Norway, here i come!

04.04.2012 @ 00:10 England 3 kommentarer

Nå er kofferten pakket, siste innspurt er unnavgjort og morgendagen's outfit ligger fint på bordet. Jeg er gira og ikke minst klar for comeback på norsk jord. Men om det sant skal sies så er det ikke bare glede som har overtatt kroppen - men redsel, frykt og angst har også overtatt store deler av meg. Angsten river i meg, det legger jeg overhode ikke sjul på. Når det kommer til fly og store flyplasser så kjenner jeg virkelig at angsten kryper godt om meg. Det frister og bare grave seg ned i senga og aldri komme fram. Er det noe jeg virkelig ikke takler, så er det fly. Vel og merke opptur og nedtur. Reisen går i seg selv helt greit og jeg kan slappe av etter avgang før nedlandingen står for tur. Da er helvette løs igjen! Jeg vet selv ikke hvor denne så kalte fly skrekken kommer fra, men jeg har i tidligere år vært veldig fan av serier/filmer som kan dreie seg om fly crash osv. Vet aldeles ikke om dette er grunnen, for jeg er jo fint klar over forskjellen fra real life og film. Men ut i fra det så vet man vel samt at slikt kan hende i den virkelige verden og. 

Men jeg er ei tøff bitch as. Jeg har biti meg i leppa og fiksa med billetter selv. Jeg går nå inn på min tredje gang på fly - alene! Noe jeg sier meg selv veldig proud of. Er tross alt ikke en hver person som klarer å stå i mot sin egen frykt. Så med tanke på det, så er tøff as. Ja - selvskryting på høyt nivå. Well, haters gonna hate, right?

Hva er din største frykt? Er du redd for å fly?

3 kommentarer

Postet av: Konkurranseoversikten

Dato: 04.04.2012 Tid: 00:50 URL: http://konkurranseoversikten.com
Kjempefint innlegg! :D Fin blogg du har ;)

Postet av: Maria

Dato: 04.04.2012 Tid: 20:10 URL: http://mariang95.blogg.no
å miste noen jeg er glad i..

Postet av: Anniken

Dato: 06.04.2012 Tid: 16:12 URL: http://anknn.blogg.no
Maria: klart det! det er vell den største frykten til de fleste

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits