27 grader og sol

29.sep.2011 @ 23:10 Hverdag 1 kommentarHerregud, dette er bare helt sykt! Var på tur til skolen idag, og det var knappen før halvparten av bussen fikk puste anfall. Da jeg kom meg bortover til skolen, sto hele, da mener jeg hele (!!) skolen utenfor skolen. De fortalte meg at det har vært den varmeste dagen hittil, så seint på året. Det er jo faktisk sykt. Det har forresten vært helt vindstille idag, så dere kan jo tenke dere for en hetebølge som tok over Wolverhampton idag. 

Tok meg også friheten til å forbrenne litt ekstra kalorier da jeg kom hjem. Tok meg en ganske så lang joggetur i solen. Og jeg kan med hånden på hjertet si at det kjente ut som jeg skulle dø av astma anfall for hvert skritt jeg løp. Men deilig var det! Føler meg allerede ti kilo lettere.. Er meldt like varmt i morgen, bare med mer vind!! Takk gud for det. 

Hvordan er været der du er?

Ã?n kommentar

Postet av: MK

Dato: 29.sep.2011 Tid: 23:13 URL: http://mkorsmo.blogg.no
Nice blogg :-> Håper du har hatt en bra dag så langt og at den fortsetter sånn!! klems

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits