Mål for 2012

08.jan.2012 @ 14:51 Hverdag 7 kommentarer


#1, trening!

Hoved prioriteten for 2012 er definitivt trening. Har selv vært utrolig flink med treningen nå de siste årene. Men å øke trenings nivået, kravene og inspirasjonen mer er noe jeg virkelig vil! Hadde vært deilig å for en gangs skyld vært klar for bikini sesongen. 

#2, sunnhet!

Har man i hovedsak ett ønske om å bli fit, kan sunnhet være ett veldig godt alternativ. Har aldri vært veldig usunn av meg, men i år skal jeg enda ett hakk opp på lista å legge i fra meg alt av uvaner når det kommer til mat! YES, I said it! Nå skal virkelig kostholdet mitt på topp! 

#3, økt selvbilde 

Har alltid hatt dårlig selvbilde av meg selv. Har alltid hatt lyst å være som alle andre. Slank, naturlig pen og ikke minst likt av andre. Noe som dessverre ikke har vært en suksess i mitt liv. Jeg har nå insett realiteten av det å være født med rødt hår og har derfor valgt å beholde det. Jeg har også kuttet ned bruket på selvbruning og sminke, i ett håp om at venner og familie vil like meg for den jeg er. 

#4,  the man of my dreams 

This year, is my year!
Så i år har jeg ett sterkt håp i å finne drømme gutten. Er det noe jeg virkelig ikke klarer å leve foruten, så er det følelsen av å ha noen der, uansett hva! En som tar vare på deg, hjelper deg og er der for deg.  

#5, appreciate the little things

Er det noe jeg virkelig skal i år, så er det å sette pris på små ting. Det kan være alt i fra ett takk fra en fremmed, til ett kyss på kinnet. Hva enn det måtte være, skal jeg i år være takknemmelig for hver en av dem! 

#6, reise

Er det noe jeg virkelig vil, så er det å reise. Jeg vil oppleve nye plasser, kulturer og skape nye minner. Jeg har i allefall ett mål om å få reist så mye som overhode mulig. Og desto tidligere jeg starter, jo lengre kommer jeg i verden! Noe som virkelig er verdt det, ut i fra min mening. 

#7, get another tattoo

Dette er vell ikke helt ett mål for 2012, men mer ett ønske for å vise hvor mye jeg verdsetter enkelte ting. Tok ei tattovering sist torsdag, og jeg er definitivt veldig fornøyd med det. En veldig enkelt tattovering, som for meg betyr veldig mye! 

#8, bruke mer tid sammen med familien!

I år skal jeg virkelig bruke mer tid sammen med familien. Verdsette de minuttene, dagene å årene som er igjen. Man vet tross alt ikke hva som kan skje!

#8, konsentrere meg på skolen å bestå eksamen!

Jeg skal i allefall prøve!
Starter skolen førstkommende mandag, and i'm ready to do my best! (holder garantert ut en månde før jeg går lei).. Er det noe jeg ikke er brukbar til, så er det skole og lekser. Jeg er ikke en person som overhode klarer å sitte i ro å konsentrere meg. I got to much energy. Men selvsagt, det er verdt ett forsøk! Skoler i England er som sagt waay much bedre enn i Norge.

#9, memories! 

2012 is going to be the year of memories! 

#10, få drømmekroppen

... Er i allefall lov å håpe.. 

#11, holde på venner jeg ikke kan leve foruten

Er det noe jeg ikke kan leve foruten, så er det ekte vennskap. Bestevenner som alltid er der for deg, uansett hva. Jeg har selv opplevd å miste noen, som jeg tidligere trodde var en av mine beste. I år er det ingen unntak! Jeg skal virkelig ta vare på dem jeg har. 

#12, fashion

This year, i'm gonna follow the trends. I live in England, it's cheap anyways.. 

#13, oppnå indre drømmer

2012 skal bli ett år av oppnådde drømmer!!

#13, keep in touch

with my host family!
Jeg har nå lovet meg selv å aldri miste kontakten med venner, familie og klassekamerater jeg har her i England. (gjelder selvsagt hjemme og) 

#14, stay positive

Virkelig! Skal være så positiv som overhode mulig i år

#15, be myself

Er selvsagt mange flere "mål for 2012", men dette var hva jeg kom på akkurat nå! 

7 kommentarer

Postet av: May-Teresa

Dato: 08.jan.2012 Tid: 14:53 URL: http://mayteresa.blogg.no
fine mål!

Postet av: Hermine Austad

Dato: 08.jan.2012 Tid: 17:12 URL: http://hermineaustad.blogg.no
kjempe fine mål, enig med mange av dem :) !

Postet av: Stine Opheim

Dato: 08.jan.2012 Tid: 18:12 URL: http://stineop.blogg.no
Kjempe fine mål! Nå fikk jeg litt inspirasjon(:

Kjempe fin blogg!

Postet av: minhchau

Dato: 08.jan.2012 Tid: 19:18 URL: http://minhchau.blogg.no/
herliig!

Postet av: Linda Norstad Kristoffersen

Dato: 09.jan.2012 Tid: 00:02 URL: http://lindank.blogg.no
Lykke til :D

Postet av: ida

Dato: 11.jan.2012 Tid: 11:40 URL:
skjønner ikke helt hvorfor du legger ut et bilde av en jente som ligger på grensen til å være anorektisk tynn, der du skriver om trening? er virkelig målet å se ut som den jenta? ;o

men ellers fine mål :D

Postet av: anonym

Dato: 13.jan.2012 Tid: 21:18 URL:
rett bort fra ex'n din altså?

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits