelig når han sover, noe han selvsagt er generelt sett og. Men se a! Han er jo bare til å spise opp.. 

Er det noe du gleder deg spesielt til?

Scotland day three

17.02.2012 @ 21:15 England 1 kommentar

Tredje dagen startet vi med å dra til Edinburg Castle. Noe som i seg selv var helt ok. Morsomt med slike minner, men for å være ærlig - var det ikke akkurat noe å gjøre. Vet så og si ingenting om historien til Skottland, så føler det ødelegger litt. Hadde jeg vista mer, hadde det vært noe helt andeledes å oppleve dette. Ellers kunne vi velge å dra på National History Museom of Scotland, noe vi valgte å ikke gjøre. Vi dro istede på shopping og en herlig "lunch" på Pizza Hut. Elsker Pizza Hut! Valgte selvsagt "spis så mye du vil" og "unlimited" med iskrem. LOVE! Ellers så dro resten av gjengen på bowling. Jeg og Tonje følte oss dessverre ikke så bra, så vi valgte å bli på hostellet istede. Men til tross for det, ble jeg å Ingrid sittende oppe helt til kl 5 sammen med en gjeng med gutter. Er vell egentlig dette som er det mest sosiale og artige med slike turer. Bare utrolig kjipt (og typisk, ikke minst) at vi ble kjent med andre den siste kvelden, og ikke før. 

Anyways, så har jeg hatt ett supert opphold, blitt kjent med herlige personer (jentene, ikke minst) og oppleve Skottland på sitt beste. Er blitt helt forelsket i Skottland jeg. Synes bare alt av tradisjoner, hvordan det ser ut og ja.. Alt er bare så forbanna nydelig! Naturen og landskapet, ikke minst. Love it


Scotland day two

16.02.2012 @ 23:02 England 7 kommentarer

Dag to startet vell egentlig litt for tidlig for min del. Er ett typisk B-menneske som kan sove så og si hele dagen. Frokosten var fra 8-10 og vi hadde oppmøte allerde halv 11. Makan til forventninger as. Neida, jeg bare tuller. Jeg overlever jo selvsagt slike dager en gang i blandt. Vi startet forresten dagen med en bus tour rundt omkring Edinburgh, etterfulgt med lunch på Hard Rock Cafè. Skjønner ikke helt hvorfor enkelte synes Hard Rock Cafè er en så 'big deal'. Er jo bare en normal Cafè jo! Resten av dagen ble brukt på shopping. Helt klart favoritten denne dagen. Ble ikke store innkjøpet, men det ble selvsagt noe. Ellers hadde vi innetid 11, noe som i seg selv er helt korka. Hvor gammel tror de vi er a? 10? Don't think soo.

Hva synes du om bildene? Opplevd noe av det samme som meg a?

Scotland day one

16.02.2012 @ 22:18 England 2 kommentarer

Skottland er helt fantastisk! Klarer virkelig ikke å sette ord på hvor hjemme koselig, nydelig og ikke minst tradisjonelt Skottland er. Når jeg sier hjemme koselig, så mener jeg hvordan byen er bygd opp. Hvor gammeldags og koselig den egentlig er. Tradisjon tror jeg nok de fleste av dere forstår. Så og si de fleste vet at Skottland er kjent for kilt, haggis, sekkepiper and so on. Amazing, rett og slett!

Allerede første dagen dro vi på Witchery tour, som er en slags gjennvisning av gammel historie, bygg og diverse andre Skotske viktige detaljer. Var egentlig helt greit i grunn. Ikke helt keen på gammel historie, hvor mange som døde og hvordan de døde, om jeg kan si det slik. Det eneste morsomme med denne attraksjonen var at han som leda gruppa var utkledd som den døde Adam Lyal, og litt nå og da kom det hoppende fram diverse andre skapninger. Så dere kan jo tenke dere til for ei livredd gruppe vi var. Pyser hele gjengen!
(Ikke akkurat de peneste bildene, men disse får duge)

Noen som har vært med på dette?

Scotland tomorrow

12.02.2012 @ 17:50 England 2 kommentarer

Idag har jeg bare en avslappende dag. Tror jeg trenger å ta livet med ro en gang i blandt. Har vært sykt stressende den siste tiden. Og ikke nok med det, men i morgen tar jeg turen oppover til Skottland, hvor jeg blir helt til Torsdag. Gleder meg selvsagt, men kunne også tenke meg til å bruke half term til å slappe av litt ekstra. Men slik blir det altså ikke! Halm term - da dere, er det samme som vintererie (?) .. Dere i Norge får ferie i slutten av månden om jeg ikke tar helt feil, mens vi her i England har allerede startet vår! Deilig  Akkurat nå som jeg trenger det. Timingen kunne virkelig ikke vært bedre! Denne søtnosen har forresten tatt over senga mi. Snusk! Hva er deres planer for half term?

Fuck, it's Monday tomorrow

05.02.2012 @ 22:37 England 1 kommentar

Men om det fortsetter å snø slik som det gjør nå, regner jeg med at det blir null College på meg i morgen. Med andre ord, no exam! Love life. Idag er en av de typiske slaske dagene. I og med at Englands befolkning har krøpet i hi, har jeg også lagt meg under dyna med en varm kopp med kakao. Ganske kjedelig i grunn, men utrolig deilig med tanke på at det står ei ny uke for turen.

I morgen er det forresten bare ei uke til jeg drar til Skottland, noe jeg gleder meg som en gal til! Det eneste kjipe er selvsagt at alle mine norske venner har dratt hjem igjen, så jeg drar sammen med en masse randoms. Well, if that's how it's supposed to be.. I'll let it be like that. Regner med jeg blir å få en masse nye venner, så det ser jeg veldig fram til. 


Hva har du brukt dagen din på? 

My weekend

05.02.2012 @ 15:28 England 5 kommentarer

Jeg må få unnskylde for lite blogging. Jeg satt barnevakt med Valeria både Fredag og Lørdag, og det var utrolig sent begge dagene før jeg var hjemme igjen. I går dro jeg ganske tidlig ned til byen, så hadde ikke tid da heller. Anyways, i går skjedde det noe veldig uventet. Som dere vet er England ett land som ikke overhode er vant til snø og kulde. Og gjett hva? Det begynte å snø. I selveste Januar!! Så da jeg planla og dra hjem i fra Valeria i går kveld, var det overhode ingen buss som gikk i fra plassen hvor hun bor. Jeg måtte derfor ta risken å gå i en times tid for å se om nr 1 gikk som vanlig, noe den heldigvis gjorde. Og enda en gang, takk gud for at min buss til Codsall gikk! Vet ikke hva jeg ville gjort om den ikke hadde gått.. Jeg brukte rundt 3 og en halv time på og komme meg hjem i går. Jeg var kald,
våt og følte meg som crap. Som i dag tilsvarer en enda verre forkjølelse enn det jeg allerede har hatt..

Det værste med at snøen nå er her, er definitivt at alt stopper. Trafikken stopper, butikkene stenger og bussene stopper og gå. Folkemengden gjemmer seg bort og det er så og si ikke en sjel å se ute. Ikke engang unger er ute å leker, noe som i seg selv er helt absurd. Men til tross for det, så blir kanskje skolen stengt i morgen. Wiho! Men jeg må fortsatt tilbringe dagen inne.. Alene.. 


Hva har din weekend gått ut på? Er det snø hvor du bor? 

Five months in England

25.01.2012 @ 18:11 England 3 kommentarer

I dag er det den 25 Januar, som vil si at det er hele fem månder siden jeg flyttet til England. Utolig hvor fort tiden går når man trives. Virker som tiden rett og slett bare har gått i fra meg, at jeg ikke har fått brukt den godt nok, and so on. Men til tross for at jeg har vært her i hele frem månder, er det også akkurat fem månder til jeg skal tilbake til Norge igjen. Tror datoen ligger rundt den 20 Juni, om jeg husker rett. Og er det noe jeg virkelig ikke ser fram til, så er det å flytte hjem igjen. Er tross alt bare to personer hjemme som gjør livet mitt godt nok til at jeg velger å bli boende der. Forresten, var også å så litt rundt på diverse vidregående skoler i går. I og med at jeg må ta 2. året på nytt, tror jeg valget enda en gang faller for idrett. Trivdes utrolig godt der, og jeg merker at jeg savner veldig å være så mye i aktivitet som det vi var. Er selvsagt en del negative ting med idrett, i og med at jeg har en såpass stor skade i ett kne, men ellers så elsker jeg det. Så utrolig nok var valget veldig lett. Men jeg har fortsatt en del usikkerhet når det kommer til valget, og er still forberedt på å kanskje måtte endre dette.. 

Hva skal du gå til neste år?

Plans for the weekend

19.01.2012 @ 20:31 England 1 kommentar

I dag har jeg rett og slett bare sovet bort dagen. Hadde vanskeligheter med å sovne i går kveld å ble i stede liggende oppe å se dear john (som forresten er verdens fineste film) til langt på natt. Og dere kan vell tenke dere til hvem som dro rett hjem etter skoletid å fant senga - jo, jeg! Sov i maximum fem timer.. Noe jeg nå angrer veldig på. Kan tenke meg til at det blir enda en sleepless natt.. Takk til døgnrytmen som fucker opp livet mitt. Forhåpentligvis får jeg bruke helgen på å ta tilbake litt søvn..

Men, tilbake til overskriften. Planene for helgen er å dra og besøke Chris, som feirer sin 18'års dag først kommende søndag. I denne anledning ble vi enige om å møtes og "feire" dette, så han slipper å tilbringe dagen sin alene. Eller, han ville jo selvsagt ikke feiret den alene, men det er tross alt 18'års dagen, og den vil man som oftest feire sammen med familie eller nære venner. Vi har hatt ett veldig nært forhold i noen år nå, så jeg vet han setter pris på det! Skal uansett blir deilig å komme seg litt bort. Aldri opplevd Oxford før, så det skal bli spennende! Heldigvis for at det bare er to timer med tog, så kanskje jeg får sovet litt før jeg ankommer. Jeg drar forresten allerede imorgen (rundt ett) og er ikke hjemme igjen før mandag (etter skoletid), så er usikker angående bloggingen, men jeg lover i minstefall å oppdatere dere. 


Håper dere alle får en super helg, og nyter tiden mens dere kan! Det skal iallefall jeg :')

Bomb alarm

18.01.2012 @ 18:30 England 5 kommentarer

Mandags morgen hadde jeg møtt opp ganske så tidlig på skolen (vi starter normalt 11 på Mandager) og bare noen få minutter etter at timen hadde startet, gikk brannalarmen. Eller, vi trodde så. Etter en times venting uten for skolen, ble vi alle sammen flytta ut av skolens eiendom. Vi fryktet fred og ingen fare helt til politiet ankom, og slapp inn hunder på skolens område. Politiet gikk ikke inn engang! Geysa freaka selvsagt ut, i og med at dette aldri hadde hendt før. Og til tross for de usle 3- så ble vi endelig sluppet inn igjen, og fikk beskjeden om at det var bombe alarmen som hadde gått av. Tror den vonde følelsen i magen min enda er der. Vi satt inne på skolen, to timer etter hendelsen og ingen hadde sjekka skolen ordentlig. Er snakk om noen usle hunder.. Hva vet vell dem? - er tross alt snakk om flere hundre liv. Men anyways, læreren begynte og snakke om dette. Og lovet hver enkelt av oss at vi var trygge nå, så hun fortsatte undervisningen. 

Altså, når det kommer til slike hendelser, er det lov å være redde. Er ikke hver dag at selveste bombe alarmen på skolen går av. Og når dette er første gang ever, så skjønner jeg godt reaksjonen på hver og enkelt av elevene. Hadde rett og slett bare lyst å forlate skolen i øyeblikket hun fortalte det. Har alt for mye å oppleve igjen til å ta en risiko om det hadde vært ei bombe der. Men, shit happens. Går normalt til skolen fortsatt, som om at ingenting hendte. Lærerne nekter og gi elevene mer informasjon og vi sitter igjen som idioter. Herregud.. Er snakk om ei bombe for god's sake! But hey, i'm still alive! And i'm fucking smiling! 

Dedicated to Valeria

17.01.2012 @ 17:03 England 0 kommentarerSometimes in life, you find a special friend. Someone who changes your life just by being part of it. Someone who makes you laugh until you can't stop. Someone who makes you believe that there really is good in the world. Someone who convinces you that there really is an unlocked door just waiting for you to open it. This is forever friendship. When you're down and the world seems dark and empty, your forever friend lifts you up in spirit and makes that dark and empty world suddenly seem bright and full. Your forever friend gets you through the hard times, the sad times and the confused times. If you turn and walk away, your forever friend follows. If you lose your way, your forever friend guides you and cheers you on. Your forever friend hold your hand and tells you that everything is going to be okey. And if you find such a friend, you feel happy and complete because you not need to worry. You have a forever friend and forever has no end. You dear, is my forever friend 

Norway, here i come!

15.12.2011 @ 19:38 England 2 kommentarer

I morgen er endelig dagen her! Dagen jeg har ventet på, gledet meg til og gruet meg til. I over en måned har jeg vista om denne lille trip'en hjemover, og heldigvis for at tiden har gått såpass fort. Det skal bli så utrolig deilig å komme hjem igjen. Til å møte venner og familie igjen. Har så alt for mange planer med venner allerede, ting jeg skal få gjort, personer jeg skal møte osv. Men anyways, er det noe jeg overhode ikke ser fram til, så er det også dagen i morgen. Jeg må nemlig opp rundt 5 i morgen tidlig, for bussen min går i fra byen litt før 7. Den tar hele to timer til Manchester, hvor også noen timer med venting står for turen. Flyet fra Manchester til Oslo tar rundt 3 timer, om jeg ikke husker feil, og hvor jeg atter en gang må vente på flyplassen. Hvor jeg igjen må på ett nytt fly hjemover til Bodø. Som forresten er på hele en og en halv time. OG DA, da vil min kjære familie stå klar på flyplassen for å ta i mot meg. Lovelovelove! 

Og som jeg har sagt tidligere, så hater jeg fly, tog og alt som følger rekka. Men fly er definitivt den verste parten! Har heller ingen å holde i hånden på flyet. Noe som gjør at jeg dør litt inni meg, hver gang jeg tenker på det. Men herregud! Jeg skal hjem. Har seg jo faktisk slik at jeg må gjøre dette på tur tilbake også...... Nå har forresten familien min fått inn julepynten. Endelig litt julestemning! Og juleønsket mitt kommer mest sannsynlig i oppfyllelse over natten. SNØ! Peace out. Wish me luck for tomorrow!
 

London del 2!

04.12.2011 @ 14:29 England 2 kommentarer


M&M world! Tror ærlig at dette var en av  favoritt plassene som vi besøkte iløpet av gårsdagen. Etter at jeg flytta til England har m&m's blitt til en av mine favoritter. Elsker det! Trodde nesten jeg skulle gå gal på hele FEM etasjer med m&m's. 

I can't remember what it's like to not be tired

15.11.2011 @ 14:28 England 1 kommentar

Akkurat nå ligger jeg hjemme, syk og helt forjævlig. Har fått nummeret til legen av vertsmoren min, men med min skrekk, blir jeg nok aldri og klare å ringe selv. Er det noe jeg virkelig hater - så er det leger. Arg ;@ Det er både kleint og ukonfortabelt på en og samme tid. Kunne bare ikke livet som mennesker vært problemfritt? hadde vært så mye lettere!! 

Anyways
, jeg fikk en søt liten ting i posten igår. Er en stund siden jeg "bestillte" den. Her i England kan du nemlig samle opp koder for og få en gratis "bowl" til cornflaksen din. Noe jeg syns var utrolig fengende, så jeg måtte selvsagt teste det ut. Og i går kom den i posten. Slik ser den ut;
Elsker den, hahah!

Birmingham with Chris

25.10.2011 @ 14:46 England 4 kommentarer

in picturesDro en tur til Birmingham sammen med Christop i går. Begge to hadde ett ønske om og finne ny utejakke, for her i England er det kaldt om morgene. Heldige han fant ei han likte, mens jeg.. Jeg kom hjem med enda en tykk genser + noen småting.. Kan vise bilder av det senere! 

Synes om bildene?

Out for a walk

19.10.2011 @ 15:52 England 1 kommentar

Har endelig fått rumpa i gir og kjøpt meg ny pc. Det trengte jeg virkelig! Det er faktisk en helt ny type pc, og etter min mening er den finere enn den så kalte mac'en. Men kan vise bilde av den, senere.. 

Har forresten fått fikset alle bildene nå, siden jeg endelig fikk lagt dem over på pc'en. Så framover blir det nok mye blogging med bilder. Er jo så forbanna nydelig her!! Gikk tur med hunden vår Max istad, så tenkte å legge ut bilder av han. Han er jo så utrolig søt! Og ikke minst gal.. Herregud!


He is so freakin' cute! 

Drittdag

25.09.2011 @ 01:53 England 2 kommentarer

Som du allerede leser i overskriften "drittdag" så skjønner du nok at det ikke har vært tidenes beste dag. Altså, jeg og kjæresten har faktisk vært sammen i 1 år idag. Noe jeg er utrolig stolt og glad for! Jeg er tidenes heldigste jente som har den gutten, ingen tvil om det. Jeg er bare utrolig skuffa over hva han bestemte seg for å bruke dagen til.. Han brukte 1. års dagen vår, på å spille fotballkamp og SE fotballkamp med kompiser. Skikkelig koselig... Vi har ikke snakket idag, sånn egentlig og jeg er bare egentlig utrolig skuffa. Var ikke slik jeg så for meg at dagen vår skulle være.. 

Og enda en ting som har ødelagt dagen idag, var at jeg tok meg turen til Birmingham, for jeg hadde planer om å møte EF representanten min.. Men jeg fant jo selvsagt ikke frem. Så jeg tok 1 og en halv time med buss for ingenting... Så jeg handla meg mat og satt på bussen 1 og en halv time til!!!! Helvette heller.. Sorry.. Men jeg er drittlei! D R I T T D A G 

Ensomhet

15.09.2011 @ 23:43 England 7 kommentarer

Jeg er klar over at det er lenge siden jeg har blogget. Men ting går ikke så alt for bra her nede. Jeg savner familie og venner. Jeg savner følelsen av og legge meg i armkroken til kjæresten og jeg savner definitivt mamma. Jeg kommer ikke overens med familien og jeg føler meg rett og slett ikke helt som " en av dem ". Vi har derfor prøvd og fikse dette. Så fraværet i fra bloggingen skyldes dette. Er ikke enkelt og føle seg så fortapt og alene så langt unna alle man elsker. Jeg har taklet ting helt for meg selv. Noe som har vært tungt. Men jeg har også opplevd erfaringer. Noe som er positivt. Men samtidig er det ikke positivt å føle seg alene. Heldigvis for at jeg har verdens beste venner, familie og ikke minst kjæreste.

Har ikke skjedd spesielt mye de siste dagene. Føler hverdagen er alt for kjedelig, og ting begynner virkelig og gå meg på nervene. Jeg sover, drar på skolen, gjør lekser, slapper av og ser glee. Har lovet meg selv lenge at jeg skal begynne og trene igjen. Men jeg utsetter dette pga jeg misstrives her og jeg er definitivt redd for å gå ut alene. Så jeg håper noe skjer snart.. For jeg trives virkelig ikke. Og det er av personlige grunner
Jeg farget som sagt håret. Som forresten skulle bli brunt......... Har også klipt halvparten (lover)..


Og jeg har fått student kortet mitt, som forresten er grusomt. (Legg ekstra godt merke til etterveksten) haha.. 

First day at school!

05.09.2011 @ 19:36 England 6 kommentarer

Gikk utrolig nok veldig bra! Bortsett fra den delen at jeg og Hae Jun satt hele fire timer på kontoret å ventet på og ha det såkalte intervjuet som varte i fem minutter. Utenom det fikk jeg være sammen med matte klassen. Ganske fornøyd med den! Virker som en superklasse og jeg klarer knapt å vente til at skoleåret er i gang igjen. Synes jeg har hatt en alt for lang sommerferie i år, så det skal bli sykt deilig å gå tilbake til hverdagen. 


Her er da timeplanen min. Jeg har bare fire fag, som er; Maths, Common & Culture, English Language og Human Biology.  Utrolig spent på den siste der. Måtte velge noe innenfor "naturfag" så valget sto i mellom Human Biology og Art. Men jeg tester ut noe nytt! 


Jeg er blitt elev ved City of Wolverhampton college 
Og jeg har fylt inn over - tusen - papirer! Låver, jeg overdriver ikke.. 

I morgen begynner jeg med Comms & Culture som etterfølges av Human Biologi. Så det blir seks lange timer i morgen. Men jeg gleder meg faktisk! Utrolig nok.. Synes det er mer spennende og gå skole her enn i Norge. Alt er mye mer andeledes her, ting gjøres på andre måter og ikke minst fordi alt er på engelsk. 

Noen som har aning om hva Human Biologi går ut på? Tester rett og slett bare ut noe nytt!  

First day at college tomorrow!

04.09.2011 @ 23:19 England 5 kommentarer

Det er sommerfugler, det er glede, det er redsel og nervøsitet. En blanding av mye følelser. Gleder meg som en gal til å bli sosial igjen, til å få venner og bare det å omgås med ungdommer. Men samtidig er jeg nervøs. Jeg er nervøs fordi den eneste personen jeg kjenner er vertsøsteren min. Jeg er nervøs fordi jeg ikke har aning om når jeg begynner, hvilke fag jeg skal ha, eller hvor timene er. Stikker iallefall tidlig på skolen i morgen for å få fikset opp i det. Håper bare jeg finner fram til alt av timer osv. Det er det som er vanskelig med college. Wish me luck


Veldig klar for senga og!
God natt.. 
 

Shopping in Birmingham

31.08.2011 @ 23:48 England 4 kommentarer

Birmingham.. Vet ikke hvor jeg skal begynne. Elsker byen! Om jeg skal annbefale dere en by i England og dra til, annbefaler jeg virkelig Birmingam. Spesielt når det kommer til shopping. Vet ikke hvor mange ganger jeg og Hae Jun gikk oss vill der borte. Og for dere håpefulle jenter som stadig sitter inne på nettsidene til topshop - forever 21 - primark - accessorize - next og zara, har jeg tidenes glad nyhet over at jeg har vært på shopping der! love it. Nå trenger jeg ikke lenger og stikke nesa mi opp på nettsiden deres og lage ønskelister om hva jeg ønsker. Jeg trenger bare og ta bussen for litt over 1 time og handle hva enn jeg måtte føle for.. 


Elsker bussene her! 

Elsker shoppingen her! Kommer til å gå crazy.. 

SHOPPING!

30.08.2011 @ 20:59 England 4 kommentarer

Jeg skal ærlig innrømme, at når det kommer til shopping, er virkelig ikke Wolverhampton plassen. Det er utrolig lite butikker her, som i ordentlig shopping. Mat butikker og jalla-butikker er det everywhere. Men de ordentlige butikkene jeg vil på.. Eksisterer dessverre ikke her. Hate my life! 

Anyways.. Jeg og Hae Jun gikk til den så kalte "byen" og handlet inn noe


Sko for 7 pund, det er omkring 70 norske kroner


Wipes 2.32 pund. Som er det samme som 20 kroner


Disse kostet bare 0.99 Pence. SYKT! Under 8 kroner
Vi var også på Mc Donalds for første gang. Woho, fastfood! 

Også en siste hilsen i fra meg. Jeg har det supert i England! Forresten.. Noen som har tips til pc eller web camera jeg kan kjøpe? Mac? Samsung? Yeah, everything. 

Host family!

30.08.2011 @ 18:49 England 1 kommentar

Etter den SJU timers lange bussturen ble vi endelig hentet på buss stasjonen. Vi ble servert god mat når vi kom hjem og vi fikk begge vårt eget rom og "omvisning" av diverse. De første to dagene gikk for det meste ut på og bli kjent med hverandre. Har tilbringt a lot of time with my other exchange student, Hae Jun Hun er utrolig snill, så jeg er super fornøyd med hvem jeg er blitt plassert sammen med. Dagen i går ble tilbringt sammen med vertsmor, hennes kjæreste, vertsøsteren og to av tanteungene til Karen (vertsmor). Utrolig koselig dag! Bortsett fra at vi satt fire stykk i baksetet i hele 3 timer bare for og komme til Avon. Plassen heter Stratford-Upon-Avon og hadde utrolig stort utvalg i shopping. Aldri hørt om plassen før, men det var tydeligvis fødeplassen til William Shakespeare. Det var vell hele poenget med turen. First of all, tok vi turen til William Shakespeare's skole. Kan vell ærlig innrømme at jeg er glad for at skolen ikke ser slik ut idag. Og heldigvis for at skolebenkene ikke er så harde. 

Then we went on city sightseeing med England's mest kjente busser.. Etter sightseeingen ble vi gående rundt i byen og se på diverse bygninger som da William Shakespeare har vokst opp i.. Fant også tidenes kuleste iskrem bodVi dro også ut med en liten båt for og oppleve natur og landskap i områdetHar også fått oppleve de typiske engelske telefonboksene (so proud)Ellers tok vi oss turen innom " The Shakespeare centre " men der var det ulovlig og ta bilder, så dere får nøye dere med ett bilde av meg.. Woho, lucky bastards!
 

(Dette er fortsatt ett innlegg for at familie/venner skal få lese om oppholdet mitt så langt) Tycks?

 

Winchester

30.08.2011 @ 17:53 England 0 kommentarer

Winchester var egentlig bare en liten by. Men til tross for det, var det en utrolig fin plass. Skolen vi bodde på var også ganske grei, å vi hadde tilgang til å gå ned til byen. Noe som også var utrolig greit.Bildene over er den så kalte spisestuen. Vi måtte gå ett stykke for å få tilgang til mat der, hvor vi også kunne få tilgang til internett. Synes det var kjempe fint der! Dette var også en del av "The University of Winchester", som var skolen vi sov på. Dette er bare en liten del av skolen. Vi hadde alle våre egene hus, egene fløyer som vi delte med ca 3 andre personer, men alle hadde sine egene rom. Så det var ett ganske ok opplegg.  Her er hele skolen.. Eller campen som vi kalte det. Ganske stor skole egentlig. Med tanke på at vi var 50 stk i fra hvert land kanskje. Over det.. Jeg og Chris skaffet oss også venner.. Norske venner...

Ellers har vi ikke gjort stort mye. Vi tok bussen i fra Winchester tidlig den 27 August. Bussturen tok hele SYV timer. Tror du jeg var sick lei når jeg endelig var kommet fram? Eh, ja. Hadde heller aldri hatt en ordentlig samtale med vertssøsteren min så det var utrolig skummelt. Heldigvis for at jeg kommer godt overens med dem begge. 

(Disse innleggene publiseres bare for at familie/venner skal ha sjangsen til å lese om oppholdet mitt i Winchester)

Camp in Winchester!

30.08.2011 @ 02:16 England 2 kommentarer

Som dere alle fikk med dere, dro jeg tidlig torsdag morgen i fra Bodø (Norway) til selveste Winchester i England. Flyet mitt gikk tidlig torsdag morgen (06:30) og det tok ca en og en halv timed med fly Bodø - Oslo.På flyplassen i Oslo ble jeg stående og vente på Chris. Heldigvis for at jeg ikke måtte takle store Gardemoen helt for meg selv. På Gardemoen var jeg så heldig og bli kjent med Åshild, som definitivt er en av de beste jentene jeg har møtt. 


(Dette er forresten et grusomt bilde av meg. Trøtt, sliten og slapp gjeng)

På Gardemoen ble vi sittende i hele to timer, før vi tok flyet videre til England. Tror det tok litt over to timer med fly, i og med at flyet var nødt til å sirkle rundt flyplassen, pga for mye vind. Ellers hadde vi problemer med å komme oss inn i England. Null aning om why. Anyways, vi alle kom oss inn i landet. Det ble tre lange timer på flyplassen i England, hvor vi også skaffet oss noen Italienske venner.. Chris spiste seg ekstra feit ...Og etter tre timers ventetid på flyplassen i London, ble vi endelig hentet med buss. Bussen tok omtrent 2 timer, så dere kan vell tenke dere til hvor en sliten gjeng vi var. Heldigvis for at både jeg og Åshild  sov de to timene. Campen i Winchester var ikke direkte noe å skryte av, men det var en utrolig koselig sammenkomst for oss som nylig hadde ankommet England.Vi fikk alle våre egene rom, i egene fløyer hvor vi alle hadde tilgang til diverste utstyr om nødvendig. Heldige meg fikk til og med eget bad (!!!!)Anyways, 
ellers ble dagene lange og kjedelige. Var på shopping en tur med Chris og ellers har jeg fått en del nye venner og blitt kjent med andre språk/dialekter.  Legger ut bilder av campen og dagene der, senere! Nå er jeg forresten godt plassert i Wolverhampton.. 

Next Stop - England!

25.08.2011 @ 01:19 England 2 kommentarer

Da er siste dagen overstått, og jeg har utnyttet tiden godt i det siste. Tok meg turen innom skolen idag og hilste på venner og bekjente. Utrolig trist i grunn. Tror ikke tanken på at jeg skal flytte er gått opp for meg enda. Var også på vandretur rundt med mamma, på leting etter ny koffert. Heldigvis for at vi fant en! Ellers idag har jeg tilbringt tid med Lars. Vi tok oss nemlig turen til graven til Espen. Noe som definitivt var noe av det tyngste jeg har gjort på lenge. Følelsen av dårlig samvittighet, angst og aggresjon river fortsatt i meg. Jeg blir uvel bare ved tanken på at jeg ikke får gått dit flere ganger i løpet av de neste 10 månedene. Noe som er så alt for vondt. Men jeg har minner, som jeg samtidig skal minnes med. Jeg har nydelige bilder av oss sammen og jeg kan tenke litt ekstra på han, selv om at alt av tanker faktisk bare har gått til han. 

Og i alt kaos av begravelse, sorg, frustrasjon og aggresjon, har jeg heldigvis klart og holde motet oppe. Jeg gleder meg til en ny start, som nå starter tidlig i morgen. Må møte opp på flyplassen her allerede halv 6. Flyet går halv 7! Heldigvis for at Chris møter meg på Gardemoen.. Ting blir nok ikke så alt for kjedelig da : ) 


 
Drar forresten på camp i to dager, i morgen. Så blir gone fra internett. Men jeg er tilbake til full blogging igjen når jeg får tilgang til internett! Ha det fint så lenge..
 

2 days left (!!!!!!!!)

23.08.2011 @ 02:22 England 2 kommentarer

2 dager nå! Ah, klarer knapt og vente. Har så alt for mange planer i dag. Null aning om hvordan jeg skal få tid til alt.. Skal og få fikset noen papirer, tidlig!!.. Før jeg skal på middag hos farmor og farfar. Blir siste gang jeg ser dem på lenge. Er tross alt over 10 måneder til jeg kommer hjem igjen, så tror det blir en trist avskjed. Ellers skal jeg få pakket siste rest, fikset noen papirer og lastet ned ny musikk. Orker ikke bruke dagen i morgen på ta adjø med venner osv. Det får jeg bruke onsdagen til. Ellers mangler jeg musikk, så om du er ekstra kind.. Legg gjerne igjen noe! 

4 days left

22.08.2011 @ 00:17 England 3 kommentarer

Hverdagene mine er utrolig "kjedelige", eller iallefall alt for hverdagslige til å blogge om. Jeg slapper som oftest av, er med venner og utnytter tiden jeg har igjen, godt! Vet jeg har en del å forberede nå, men det starter for fult i morgen. Da starter all pakkingen, så jeg blir ferdig med det og kan tilbringe tid med venner. Vil heller bruke de siste dagene i Bodø til å være med venner og familie i stede for å pakke. Smart, iknow! Jeg skal også få tatt meg turen innom skolen for å få sakt hade til klassen og andre kjente. Heldigvis for at jeg ikke begynner på skolen før i September. Utrolig digg tanke!

Som dere sikkert har skjønt er det bare fire dager til jeg drar. Det er altså, fire dager til jeg må møte min største frykt. Er det noe jeg virkelig missliker, så er det når jeg blir tvunget til å fly. Hater fly! Håper iallefall på at jeg overlever. Sett alt for mye skrekkfilmer i det siste, samtidig som ting som aldri hender i virkelig liv, har hent! Så jeg håper på det beste. Hater du å fly?


Er forresten i godhumør nå! Gleder meg til å dra..

6 days

19.08.2011 @ 20:28 England 6 kommentarer

Har vært tidenes slask i det siste. Jeg har stengt meg inne sammen med Lars og familien hans. Jeg har ungått venner og har egentlig bare tatt livet helt med ro. Jeg har ikke engang tenkt tanken på å begynne å pakke, noe som er utrolig krise. Tror kroppen endelig begynner å forstå at jeg snart skal reise.. For humøret mitt er utrolig vinglete for tiden. I det ene minuttet gleder jeg meg som en gal til å dra, mens i det andre, vil jeg aller helst bare legge meg ned å grine. Humørsvigninger.. Yeah, i know! Men bare så dere er klar over det, så er jeg utrolig glad for at jeg får delta på noe slikt. Jeg gleder meg også, utrolig mye! Holder på å bli gal av all ventingen. Men samtidig vil jeg ikke dra. Vil ikke dra i fra alle nære og kjære. Jeg sliter spesielt på tanken av at mamma ikke vil være der sammen med meg. Som forresten også er verdens beste person!!! Jeg vil også savne Lars. Noe som gjør så alt for vondt. 

Uansett, nå er det bare 6 dager til jeg drar. Herregud som tiden har gått. Tanken på at jeg snart må begynne å pakke, er direkte trist. Jeg må fikse fly til Oslo, si adjø til venner og familien og jeg må gi fra meg de tre som betyr alt for meg. Nemlig dyra! Utrolig deprimerende. Har så og si null aning om hva jeg skal pakke med meg, hvilke ting jeg skal legge bort for hele 10 måneder og hva jeg egentlig kan handle helt nytt i England. Livskrise.. Virkelig. 

Nok deprimerende prat. Høres ut som tidens mest bortskjemte drittunge som får alt. Slik er jeg så aldeles ikke. Dette er noe jeg vil, trenger og ønsker. Derfor fikk jeg denne opplevelsen av mine foreldre. Og jo, jeg er takknemmelig... You guys have no idea! Håper bare humøret endrer seg til jeg skal dra..                           Er forresten kjempeglad.. Ikke tro noe annet! 
Noen som har diverse tips om hvordan jeg kan håntere dette? 

Ny informasjon

15.08.2011 @ 23:07 England 3 kommentarer

Her om dagen, skulle jeg innom min personlige side på EF, da jeg oppdaget at vertsfamilien min var tatt bort. Vet ikke hvorfro dette har hendt, men jeg tror jeg har en aning om hvorfor. En kompis av meg, som også bor her jeg bor, var kommet inn på akkurat samme skole (City of Wolverhampton Collage) som jeg var. Dette har jeg hørt at ikke er lovlig. Så forhåpentligvis er dette grunnen for at jeg er blitt flyttet på. Nå er det bare ni dager til jeg reiser, som også betyr at jeg må en plass å bo. Heldigvis for at det ikke er jeg som skal fikse opp i det. Det kjipe med dette er at jeg var svært fornøyd med plassen, Wolverhampton, og jeg hadde virkelig sett fram til ett år sammen med bare ên kvinne, og en annen utvekslingsstudent. Weeell, things change! Nå får jeg håpe jeg havner i en annen familie jeg får følelsen av at jeg vil trives med.. 

Noen av dere som har en aning om hvorfor dette har hendt? Slenger med bilder fra dagen.. 
Dette er forresten to av de skjønneste menneskene jeg vet om! 

Snart England!

15.08.2011 @ 16:07 England 7 kommentarer

Nå er det bare 10 dager til jeg drar. Altså hele 8 dager til jeg reiser til Oslo. Skal møte opp på Gardemoen den 25 August, sammen med andre EF studenter. Gleder meg til å se hvem som skal dra osv. Heldigvis for at jeg har en kompis som også reiser sammen med meg. Det gjør alt så mye mindre skummelt. Fikk også høre at vi blir boende på en camp i Winchester i to dager, null aning om dette er sant. Men det hadde selvsagt vært utrolig morsomt. Uansett.. 10 hele dager! Herregud.. 


                                                                                                               Ikke tilfeldigvis noen som reiser samme dag som meg? 

♥ anniken

♥ anniken


18, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits