Slapp søndag

28.05.2012 @ 01:56 England 0 kommentarer

Fikk helt hetta når jeg våkna opp idag. Trodde rett og slett at jeg hadde forsovet meg! Vet ikke helt hvorfor jeg hadde Mandag's følelse idag, men tror det kan ha med at vi dro ut Fredag, og ikke Lørdag. At jeg dermed trodde det var Søndag, i går. Uff, tror aldri jeg har stressa såpass mye i hele mitt liv. Snakk om å være morgen fugl. Ellers idag har det vært alt for varmt. Har rett og slett ikke vært mulig å ligge i solen. Har derfor ikke gjort stort mye idag. Var en tur nede i byen og sa goodbye til venner på gymmen, samt trenere. Skal dessverre ikke tilbake, noe som selvsagt er veldig trist. Ellers har jeg tatt meg en joggetur, med forbedringer. Ruten jeg løper løpte jeg på 55 minutter når jeg startet i Januar, nå løper jeg på 25. Snakker om forbedringer as! Følte det ble alt for kort og ikke 'tungt' nok, så nå må jeg finne meg ei ny løype å løpe i. Trenger litt motstand!! Null poeng å løpe bare for å løpe.. 

Nå er det forresten bare 18 dager til jeg flytter hjemover til Norge. Uff, kan virkelig ikke forstå at hele ti månder har gått så ufattelig fort. Blir direkte trist med tanke på at jeg må forlate alle de herlige menneskene jeg har blitt kjent med. One of my best, Valeria flyttet hjem i går. Det samme med vertsøsteren min Carmen. Valeria kommer heldigvis tilbake i starten av Juni, så det ble ikke noen tårevåte øyeblikk - enda! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


18, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits