Birthday

11.04.2012 @ 00:46 Hverdag 0 kommentarerSom dere ser så tilbringte jeg dagen i dag i barnebursdag. Pirat-bursdag, for å være mer konkret. Ellers så var jeg sammen med Ellen i går, til langt ut på natt. Hadde planer om å gå opp på keiservarden (som btw er ett fjell) men slik ble det aldeles ikke. Istedet brukte jeg dagen på shopping med Marita. Noe som også var utrolig koselig. Etter en fire timers barnebursdag var jeg helt utslitt, så det ble en avslappende kveld utover. 

Nå sitter jeg med ansiktsmaska godt plantet over hele fjeset. Jeg er sliten, trøtt og ikke minst glad jeg kan sove lenge i morgen. Jeg har som sagt hele tretten dager mer ferie nå, så jeg missunner ikke en sjel av dere som må på skolen i morgen. Peace out, nå skal sovedyret sove.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits