Ice skating and evening plans

26.feb.2012 @ 01:13 Hverdag 2 kommentarer

Dagen i dag har vært veldig effektiv. Kjæreste Molly "moo" fylte hele fem år og vi dro derfor en hel gjeng til Telford for å stå skøyter. Til tross for hele 19 grader å sol, ble det skøyte forhold alikavell. Telford har nemlig en innendørs (ganske stor) skøyte "park" hvor du betaler noen få quid for å være der hvor lenge du måtte føle for det. Utrolig morsomt! Ellers idag har noen av jentene vært over her for å spise natchos sammen med meg. Geysa fylte hele 20 for en ukes tid siden, og i å med at både jeg og Valeria var bortreist på dette tidspungt, planla vi en etterlengted bursdagsfeiring idag. Bedre sent enn aldri, right? 

Og bare for å nevne kvelden i går, så ble det en veldig koselig kveld alikavell. Jeg var forberet på en lang fredagskveld med nesa nedgravd i eksamen papirene. Men slik ble det heldigvis ikke. Lina og Nora (som er vertsfamiliens gamle studenter) er nå over her på besøk fra Japan og Tyskland. De hadde planer om å dra ut å spise så jeg og vertsbror Seung hengte oss på. Så til tross for herlig selskap og god middag, ble det en vellykket kveld alikavell. Nå har jeg dessverre to eksamener å pugge til, så jeg regner med det blir en lang søndag i morgen. 

Hva har du bedrevet dagen din med? Har du noen eksamener å lese til? 

2 kommentarer

Postet av: Bia Nadine

Dato: 26.feb.2012 Tid: 09:41 URL: http://biasjovoll.blogg.no
Ååh, alt du gjør der høres så morsomt ut! Jeg har ikke gjort mye idag, og skal bare trene, slappe av og kose meg videre:)

Postet av: Skøyarstrek

Dato: 27.feb.2012 Tid: 02:55 URL: http://skoyarstrek.blogg.no
Åh, det så gøy ut!

-Stine

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits