I'm back bitches

09.05.2012 @ 01:50 Hverdag 2 kommentarer

Etter mye om og men, er jeg endelig tilbake. Ettersom at blogg har hatt diverse problemer (som dere fleste garantert vet om), har jeg dessverre ikke hatt tilgang på godt over ei uke. Sykt irriterende at når jeg ikke har tilgang til blogging, er når blogglysten er høyest. Typisk as! Fiksa meg til og med ny blogg på bloggr, bare for å få unna ligg aggresjon.. Argh!! Ellers så har jeg vært sykt opptatt de siste dagene/ukene. Det har vært mye å gjøre, eksamener, lesing, trening and so on. Samt at jeg har tatt meg tida til festing og venner, Priceless! Nå er det faktisk bare litt over fem uker til jeg flytter hjemover til Norge. Helt sykt å tenke på! Er på en måte vanskelig og vende seg til tanken om at om fem uker, så er jeg stuck i Norge. Så da kan jeg like så godt bare takke for meg og det fine livet mitt, og snu nesa hjemover til lille drittbyen Bodø. Deprimerende.... MEN, før den tid så skal jeg utnytte tida godt, være med mine nære og kjære og slå litt ekstra på festinga nå som jeg faktisk har sjansen. Er null, nada, ziro aldersgrense på prosent her. Så er du over atten, er du rett og slett død drukken før du vet ordet av det. 


Har du vært plaget med innlogging?

2 kommentarer

Postet av: drthe

Dato: 09.05.2012 Tid: 09:16 URL: http://drthe.blogg.no
Åh! Heeeldig. Kos dæ MASSE den siste tia, og du har mange andre land og velg mellom hvis du har lyst å studer en anna plass en Norge seinere! :)

Postet av: Katrine Eriksen - kommenterer ofte tilbake!

Dato: 09.05.2012 Tid: 09:25 URL: http://www.mongokatrine.blogg.no
Ja, veldig!

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


18, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits