14 days

21.mar.2012 @ 19:51 England 4 kommentarerNå er det bare to uker igjen før jeg sitter på flyet hjemover til Norge. Vet det kan høres utrolig teit ut at jeg vil tilbringe nesten en månde hjemme i Norge, når jeg bare har 2 og en halv her i England igjen. Men ærlig, så savner jeg venner, norsk mat og ikke minst familien. Fikk forresten avreise dato her om dagen, så 14 Juni flytter jeg hjem for godt. Noe jeg ser fram til! Jeg trives utrolig godt her i England, så det skal bli utrolig trist å måtte flytte hjem igjen. Men jeg har innsett mye de siste syv måndene, så jeg gleder meg til å tilbringe masse tid med nære og kjære. Ikke minst familien min! 

Bildet som du ser ovenfor er typisk meg og Max etter skolen. Jeg drar på gymmen, kommer hjem, tar Max ut på en lang tur til parken etterfulgt med at vi begge sovner. Max er så nydelig når han sover, noe han selvsagt er generelt sett og. Men se a! Han er jo bare til å spise opp.. 

Er det noe du gleder deg spesielt til?

4 kommentarer

Postet av: May-Teresa

Dato: 21.mar.2012 Tid: 19:56 URL: http://mayteresa.blogg.no
jepp; å dra til førde :-))

Postet av: Isabell

Dato: 21.mar.2012 Tid: 21:10 URL: http://iscakes.blogg.no
sv: Takk :D

Postet av: Sunniva Anemone

Dato: 21.mar.2012 Tid: 21:43 URL: http://www.s2r.blogg.no
awww heldig! :D

Postet av: Tonje Kristin

Dato: 24.mar.2012 Tid: 21:58 URL: http://tonje85.blogg.no
wooooow, du er så heldig som får bo i england. Jeg har vært der en gang og absolutt ELSKET det!

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits