Plans for the weekend

19.jan.2012 @ 20:31 England 1 kommentar

I dag har jeg rett og slett bare sovet bort dagen. Hadde vanskeligheter med å sovne i går kveld å ble i stede liggende oppe å se dear john (som forresten er verdens fineste film) til langt på natt. Og dere kan vell tenke dere til hvem som dro rett hjem etter skoletid å fant senga - jo, jeg! Sov i maximum fem timer.. Noe jeg nå angrer veldig på. Kan tenke meg til at det blir enda en sleepless natt.. Takk til døgnrytmen som fucker opp livet mitt. Forhåpentligvis får jeg bruke helgen på å ta tilbake litt søvn..

Men, tilbake til overskriften. Planene for helgen er å dra og besøke Chris, som feirer sin 18'års dag først kommende søndag. I denne anledning ble vi enige om å møtes og "feire" dette, så han slipper å tilbringe dagen sin alene. Eller, han ville jo selvsagt ikke feiret den alene, men det er tross alt 18'års dagen, og den vil man som oftest feire sammen med familie eller nære venner. Vi har hatt ett veldig nært forhold i noen år nå, så jeg vet han setter pris på det! Skal uansett blir deilig å komme seg litt bort. Aldri opplevd Oxford før, så det skal bli spennende! Heldigvis for at det bare er to timer med tog, så kanskje jeg får sovet litt før jeg ankommer. Jeg drar forresten allerede imorgen (rundt ett) og er ikke hjemme igjen før mandag (etter skoletid), så er usikker angående bloggingen, men jeg lover i minstefall å oppdatere dere. 


Håper dere alle får en super helg, og nyter tiden mens dere kan! Det skal iallefall jeg :')

Ã?n kommentar

Postet av: Johanna Løvik

Dato: 20.jan.2012 Tid: 07:41 URL: http://klaaw.blogg.no
god helg♥

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits