Three months in England

25.nov.2011 @ 13:44 Hverdag 2 kommentarer

I dag er det akkurat tre måneder siden jeg flyttet til England. Det er tre måneder siden jeg måtte si farvell til familie og venner. Som akkurat da, var helt grusomt! Jeg opplever til tider at jeg angrer på at jeg dro. Men samtidig, så er jeg utrolig takknemmelig for å få sjansen til å oppleve dette. Det er en så fantastisk opplevelse! Har virkelig ikke ord om hvor mange fantastiske mennesker jeg har møtt. Og hvor mye fint jeg allerede har fått oppleve! Og sist - men ikke minst, familien jeg bor sammen med. De er fantastiske mennesker - tvers igjennom! Kunne aldri drømt om å bli plassert i en bedre familie enn the isherwood's. Er blitt så utrolig glade i dem. Kan virkelig ikke se for meg at jeg en dag - må dra i fra dem (som mamma sier; aldri ta sorgen på forskudd)..


Nå er det forresten bare tre uker til jeg setter meg på flyet hjem. Noe som er en utrolig god følelse! Gleder meg som en gal til å få se venner å familie. Bare tanken på at mamma vil stå på flyplassen, klar for å gi meg tidenes klem, er det jeg gleder meg mest til! 

2 kommentarer

Postet av: Eline Pedersen- svarer alle!

Dato: 25.nov.2011 Tid: 14:17 URL: http://www.elinepedersens.blogg.no
sv; tusen takk!

Postet av: Hverdagen med spiseforstyrrelser

Dato: 25.nov.2011 Tid: 14:21 URL: http://lifewitheatingdisorders.blogg.no
virker moro :)

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits