Half term almost over

30.okt.2011 @ 18:17 Hverdag 2 kommentarer

Jeg har hatt høstferie i over en uke nå, og jeg har nesten ikke blogget.. Not good! Har bare hatt en masse andre ting og gjøre. Har møtt en del venner og jeg har koset meg sammen med den nye vertsfamilien min. Rett og slett bare tatt livet med ro! Ganske deilig igrunn. Følte jeg trengte det etter alt stresset med at jeg ikke fikk byttet familien min. All deprisjon er nå long gone. Takk gud for det.. 

For noen dager siden fikk hunden vår Max, en allergisk reaksjon mot noe. Vi er veldig usikkre på hva det var, men vi tror det var gulleroten som minste gutten i huset ga han. Den var forresten varm, så kan jo selvsagt vært derfor. Men uansett, hele han ble helt opphovnet i annsiktet. Stakkars snusken fikk sove på mitt rom den natten. Var så utrolig redd for at han skulle bli verre. Synes så synd i han. Ingen av oss sov noe spesielt den natten. Heldigvis for at han begynte og bli bedre etter tre den natten. Vi tok han også med til dyrelegen, for dere som lurte : ) 

Ellers har vi fått fikset uthuset, så snart kan jeg endelig krype inn i uthuset, høre på regnet og lese en bok. Ah, skal bli så deilig og slappe av der.. 


Altså, greia har alltid stått der. Men de har fikset det finere inni den. Så nå mangler bare noen møbler før den endelig kan bli tatt i bruk! 

Hva har du gjort den siste uken?

2 kommentarer

Postet av: sidurela ;)

Dato: 30.okt.2011 Tid: 18:40 URL: http://myphotolifee.blogg.no
chilla!

Postet av: æsj

Dato: 31.okt.2011 Tid: 16:55 URL:
du må jo være verdens styggeste, fyfaen

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits