Norway, here i come!

15.des.2011 @ 19:38 England 2 kommentarer

I morgen er endelig dagen her! Dagen jeg har ventet på, gledet meg til og gruet meg til. I over en måned har jeg vista om denne lille trip'en hjemover, og heldigvis for at tiden har gått såpass fort. Det skal bli så utrolig deilig å komme hjem igjen. Til å møte venner og familie igjen. Har så alt for mange planer med venner allerede, ting jeg skal få gjort, personer jeg skal møte osv. Men anyways, er det noe jeg overhode ikke ser fram til, så er det også dagen i morgen. Jeg må nemlig opp rundt 5 i morgen tidlig, for bussen min går i fra byen litt før 7. Den tar hele to timer til Manchester, hvor også noen timer med venting står for turen. Flyet fra Manchester til Oslo tar rundt 3 timer, om jeg ikke husker feil, og hvor jeg atter en gang må vente på flyplassen. Hvor jeg igjen må på ett nytt fly hjemover til Bodø. Som forresten er på hele en og en halv time. OG DA, da vil min kjære familie stå klar på flyplassen for å ta i mot meg. Lovelovelove! 

Og som jeg har sagt tidligere, så hater jeg fly, tog og alt som følger rekka. Men fly er definitivt den verste parten! Har heller ingen å holde i hånden på flyet. Noe som gjør at jeg dør litt inni meg, hver gang jeg tenker på det. Men herregud! Jeg skal hjem. Har seg jo faktisk slik at jeg må gjøre dette på tur tilbake også...... Nå har forresten familien min fått inn julepynten. Endelig litt julestemning! Og juleønsket mitt kommer mest sannsynlig i oppfyllelse over natten. SNØ! Peace out. Wish me luck for tomorrow!
 

2 kommentarer

Postet av: Hverdagen med spiseforstyrrelser

Dato: 15.des.2011 Tid: 19:39 URL: http://lifewitheatingdisorders.blogg.no
så fine bilder :)

Postet av: Frida

Dato: 15.des.2011 Tid: 21:21 URL: http://britishfriday.blogspot.com/
Ååh heldig! Si hei til Bodø fra mæ :3 Håpa du får en fin jul hjemme :)

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits