Host family!

30.aug.2011 @ 18:49 England 1 kommentar

Etter den SJU timers lange bussturen ble vi endelig hentet på buss stasjonen. Vi ble servert god mat når vi kom hjem og vi fikk begge vårt eget rom og "omvisning" av diverse. De første to dagene gikk for det meste ut på og bli kjent med hverandre. Har tilbringt a lot of time with my other exchange student, Hae Jun Hun er utrolig snill, så jeg er super fornøyd med hvem jeg er blitt plassert sammen med. Dagen i går ble tilbringt sammen med vertsmor, hennes kjæreste, vertsøsteren og to av tanteungene til Karen (vertsmor). Utrolig koselig dag! Bortsett fra at vi satt fire stykk i baksetet i hele 3 timer bare for og komme til Avon. Plassen heter Stratford-Upon-Avon og hadde utrolig stort utvalg i shopping. Aldri hørt om plassen før, men det var tydeligvis fødeplassen til William Shakespeare. Det var vell hele poenget med turen. First of all, tok vi turen til William Shakespeare's skole. Kan vell ærlig innrømme at jeg er glad for at skolen ikke ser slik ut idag. Og heldigvis for at skolebenkene ikke er så harde. 

Then we went on city sightseeing med England's mest kjente busser.. Etter sightseeingen ble vi gående rundt i byen og se på diverse bygninger som da William Shakespeare har vokst opp i.. Fant også tidenes kuleste iskrem bodVi dro også ut med en liten båt for og oppleve natur og landskap i områdetHar også fått oppleve de typiske engelske telefonboksene (so proud)Ellers tok vi oss turen innom " The Shakespeare centre " men der var det ulovlig og ta bilder, så dere får nøye dere med ett bilde av meg.. Woho, lucky bastards!
 

(Dette er fortsatt ett innlegg for at familie/venner skal få lese om oppholdet mitt så langt) Tycks?

 

Ã?n kommentar

Postet av: Hilde

Dato: 30.aug.2011 Tid: 18:53 URL: http://hilledille.blogg.no
så fine bilder!

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits