Training

28.feb.2012 @ 01:14 Trening 3 kommentarer

Jeg er utmattet, sliten og trøtt. Etter ei lang treningsøkt etterfulgt med en lang dusj og en times tid i ei glovarm bastu, er jeg mer enn tilfredstilt. Mandag er er en typisk styrke dag, hvor jeg trener styrke for fult. Elsker det. Men så kommer tirsdag med kondis. Fuck kondisen liksom.. Bahh.. 

Anyways, idag har jeg bestilt billetter hjem til Norge. Skal nemlig hjem fra den 4 April til den 23. Gleder meg helt sykt! Får treffe mamma igjen, som er årets høydepungt. No kidding! Også er planene å dra til Sverige med pappa, møte venner and so on. Skal bli deilig med norsk mat igjen. Er det noe jeg savner så er det norsk mat. For å være ærlig så er det noe av det eneste jeg faktisk savner veldig.. Weird! 


Nå skal forresten jeg og Max finne senga. Er serdeles trøtt etter en times gåtur med vertsbror Seung. Hva gjør man ikke for cola da?! Hahah..

3 kommentarer

Postet av: Melinda

Dato: 28.feb.2012 Tid: 01:35 URL: http://melindaa.blogg.no
herlig! god natt!:)

Postet av: idawisth

Dato: 28.feb.2012 Tid: 11:27 URL: http://idawisth.blogg.no
herlig, tror jeg må begynne å trene!

Postet av: Skøyarstrek

Dato: 28.feb.2012 Tid: 14:26 URL: http://skoyarstrek.blogg.no/
Åh, så sprek du er! Misunnelig!

-Stine

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits