4 days left

22.aug.2011 @ 00:17 England 3 kommentarer

Hverdagene mine er utrolig "kjedelige", eller iallefall alt for hverdagslige til å blogge om. Jeg slapper som oftest av, er med venner og utnytter tiden jeg har igjen, godt! Vet jeg har en del å forberede nå, men det starter for fult i morgen. Da starter all pakkingen, så jeg blir ferdig med det og kan tilbringe tid med venner. Vil heller bruke de siste dagene i Bodø til å være med venner og familie i stede for å pakke. Smart, iknow! Jeg skal også få tatt meg turen innom skolen for å få sakt hade til klassen og andre kjente. Heldigvis for at jeg ikke begynner på skolen før i September. Utrolig digg tanke!

Som dere sikkert har skjønt er det bare fire dager til jeg drar. Det er altså, fire dager til jeg må møte min største frykt. Er det noe jeg virkelig missliker, så er det når jeg blir tvunget til å fly. Hater fly! Håper iallefall på at jeg overlever. Sett alt for mye skrekkfilmer i det siste, samtidig som ting som aldri hender i virkelig liv, har hent! Så jeg håper på det beste. Hater du å fly?


Er forresten i godhumør nå! Gleder meg til å dra..

3 kommentarer

Postet av: June

Dato: 22.aug.2011 Tid: 00:43 URL: http://juneasheim.blogg.no
God tur til England!

Postet av: helene simensen

Dato: 22.aug.2011 Tid: 01:25 URL: http://helenessimensen.blogg.no
god tur anniken:)

Postet av: Hverdagen med spiseforstyrrelser

Dato: 22.aug.2011 Tid: 06:56 URL: http://lifewitheatingdisorders.blogg.no
nei :)

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits