Blogg

I'm back!

14.09.2012 @ 22:20 Blogg 0 kommentarer

Etter en nok så lang pause, er jeg sånn halveis tilbake med bloggingen. Er som sagt flyttet hjem i fra England, og er derfor ikke en utvekslings blogg anymore. Tiden min her i Norge har gått mye til kjæresten, venner, skole, lekser og trening. Samtidig som jobb er blitt prioritert på høyt nivå! Har fått meg kjæreste og bor for det meste sammen med han. Ellers har jeg ett usosialt liv og sitter mye inne og jobber med lekser # no lifer! 

Ettersom at jeg gikk 2. året mitt i England, valgte jeg å gå 2. året på nytt. Tanken på en haug med privantist eksamener fristet ikke. Går derfor 2. året med idrett og utrolig nok så trives jeg med det. Til tross for at klassen består av smårips og umodne gutter er klassen i seg selv diggbar. Onsdagen som var i forje uke, dro klassen min på tur. Turen gikk til Saltal, hvor vi skulle ut i Saltdals elva og padle. Vi hadde regn og elendig vær, som symboliserer at dette virkelig ikke kunne gå bra. Noe det ikke gjorde! Jeg og partneren min havnet selvsagt ut i elva først, og dette skjedde flere ganger. Dann dere bildet i hodet hvor to nybegynnere blir plassert i en ustødig kano i ei elv, hvor strømmen er stor. Det er iskaldt, regn og dårlig vær. Du skal padle nedover ei elv, hvor hindringer som steiner og trær kan komme i veien. Vell, dette skjedde. Men til tross for det, så hadde vi en fin tur!I need your help!

18.02.2012 @ 23:43 Blogg 1 kommentar

Jeg driver fortsatt å vimser fram å tilbake med designet. Vil jo veldig gjerne ha designet slik som det er nå, men headeren stopper halveis av hva tekstfeltet mitt er og jeg sliter enda med å få sidemenyen opp til toppen igjen. Fant ut av dette var fordi at tekstfeltet mitt tydeligvis er for bredt. Men jeg liker det bredt, så prøver på en måte å finne en løsning til å få den opp igjen. Noen som kan hjelpe? Jeg vil som sagt veldig gjerne at bildene mine er 900x og jeg har rett å slett null aning om hvordan å fikse dette.. 


SCOTLAND!

15.02.2012 @ 21:47 Blogg 0 kommentarer

bare elsker det!

Outfit + jentekveld

11.02.2012 @ 23:44 Blogg 6 kommentarer


Hals - h&m // Jakke - h&m // Jeans - Gina Tricot // 

Ble en aldri så liten jentekveld idag. Dro på bowling med Geysa og Zanda hvor jeg forresten møtte verdens heiteste mann! (no kiddin') etterfulgt med at vi dro ut å spiste. Vi skulle videre, men det viste seg at en stk sjalu kjæreste måtte ødelegge alt. Fuck love, eller hva? Iallefall så hadde jeg en koselig kveld så lenge det varte..ble sykt mye om og men med navnene når vi dro på bowlingen. Jenta øverst heter forresten Geysa, ikke Geysha og mitt navn der i mot er ikke ANNE, men Anniken. Veldig morsomt! Forresten, ser dere hvem som vinner a?
Hva har du gjort idag? Planer for kvelden? 

Noen som kan hjelpe meg?

09.02.2012 @ 23:22 Blogg 2 kommentarer

Jeg driver å fikser designet mitt nå, i håp om å bli fornøyd. Er en del ting jeg mangler, som header. Men det kommer vell etterhvert. Og som dere sikkert har skjønt, liker jeg simple og easy'e design. Men denne gangen har jeg valgt og ha sidemenyen og. Men der kommer problemet inn - den havna nederst da jeg "utvidet" selve bloggen.. Noen som vet hvordan jeg får den opp på normal plass igjen? Takk på forhånd ♥♥

Ny header

01.02.2012 @ 20:20 Blogg 11 kommentarerTenkte det var på sin plass med noe nytt og enkelt, enda en gang. Dessverre har jeg overhode ikke erfaring når det kommer til design og headere, så dere må enda en gang overleve med en enkel en. Hva synes du? Burde jeg beholde den gamle?

Best friends

05.01.2012 @ 23:41 Blogg 2 kommentarer

friendship is like a book. it takes few seconds to burn, but it takes years to write

Go ahead

30.11.2011 @ 01:29 Blogg 0 kommentarer

text him first, he might be checking his phone, waiting for you. Turn on your iPod and run as far as you can.Say hi to a stranger. You never know what they'll become for you. Have a mental healt day - you know you need it. Don't go on Facebook for a day and see what you can accomplish. Give money to a charity, your good karma will come around eventually. Sneak out, you might get caught, but it will be 100% worth it. Tell that one person that you like him, what's the worst that can happen? he doesn't like you back. Then he doesn't deserve you anyways. Right? cry when you need to. Laugh till your somach hurts. Smile at a stranger, it could make their day. Wink, it's sexy and make you feel confident, after all, you are pretty hot. Go for someone who is totally wrong for you, they may not be totally wrong after all. Say "I love you". Stand up for yourself, because if you don't, who will? you only live once. 

              


 

New haircolour

12.11.2011 @ 16:18 Blogg 5 kommentarerSier meg selv veldig fornøyd! Satt i hele 3 og en halv time hos frisøren i går, noe som tok livet av tålmodigheten min. Men det var virkelig verdt det. Jeg avfarget håret, farget det rødt og klippet det. Nå er det dessverre waaay to short, men med mitt hår så vil det være ute igjen på under 3 månder.. håper jeg! 

Frisørsalongen het forresten Rapunzel. Tror aldri jeg har opplevd så god service som det jeg gjorde der. Fikk til og med massasje i stolen jeg satt i når hun vasket ut hårfargen i håret. Åhh! Hva er vell bedre enn at noen holder på med håret ditt mens du får deilig massasje???! Jeg skal definitivt tilbake..

Tycks? 

Nytt design

07.10.2011 @ 16:00 Blogg 5 kommentarerDa har jeg endelig fått fikset designet mitt igjen. Endelig sier jeg bare.. Denne gangen bruker jeg designet til Katrine, og er veldig fornøyd med det! Har fikset en del på det ja, men jeg har ikke fjernet den delen der hun har laget det. Det er godt plassert under "Design av" på toppen av bloggen min.. For dere som lurte (: Ja, er klar over at det er ganske enkelt. Men jeg liker det faktisk slik! 

Tycks? 

Solnedgang

03.10.2011 @ 18:18 Blogg 0 kommentarer

Har vært så heldig og opplevd Englands varmeste dag i September og Oktober på hele 70 år! Det er jo faktisk bare helt sykt. Det har vært .. grusomt .. varmt! Egenltig litt for varmt. Men jeg klager ikke!! Synes faktisk det er ganske så digg og kle på seg shortsen kl 8 om morgenen, mens dere der hjemme pakker dere inn i lag på lag med varme klær. Elsker den tanken! Uheldigvis kommer nok vinteren hit snart også.. Selv om at det skal bli litt deilig. Er jo tross alt en person som elsker snø, ski og andre vinteraktiviteter. 


Down town in Wolverhampton

02.10.2011 @ 22:48 Blogg 4 kommentarer

Wolverhampton generelt er faktisk utrolig fint. Liker meg faktisk i Wolverhampton, om du ser bort i fra at jeg bor i tidenes ghetto støk. Men ellers er det mye fint å se på her.. Elsker for eksempel at det bare er knappen en time med buss for å besøke Birmingham, som også er England's 2. største by. Bruker jeg der i mot fast train så tar det vell mindre en 15 min. Love it!

Bildene der i mot, ble ikke så veldig fine. Jeg liker virkelig ikke å ha kameraet mitt i full offentlighet i og med at jeg nå vet at det å stjele fra folk, er veldig normalt. Men det ble iallefall bilder ut av dagen. Vet at mamma var gira på å se hvordan det ser ut her nede, så da måtte det vell til. Er vell egentlig veldig fornøyd med gårsdagen. Jeg tok meg nemlig fatt og .. gikk .. ned til byen i den 27 graders varme temperaturen. Lover dere at lufa her er virkelig ikke til å holde ut med! Gleder meg faktisk til regnet kommer.. Skal bli sykt godt med normal puste temperatur.. Åhh

Anyways
, Tycks?

Spider

02.10.2011 @ 17:14 Blogg 3 kommentarerFikk denne krabaten på rommet mit her om dagen. Herregud som jeg hater edderkopper! Hadde jo ingen anelse om at dem var så sykt store her i England. Satt heldigvis på skype med mamma, som dessverre ikke kunne gjøre noe.. Så jeg måtte virkelig mote meg opp og drepe udyret selv.. Ukas nedtur, virkelig

Rolig fredagskveld

10.09.2011 @ 00:12 Blogg 2 kommentarer

Etter en lang dag med både human biology, comms & culture og math var jeg mektig sliten etter skolen. Var ikke hjemme før nermere 5, og da falt jeg pladask ut over senga. Jeg må iallefall ha sovet bort 2 timer, for når jeg sprang ut døra her i stad var det bek mørkt ute. Well, jeg er fornøyd med og ha fullført min første skoleuke i England. Og jeg er faktisk ikke så sliten som jeg hadde trodd jeg skulle være. Glede! Uansett, planene for kvelden er å slappe fult og helt av. Jeg trenger det akkurat nå! Og i morgen blir det vell forhåpentligvis shopping i Birmingham igjen (litt vell mye shopping kanskje) .... Love it!                                                                                                                   Hva er dine planer for kvelden?

Summerfeelin'

16.08.2011 @ 19:20 Blogg 9 kommentarerTycks?

Nytt design

14.08.2011 @ 00:53 Blogg 6 kommentarerNå har jeg endelig fått fiksa meg ett design som jeg er fornøyd med. Har slettet alt av gamle poster og diverse, for å starte bloggen som ny igjen. Er som sagt bare 11 dager til jeg flytter. Og jeg kunne virkelig trengt en ny fresh start på bloggen. Er bare headeren som mangler, men det skal jeg få fikset snarest mulig. 

Hva synes du? 

♥ anniken

♥ anniken


18, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits