Five months in England

25.jan.2012 @ 18:11 England 3 kommentarer

I dag er det den 25 Januar, som vil si at det er hele fem månder siden jeg flyttet til England. Utolig hvor fort tiden går når man trives. Virker som tiden rett og slett bare har gått i fra meg, at jeg ikke har fått brukt den godt nok, and so on. Men til tross for at jeg har vært her i hele frem månder, er det også akkurat fem månder til jeg skal tilbake til Norge igjen. Tror datoen ligger rundt den 20 Juni, om jeg husker rett. Og er det noe jeg virkelig ikke ser fram til, så er det å flytte hjem igjen. Er tross alt bare to personer hjemme som gjør livet mitt godt nok til at jeg velger å bli boende der. Forresten, var også å så litt rundt på diverse vidregående skoler i går. I og med at jeg må ta 2. året på nytt, tror jeg valget enda en gang faller for idrett. Trivdes utrolig godt der, og jeg merker at jeg savner veldig å være så mye i aktivitet som det vi var. Er selvsagt en del negative ting med idrett, i og med at jeg har en såpass stor skade i ett kne, men ellers så elsker jeg det. Så utrolig nok var valget veldig lett. Men jeg har fortsatt en del usikkerhet når det kommer til valget, og er still forberedt på å kanskje måtte endre dette.. 

Hva skal du gå til neste år?

3 kommentarer

Postet av: Dafae-Hverdag & Foto

Dato: 25.jan.2012 Tid: 18:16 URL: http://dafae.blogg.no
Nydelige bilder:), heldig deg<3

Postet av: hellemalene

Dato: 25.jan.2012 Tid: 19:01 URL: http://hellemalene.blogg.no
Uff så uheldig du er som må ta 2året på nytt:( men året i England var vel verdt det! Jeg skal fortsette på danselinja, tredje året:)

Postet av: Julie Ervik

Dato: 25.jan.2012 Tid: 20:15 URL: http://bajs0.blogg.no
starter i 10ende ;)

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits