Scotland day one

16.feb.2012 @ 22:18 England 2 kommentarer

Skottland er helt fantastisk! Klarer virkelig ikke å sette ord på hvor hjemme koselig, nydelig og ikke minst tradisjonelt Skottland er. Når jeg sier hjemme koselig, så mener jeg hvordan byen er bygd opp. Hvor gammeldags og koselig den egentlig er. Tradisjon tror jeg nok de fleste av dere forstår. Så og si de fleste vet at Skottland er kjent for kilt, haggis, sekkepiper and so on. Amazing, rett og slett!

Allerede første dagen dro vi på Witchery tour, som er en slags gjennvisning av gammel historie, bygg og diverse andre Skotske viktige detaljer. Var egentlig helt greit i grunn. Ikke helt keen på gammel historie, hvor mange som døde og hvordan de døde, om jeg kan si det slik. Det eneste morsomme med denne attraksjonen var at han som leda gruppa var utkledd som den døde Adam Lyal, og litt nå og da kom det hoppende fram diverse andre skapninger. Så dere kan jo tenke dere til for ei livredd gruppe vi var. Pyser hele gjengen!
(Ikke akkurat de peneste bildene, men disse får duge)

Noen som har vært med på dette?

2 kommentarer

Postet av: Silje Jensen

Dato: 16.feb.2012 Tid: 22:18 URL: http://siljehjensen.blogg.no/
uuuh!: -)

Postet av: helene simensen

Dato: 16.feb.2012 Tid: 22:33 URL: http://www.helenessimensen.blogg.no
oi. heheh hadde blitt redd jeg :P

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits