Merry Hill

06.des.2011 @ 00:49 Hverdag 1 kommentar

Dagen i går var totalt avslappende. Tok meg en joggetur ut på kvelden, ellers så slappet jeg bare av, så noen filmer sammen med vertsbror og tok livet helt med ro. Vi var begge helt gå'en etter London turen og vi begge følte for en avslappende dag. Vi lagde forresten også taco, som er blitt familien's store favoritt! Ellers idag har jeg hatt to timer med Engelsk. Virkelig intrisangt, eller hva? før turen fortsatte til Merry Hill. I seg selv var kjøpesenteret veldig mye større enn vårt her i Wolverhampton, men av en eller annen grunn, så var det nesten for stort. Tror vi gikk oss bort nermere tre ganger.. Lite fun as! 

I morgen må jeg ned down town og få fikset bursdag's gave til Valeria, som forresten fyller 17 nå Fredag som kommer. Da blir det også koselig selskap ettefulgt med bursdag's party! Noe jeg nok en gang ser veldig fram til. Ellers, så skjer det vell ikke så utrolig mye før fredag. Tror kanskje vi tar oss turen til Birmingham om vi .. gidder! Mest sansynligvis med metro, this time! Sist gang vi tok buss dit, var det noen som røyket Cannabis på bussen !!!! Makan til frekkhet.. Vi endte selvsagt med å forlate overetasjen på bussen og fant oss heller plass nede. 

Og en ting til.. Har laget meg selv en veldig fornuftig adventskalender i år! Skal nemlig jogge 45-50 minutter hver dag fram til julaften nå, hvor jeg hver dag øker tempoet. Altså - jeg minsker minuttene for hver dag som går. Utrolig nok er kondisen min i ganske god form etter en sommer uten trening, pga en skade i ett kne. Men nå går ting oppover igjen! Jeg er happy - happy - happy'eereee! 

   
Slenger med ett bilde i fra den så kalte "underground" sammen med vertsbror i fra Thailand

Ã?n kommentar

Postet av: Hverdagen med spiseforstyrrelser

Dato: 06.des.2011 Tid: 06:25 URL: http://lifewitheatingdisorders.blogg.no
Så fint bilde :)

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits