Next Stop - England!

25.aug.2011 @ 01:19 England 2 kommentarer

Da er siste dagen overstått, og jeg har utnyttet tiden godt i det siste. Tok meg turen innom skolen idag og hilste på venner og bekjente. Utrolig trist i grunn. Tror ikke tanken på at jeg skal flytte er gått opp for meg enda. Var også på vandretur rundt med mamma, på leting etter ny koffert. Heldigvis for at vi fant en! Ellers idag har jeg tilbringt tid med Lars. Vi tok oss nemlig turen til graven til Espen. Noe som definitivt var noe av det tyngste jeg har gjort på lenge. Følelsen av dårlig samvittighet, angst og aggresjon river fortsatt i meg. Jeg blir uvel bare ved tanken på at jeg ikke får gått dit flere ganger i løpet av de neste 10 månedene. Noe som er så alt for vondt. Men jeg har minner, som jeg samtidig skal minnes med. Jeg har nydelige bilder av oss sammen og jeg kan tenke litt ekstra på han, selv om at alt av tanker faktisk bare har gått til han. 

Og i alt kaos av begravelse, sorg, frustrasjon og aggresjon, har jeg heldigvis klart og holde motet oppe. Jeg gleder meg til en ny start, som nå starter tidlig i morgen. Må møte opp på flyplassen her allerede halv 6. Flyet går halv 7! Heldigvis for at Chris møter meg på Gardemoen.. Ting blir nok ikke så alt for kjedelig da : ) 


 
Drar forresten på camp i to dager, i morgen. Så blir gone fra internett. Men jeg er tilbake til full blogging igjen når jeg får tilgang til internett! Ha det fint så lenge..
 

2 kommentarer

Postet av: Vilde- Livet i statene 11/12

Dato: 25.aug.2011 Tid: 01:42 URL: http://vmnjensen.blogg.no
kos dæ mase rosapia mi<3 håper reisen går kjempe bra, og du kommer til å kose deg på camp! Lykke til snupp<3

Postet av: Hverdagen med spiseforstyrrelser

Dato: 25.aug.2011 Tid: 06:56 URL: http://lifewitheatingdisorders.blogg.no
kos deg :)

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits