6 days

19.aug.2011 @ 20:28 England 6 kommentarer

Har vært tidenes slask i det siste. Jeg har stengt meg inne sammen med Lars og familien hans. Jeg har ungått venner og har egentlig bare tatt livet helt med ro. Jeg har ikke engang tenkt tanken på å begynne å pakke, noe som er utrolig krise. Tror kroppen endelig begynner å forstå at jeg snart skal reise.. For humøret mitt er utrolig vinglete for tiden. I det ene minuttet gleder jeg meg som en gal til å dra, mens i det andre, vil jeg aller helst bare legge meg ned å grine. Humørsvigninger.. Yeah, i know! Men bare så dere er klar over det, så er jeg utrolig glad for at jeg får delta på noe slikt. Jeg gleder meg også, utrolig mye! Holder på å bli gal av all ventingen. Men samtidig vil jeg ikke dra. Vil ikke dra i fra alle nære og kjære. Jeg sliter spesielt på tanken av at mamma ikke vil være der sammen med meg. Som forresten også er verdens beste person!!! Jeg vil også savne Lars. Noe som gjør så alt for vondt. 

Uansett, nå er det bare 6 dager til jeg drar. Herregud som tiden har gått. Tanken på at jeg snart må begynne å pakke, er direkte trist. Jeg må fikse fly til Oslo, si adjø til venner og familien og jeg må gi fra meg de tre som betyr alt for meg. Nemlig dyra! Utrolig deprimerende. Har så og si null aning om hva jeg skal pakke med meg, hvilke ting jeg skal legge bort for hele 10 måneder og hva jeg egentlig kan handle helt nytt i England. Livskrise.. Virkelig. 

Nok deprimerende prat. Høres ut som tidens mest bortskjemte drittunge som får alt. Slik er jeg så aldeles ikke. Dette er noe jeg vil, trenger og ønsker. Derfor fikk jeg denne opplevelsen av mine foreldre. Og jo, jeg er takknemmelig... You guys have no idea! Håper bare humøret endrer seg til jeg skal dra..                           Er forresten kjempeglad.. Ikke tro noe annet! 
Noen som har diverse tips om hvordan jeg kan håntere dette? 

6 kommentarer

Postet av: Marte Pettersen

Dato: 19.aug.2011 Tid: 20:52 URL: http://martepettersn.blogg.no
Tror bare du må tenke over hvor fantastisk opplevelsen kommer til å bli og at dette er en mulighet som ikke kommer igjen. Det kommer sikkert til å gå kjempebra!

Postet av: ♥ anniken

Dato: 19.aug.2011 Tid: 21:23 URL: http://anknn.blogg.no
Marte; er vell sant det! takk.. regner med det blir ett fint år

Postet av: skarlsenn

Dato: 20.aug.2011 Tid: 01:19 URL: http://skarlsenn.blogg.no
Skjønner godt at du gruer deg litt til å dra selvom du gleder deg kjempemye! det ville helt sikkert jeg også gjort. Tror du kommer til å få en super opplevelse når du endelig har kommet fram : )

Postet av: Vilde- Livet i statene 11/12

Dato: 20.aug.2011 Tid: 06:25 URL: http://vmnjensen.blogg.no
reisesyken går fort over når du har kommer deg til england. Alt kommer til å gå så bra, og du vil få fantastiske opplevelser som vil vare hele livet<3 glad i deg og savner deg masse, og kooos deg de siste dagene du er i norge!

Postet av: DREAPI

Dato: 20.aug.2011 Tid: 14:20 URL: http://dreapi.blogg.no
sv: åh, så kult! hadde også utrolig lyst til å gjøre noe sånt!

verst at man begynner å savne folk, ja. men det går sikkert helt fint! :-)

Postet av: Christina

Dato: 20.aug.2011 Tid: 14:23 URL: http://christal.blogg.no
Det går seg nok til :) God tur :)

Skriv en ny kommentar

♥ anniken

♥ anniken


17, Bodø
Jeg kom til verden den 19 April 1994 og fikk navnet Anniken. Jeg studerer nå mitt andre år på vidregående i England og trives godt med det. På min blogg vil du få innblikk i min hverdag, mitt liv i England og hva enn annet som måtte falle meg inn
bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits