Finally moving back to Norway

13.06.2012 @ 22:02 England 1 kommentar

Endelig er dagen snart her. I morgen har jeg bodd her i England i ti månder, og dagen for å flytte hjemover til Norge er endelig her. Jeg gleder meg som en gal! Men på samme tid er det utrolig trist å reise i fra nære og kjære her. Jeg har fått venner for livet, lært om den Engelske kulturen og ikke minst bodd med den mest fantastiske vertsfamilien jeg noen sinne kunne bedt om. Jeg har opplevd en masse, gått igjennom mye tungt men har alltids kommet meg på bena igjen. Er så uendelig takknemmelig for at jeg fikk sjangsen til å bo her. Og ikke minst for at mine foreldre betalte for meg. The best year of my life (so far)

 

Ã?n kommentar

Postet av: beatriz94

Dato: 16.06.2012 Tid: 13:00 URL: http://beatriz94.blogg.no/
Snilt av foreldrene dine å betale! Har hørt at det er ganske dyrt for en slik opplevelse, så jeg selv har desverre ikke råd til det :/ Du er så heldig som har fått lov å bo i England så lenge og lært så mye ;)

Så skikkelig koselig ut. <3

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


18, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits