New in

03.sep.2011 @ 18:56 innkjøp 8 kommentarer

Dagene her i England går til mye av det samme. Føler shopping, soving og hodepine er en del av hverdagen her. Gleder meg som en gal til å begynne å trene igjen. Jeg gleder meg også til skolen begynner på mandag. Nå har jeg hatt en så alt for lang sommerferie og jeg ser fram til en normal hverdag. En hverdag med venner, trening og enda mer trening. Ah, lovely! Er forresten utrolig ensom her. Have no friends!  Men jeg regner med at jeg vil få venner og henge med etterhvert. 

Anyways.. Jeg og Hae Jun bestemte oss for å finne "city of Wolverhampton" og tok dermed bussen ned down town for og se om det var noe. Utrolig nok var byen ganske stor (?) .. Ble nesten litt sjokka. Trodde det skulle være mye mindre her. Men herregud, klager ikke! Er egentlig døds glad. Det er jo til og med topshop her, så shopping blir det nok av. 


One happy girl! Handlet inn noen skolesaker til skolestart på mandag.. Elsker alt her! Billig, mye og velge i mellom + at det er 10 ganger bedre enn i Norge. 

Ikke tro jeg er super barnslig nå. Var på barne avdelinga og handa dette. Men de var ti ganger søtere enn det til de eldre. Regner med jeg er den eneste med barne penal, men det får så være. Elsker det. Det var jo super søt, sant? Kjøpte også ei veske i og med at jeg må ha skole sakene mine ett sted. Viser bilde av den senere! Tycks?

8 kommentarer

Postet av: Kaja

Dato: 03.sep.2011 Tid: 19:32 URL: http://www.kajaiusa.blogg.no
jeg har det akkurat som deg!! JEg har jo ikke blitt kjent med noen amerikanere siden jeg ikke går på skole, og det blir litt ensomt i lengden. Men begynner på skolen på tirsdag. Gleder meg, men er også nervøs!

Postet av: ♥ anniken

Dato: 03.sep.2011 Tid: 19:55 URL: http://anknn.blogg.no
Kaja; ja, er nervøs jeg og! Så og si nervevrak her jeg sitter. Men forhåpentligvis får det helt fint.. Lykke til : D

Postet av: amaljeb

Dato: 03.sep.2011 Tid: 21:10 URL: http://amaljeb.blogg.no
kjempefin blogg :)

Postet av: Bia Nadine

Dato: 03.sep.2011 Tid: 21:53 URL: http://biasjovoll.blogg.no
Likte innkjøpene!:D

Postet av: Marte Pettersen

Dato: 04.sep.2011 Tid: 09:35 URL: http://martepettersn.blogg.no
Søte innkjøp! Kos deg videre der borte!

Postet av:

Dato: 04.sep.2011 Tid: 12:06 URL:
Har du fjernet piercingen?

Postet av: Anniken

Dato: 04.sep.2011 Tid: 16:25 URL: http://anknn.blogg.no
ja? lenge siden nå : )

Postet av: Isabell

Dato: 04.sep.2011 Tid: 16:43 URL: http://iscakes.blogg.no
Sv: Takk :D

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits