I'm sorry!

06.nov.2011 @ 13:11 Hverdag 7 kommentarer

Den siste tiden her har vært utrolig avslappende. Jeg har rett og slett ikke giddet og blogget om noe. Har uansett ikke hatt inspirasjon til og ta bilder, og da føler jeg at jeg ikke "tilfredstiller" dere på noen måte. Som bare blir for kjedelig. Så har valgt og ikke blogge av den grunn. 

Det har faktisk vært ganske mye og ta bilder av. Jeg har bare rett og slett ikke giddet! Med andre ord - rein latskap. Men jeg kan love dere nå at det skal jeg endre på. Er det noe jeg vil, så er det og ha flere tusenvis av minner når jeg drar hjem. Og jeg burde begynne og nyte øyeblikkene mer nå. Har jo tross alt vært her i tre månder snart. Som for meg - er veldig lenge! Og for dere som synes det er utrolig morsomt og kommentere stygt ang. håret mitt - jeg skal forresten farge det rødt igjen. Nei, jeg er overhode ikke stolt over den røde fargen jeg har, men jeg har lært meg og leve med den. Det er ingenting jeg kan gjøre for og få den vekk - eller byttet den ut, på noen måte. Noe som selvsagt ikke er morsomt for meg. Så peeps, jeg har innsett fakta og bestemt meg for og få fargen min tilbake. For jeg bryr meg fint lite om hvor mye dritt du/dere slenger. Jeg er den personen jeg er, og jeg kan dessverre ikke gjøre noe med det. Så please, get a life! Det at du slenger dritt, gjør ikke deg penere : )

7 kommentarer

Postet av: Ida Fosse Fardal

Dato: 06.nov.2011 Tid: 13:55 URL: http://iidafossefardal.blogg.no
fint bilde, synes den personen som kommenterer stygt skal holde kjeft! :)

Postet av: Ida Fosse Fardal

Dato: 06.nov.2011 Tid: 14:07 URL: http://iidafossefardal.blogg.no
sv; Ja, de gir veldig høyde, ble sikkert 10 - 15 cm høyere i de ; P

Postet av: Isabelle Kihle

Dato: 06.nov.2011 Tid: 23:01 URL: http://www.isabellekihle.blogg.no
Hei søte deg! ville bare takke for en utrolig koselig kommentar. Du vet virkelig hvordan ting er du. Ja, alt går nedover nå. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre, mest av alt har jeg lyst til å dra langt bort. Men jeg kan jo ikke det, må være her sammen med familien min.

Terapi er virkelig en ting jeg har vurdert, siden jeg ikke snakker med noen av dette. Men vi får se hva tiden viser, klarer ikke tenke klart for tiden.

<3 stå på , du virker sterk!

Postet av:

Dato: 07.nov.2011 Tid: 00:44 URL:
er jo ikke fargen din som er ekkel, men at det ser fettete/svett ut....

Postet av: you'rs, L

Dato: 07.nov.2011 Tid: 02:15 URL:
Til personen som kommenterer dritt: Du kan virkelig ikke se så mye bedre ut når du kommenterer anonymt? Du har jo virkelig ikke lyst til at vi skal se deg. Skjerp deg og få noe annet å gjøre enn å skrive usannheter til en så nydelig person. You make me sick!

Postet av: Ingrid Bjørneset

Dato: 10.nov.2011 Tid: 15:09 URL:
Gleder meg til å se resultatet av håret ditt! Du er nydelig uansett men tror virkelig du kommer til å kle det naturlig røde håret ditt best! You go girl<3

Postet av: Vanja

Dato: 06.des.2011 Tid: 13:36 URL:
Du har det fineste håret jeg vet om! Så langt hår er det få som klarer å ivareta. Kanskje mr/ms. Anonym har hatt en fæl opplevelse med sitt eget hår, og for å undertrykke dette, rakker ned på andre for deres? Ikke vet jeg :) Men det jeg vet, er at du burde ha milevis med creds for å være så sterk som du er!

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits