Bomb alarm

18.jan.2012 @ 18:30 England 5 kommentarer

Mandags morgen hadde jeg møtt opp ganske så tidlig på skolen (vi starter normalt 11 på Mandager) og bare noen få minutter etter at timen hadde startet, gikk brannalarmen. Eller, vi trodde så. Etter en times venting uten for skolen, ble vi alle sammen flytta ut av skolens eiendom. Vi fryktet fred og ingen fare helt til politiet ankom, og slapp inn hunder på skolens område. Politiet gikk ikke inn engang! Geysa freaka selvsagt ut, i og med at dette aldri hadde hendt før. Og til tross for de usle 3- så ble vi endelig sluppet inn igjen, og fikk beskjeden om at det var bombe alarmen som hadde gått av. Tror den vonde følelsen i magen min enda er der. Vi satt inne på skolen, to timer etter hendelsen og ingen hadde sjekka skolen ordentlig. Er snakk om noen usle hunder.. Hva vet vell dem? - er tross alt snakk om flere hundre liv. Men anyways, læreren begynte og snakke om dette. Og lovet hver enkelt av oss at vi var trygge nå, så hun fortsatte undervisningen. 

Altså, når det kommer til slike hendelser, er det lov å være redde. Er ikke hver dag at selveste bombe alarmen på skolen går av. Og når dette er første gang ever, så skjønner jeg godt reaksjonen på hver og enkelt av elevene. Hadde rett og slett bare lyst å forlate skolen i øyeblikket hun fortalte det. Har alt for mye å oppleve igjen til å ta en risiko om det hadde vært ei bombe der. Men, shit happens. Går normalt til skolen fortsatt, som om at ingenting hendte. Lærerne nekter og gi elevene mer informasjon og vi sitter igjen som idioter. Herregud.. Er snakk om ei bombe for god's sake! But hey, i'm still alive! And i'm fucking smiling! 

5 kommentarer

Postet av: Living life of Charlotte.

Dato: 19.jan.2012 Tid: 10:01 URL: http://livingc.blogg.no
bombe burde jo bli tatt alvorlig i henhold til informasjon.

Postet av: Anniken

Dato: 19.jan.2012 Tid: 14:02 URL: http://anknn.blogg.no
sv; ja, veldig enig der!

Postet av: mariell, kommenterer alltid tilbake ♥

Dato: 19.jan.2012 Tid: 15:45 URL: http://www.minverden1.bloggr.no
fint bilde :)

Postet av:

Dato: 20.jan.2012 Tid: 21:20 URL:
usle hunder?? de er jo trent opp til å finne bomber, og hadde det vært en bombe der så kan jeg love deg at en av hundene hadde funnet den. du som liksom er så glad i "hunden" din burde jo ha mer tro på dem !

Postet av: Anniken

Dato: 23.jan.2012 Tid: 13:15 URL: http://anknn.blogg.no
de er nok trent opp ja, selvsagt. men å sette flere tusen menneskeliv på spill pga noen usle hunder, så blir det for drøyt (: da kunne politiet selv gått inn!

hva har det med at jeg er glad i hunden min å gjøre? herregud. skaff deg ett liv! er ingenting slemt ment med det

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits